Ako často chodíte na botox?
Zienky ktoré chodíte a máte teda skúsenosť. Ako často chodíte na botox? Myslím jednu a tu istú lokalitu.
Ja neviem či ja som rýchly vstrebavač alebo to pichá doktorka zle (aj ked toto si nemyslím), ale po 4mesiacoch je u mna po účinku..
Botox po 1.davke vydrží kratšie, tak 3mes. Po ďalsej davke vydrží dlhšie, aj 6-9mes.
A tiež záleží kolko sa vpichne, niekedy sa dávajú tie "baby" dávky, ktoré sú slabšie.
Mimo tehotenstva a kojenia som si dávala pichat glabelu (medzi očami).
Botox po 1.davke vydrží kratšie, tak 3mes. Po ďalsej davke vydrží dlhšie, aj 6-9mes.
A tiež záleží kolko sa vpichne, niekedy sa dávajú tie "baby" dávky, ktoré sú slabšie.
Mimo tehotenstva a kojenia som si dávala pichat glabelu (medzi očami).
@anonym_a91b55 Určite? Presne to iste aj ja glabellu, minule som bola prvýkrát a už po 3mes som pozorovala ze to mizne. Takze sa zamýšľam či to tak ma byt ze 3x do roka je človek na botox, veď to lezie do peňazí…
ja chodím na hyaluron, botox len ako doplnok k tomu… a to mi vydrží…
@anonym_a91b55 Určite? Presne to iste aj ja glabellu, minule som bola prvýkrát a už po 3mes som pozorovala ze to mizne. Takze sa zamýšľam či to tak ma byt ze 3x do roka je človek na botox, veď to lezie do peňazí…
@anonym_autor postupne sa tie intervaly predlzuju, po pár aplikaciach to vydrží dlhšie. Ale celá táto estetická dermatologia je drahy spas.
@anonym_autor Pokial lekari pichali btx, tak 1x za 9 mesiacov. Dysport po 4 mesiacoch je fuc. Je jasne, ze Dysport vyhrava, lebo je lacnejsi a menej vydrzi. Pacientky nalakat a potom sproste chodia. Prestala som a intezivne hladam lekara, ktory je kamarat s btx. Tip na niekoho v PN, TN a blizkom okoli?
Mam Dysport, teraz som bola po 9 mesiacoch a ten povodny mi este trochu drzal (lekar sa tak vyjadril).
@anonym_autor každé 4 mesiace. Ale pichá mi "baby botox ", aby mi nekleslo viečko. Pri normálnej dávke sa mi to stalo. Teraz som spokojná.
No a mne po 2 mesiacoch vždy zmizne.Uz mi to lezie na nervy.A vyskúšala som teda viac lekárov, ale naposledy mi doktorka sama hovorila, ze ona si to uz ani nepichá lebo o dva mesiace ho ma fuč.Ale tak vždy vydržím aspoň pol roka a potom idem znova

chodila som raz za 6 mesiacov, teraz idem po 9 mesiacoch