Ako prebieha odstránenie znamienok z tváre laserom?
Boli odstranovanie znamienok z tvare laserom? Mam viacero znamienok a chcela by som si dat odstranit mam vsak troska obavy ako to cele prebieha kto vie?
@anonym_d97bdb a ak nie laserom tak ako ich este odstranuju myslim z tvare
@seron2 chirurgicky. Na tvári by som to riešila ale s plastickým chirurgom.
Kožný lekár musí posúdiť vhodný druh odstránenia.
@seron2 pichnu injekciu a vypalia laserom. Bude to dymit.
@anonym_264c31 do kazdeho znemienka injekciu?
@seron2 vedla znamienka, znecitlivuju oblast. Ak ich nemas hned vedla seba, tak ano, viac injekcii
mne to robili na chrbte a medzi prsiami, do kazdeho injekciu....vobec to neboli, ani ta injekcia, to len tak stuchnu, nepichaju nejaku palbu... a prejdu laserom a hotovo...5 znamienok do par minut prec...super to bolo
Mne odstraňovali 3 ks celkom veľké, nie je to príjemné, ale tak vydržala som.
Hojilo sa to celkom dlho, chvíľkami som ľutovala, mokvalo to akoby, ale prekvapilo ma, že nezostala žiadna jazva, ani priehlbina, jednoducho nič
Mne odstraňovali 3 ks celkom veľké, nie je to príjemné, ale tak vydržala som.
Hojilo sa to celkom dlho, chvíľkami som ľutovala, mokvalo to akoby, ale prekvapilo ma, že nezostala žiadna jazva, ani priehlbina, jednoducho nič
@anonym_18d41b dobrý deň, boli to znamienka na tvári? Kde ste si ich prosím dávali odstrániť? U koho?
@anonym_18d41b dobrý deň, boli to znamienka na tvári? Kde ste si ich prosím dávali odstrániť? U koho?
@lienka142142 áno, bolí to, je to pár sekúnd, treba sa zaťať, v Belezza som bola
@lienka142142 áno, bolí to, je to pár sekúnd, treba sa zaťať, v Belezza som bola
@anonym_18d41b myslela som to tak, či ste si dali znamienka odstrániť na tvári, troška sa bojím jaziev
@anonym_18d41b myslela som to tak, či ste si dali znamienka odstrániť na tvári, troška sa bojím jaziev
@lienka142142 áno na tvári

@seron2 dávajú znecitlivejuci krém alebo to opichnú. Nič hrozné, dá sa to v pohode vydržať.
Ešte doplním, že nie každé znamienko sa dá odstrániť laserom.