Aká procedúra pomôže na zúženie pásu bez liposukcie?
3. feb 2025
Ahojte
Viete prosim odporucit nejaku proceduru alebo aj zakrok na akoby “zuzenie” pasu? Mam zdravu hmotnost, staram sa o seba, len by som chcela uzsi pas.
Mozno nejake odstranovanie tuku na bruchu?
Do klasickej liposuckie sa mi ist nechce, pocula som dost zlych recenzii.
Ahoj,
porad sa s niekym kto sa vyzná. Ale údajne je veľmi dobre na užší pas hulahup, točenie kruhom 🙂
Taka ze cielena dieta, trener a cvicenie. Nic ine
Geneticka predispozicia je u teba aka? Typ postavy mas aky? Ked mas chlapcensky typ bez bokov tak v zivote nebudes mat postavu presýpacích hodin..

🍏 Ja by som ti odporučila prirodzenú cestu - cvičenie. Hlavne preto, lebo píšeš: "Mam zdravu hmotnost, staram sa o seba, len by som chcela uzsi pas".
Pás fomuješ - cieleným cvičením pre úbytok cm v páse. Ja ho so svojimi klientkami riešim na točni, alebo používam paličku - pomocníčku s ktorou cvičíme, alebo činky ( predklony, úklony, záklony, rotácie ...) . Na nete nájdeš množstvo takýchto cvikov, hľadaj. Alebo sa zapoj do nejakého skupinového či individuálneho cvičenia tam u vás. Ak máš primeranú výživu, nepodporuješ tvorbu tuku v páse, či na vnútorných orgánoch..., formovanie v páse by teda nemalo byť problém. Sú typy žien, ktoré majú mužský pás, sú rovné, bez kriviek , tu je to ťažšie. Dáš to, len zaber.