Ahojte žienky, idem si ku vam po radu .. chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s odstraňovaním znamienok či už plochých alebo vypuklých ( ostali vam veľké jazvy)?? Mám aj také aj také a chcela by som hlavne na tých viditeľných miestach riešiť na estetickej klinike.
A či máte nejaké skúsenosti odstraňovat znamienka cez laser… úplne plochých ( viď foto) koľko to asi stojí koľko vám odstránia viacej plochých znamienok.
Keď by ste mohli tak by som bola veľmi rada za fotky pred a po.
Ďakujem Vám krásne ❤️❤️❤️
Laserom sa nedaju odstrániť ploché
@bianca225 Z týchto na fotke ti na 99% na kožnom nedajú odporúčanie na odstránenie laserom. Iba ak by si chcela, pripadne ak je znamienko podozrivé, tak chirurgicky.
Nefavno tu nejaka kocena dala foto odstraneneho laserom na tvari. No, az mi jej bolo luto
@bianca225 laserom ti ich prec dobry lekar veru neda, kazde taketo musi ist na biopsiu. Naco ich chces dat ale von, do par rokov ich mas spat na inych miestach. Ja mam len na chrbte zo 200, vyrezavali mi 3 na miestach pod podprsenkou. Tieto na ruke/ nohe by som urcite nechala tak
@bianca225 ahoj ja som bola akurát dnes u kožnej na kontrolu znamienok a chcela som s nou riešiť aj ostranenie laserom. Povedala mi ze takéto znamienka sa nepália laserom pretože tam je riziko rakoviny koze, nechce sa mi tu rozpisovať vieš si o tom info dohladat len ze naozaj odborník ti to neodstráni laserom. Treba to chirurgicky vyrezat a to už stojí za zváženie ci mat radšej znamienka alebo jazvy
Laser robi najmensie skody podla mna, kym to neni zle, tak to neberu do takej hlbky, ze by boli jazvy. Ten Laser to iba bezpecne odfikne prec.