icon

Ako dlho čakať po dojčení na zväčšenie pŕs?

Včera o 09:40

Ahojte žienky, prosím vas ktoré maju urobene prsia hlavne po deťoch. Koľko treba čakať po kojeni ked chcem ist na zvacsenie ? Staci ked už "odide" mlieko ? Plus bola niektora v ČR na premier clinic? Konkrétne u dr Lucie Zarubova, nejake realne zazitky bez cenzúry (fotky som si prezrela asi vsetky😵‍💫)

anonym_cd1891
Včera o 09:46

@anonym_autor na toto ti odpovie lekar a nie mamky na konikovi. Kamoska nedojcila aj tak mohla ist na reoperaciu az po 2 rokoch od porodu, lebo mala SC. A co ti to pomohlo, vobec nic.

anonym_f6f189
Včera o 10:31

možno by si sa ohľadom lekárky nejaké info dozvedela na "modrý koník.CZ"

anonym_3d39b4
Včera o 10:38

Mas tu skupinu. Pridaj sa tam. Baby ti urcite poradia

mane01
Včera o 10:41

@anonym_autor a nechceš radšej začať cvičiť? Mne spevneli prsia a mám o číslo väčšie ako pred pôrodmi… len tým cvičením sa fakt vyformovali.

anonym_7ede8e
Včera o 12:05
@mane01

@anonym_autor a nechceš radšej začať cvičiť? Mne spevneli prsia a mám o číslo väčšie ako pred pôrodmi… len tým cvičením sa fakt vyformovali.

@mane01 ovisnute, vykojene prsia sa cvicenim nevratia do stavu pred dojcenim.

@autor Cca polroka po ukonceni dojcenia som bola na konzultaciu u plastickeho chirurga. Mne ich len modeloval, lebo som mala dost materialu, hlavne ma trapil pokles pomaly az ku bruchu a zvacsene dvorce. Teraz su super, nelutujem.
Je tu aj skupina silikonove prsia-rady a skusenosti pridaj sa tam, prestuduj si nieco od bab, aj ti rady poradia🤗

anonym_4e0d80
Včera o 14:29

odporuca sa rok od ukoncenia .. mas tu poradnu plastickeho .. on ti presne povie ..

tinqua
Včera o 14:34

@anonym_autor v interklinik mali pol roka od ukončenia...dopytuj sa priamo u chirurga. Niektoré podmienky sú rovnaké, niektoré úplne iné.

mane01
Včera o 16:09
@anonym_7ede8e

@mane01 ovisnute, vykojene prsia sa cvicenim nevratia do stavu pred dojcenim.

@autor Cca polroka po ukonceni dojcenia som bola na konzultaciu u plastickeho chirurga. Mne ich len modeloval, lebo som mala dost materialu, hlavne ma trapil pokles pomaly az ku bruchu a zvacsene dvorce. Teraz su super, nelutujem.
Je tu aj skupina silikonove prsia-rady a skusenosti pridaj sa tam, prestuduj si nieco od bab, aj ti rady poradia🤗

@anonym_7ede8e nebudem sa hádať, lebo nie som odborník, ale kojila som obe deti do dvoch rokov a momentálne mám prsia lepšie ako pred deťmi. Pravda, pred deťmi som necvicila ani nič také… teraz makám už šiesty rok a je to na tých prsiach vidieť…

anonym_2e63a4
Včera o 16:31
@mane01

@anonym_7ede8e nebudem sa hádať, lebo nie som odborník, ale kojila som obe deti do dvoch rokov a momentálne mám prsia lepšie ako pred deťmi. Pravda, pred deťmi som necvicila ani nič také… teraz makám už šiesty rok a je to na tých prsiach vidieť…

@mane01 a prosím ťa cvičíš nejakú špeciálnu zostavu cvikov určenú priamo na spevnenie pŕs alebo si normálne začala cvičiť tak všeobecne a pomedzi to aj prsia a tým sa ti vyformovala celá postava a aj prsia? Celkom sa obávam, že mi ostanú len také ovisnuté kožky, keďže ani teraz nemám veľké prsia a potom očakávam uši psa. Ďakujem 🙂

mane01
Včera o 16:57
@anonym_2e63a4

@mane01 a prosím ťa cvičíš nejakú špeciálnu zostavu cvikov určenú priamo na spevnenie pŕs alebo si normálne začala cvičiť tak všeobecne a pomedzi to aj prsia a tým sa ti vyformovala celá postava a aj prsia? Celkom sa obávam, že mi ostanú len také ovisnuté kožky, keďže ani teraz nemám veľké prsia a potom očakávam uši psa. Ďakujem 🙂

@anonym_2e63a4 cvičím s trénerom, nie len prsia, všetky partie. Ja som mala také menšie Bcka pred deťmi, teraz mám také väčšie Bcka, nosim ale košíky C, lebo v B pretekajú, vyzerá to hnusne. Mojim cieľom nebolo spevniť prsia, ale všeobecne spevniť postavu, lebo ja som nikdy nesportovala. Nebola som tučná, len proste to už všetko ovisalo trochu. Teraz mám pevnejší zadok ako v 20. Ale teda musím pravidelne cvičiť…