Ako odstrániť znamienko nad obočím u dieťaťa?

jaruska18
22. apr 2025

Ahojte, nemáte prosím skúsenost? Malá ma 8 rokov, od narodenia ma toto nad obočím. Nikto sa k tomu nikdy nevyjadril. No teraz prišla s tym ci sa to da dat nejako preč. A ja teda vobec netuším. Dakujem

mullerova46
22. apr 2025

@jaruska18 prekáža to dcére ? 🙂 Podľa mňa to je výnimočné 🙂 ale dajte to skontrolovať koznej lekárke pre istotu by sa mali každé 2 roky kontrolovať znamienka. Odstrániť sa to bude dať laserom najskôr a s najmensim zásahom alebo jazvami 🙂

jaruska18
autor
22. apr 2025

@mullerova46 Ano dcére, lebo vraj aj v skole sa jej na to pýtajú a tak..no rastie a berie to inak ako ked bola malinka 🙂

marcellka32
22. apr 2025

@jaruska18 ísť na kvalitnú kliniku, žiadne kozmetičky

sisska96
22. apr 2025

Chodte ku kožnej a tam povedia čo sa dá s týmto robiť

zuzubb007
22. apr 2025

Chod ku koznej a potom kvalitný doktor, možno to vedia aj laserom odstranit vtedy ostane pekne hladké miesto ale to vie zhodnotiť len kožny doktor, nakoľko hlava rastie do 12 tich rokov je asi lepšie to teraz dať spraviť kým sa jej to raz toľko nezvacsi

kacena4
22. apr 2025

to je ok ze sa jej na to v skole pytaju treba ju naucit ako ma odpovedat aby ju nezranili. jej to jej prirodzenost a predsa neda si odstranit vsetky znamienka na ktore sa niekto spyta len preto ze sa pytaju... takze vysvetluj ze je to v poriadku a nie je to vada