Ako prebieha operácia padnutých viečok a koľko stojí?
Ahojte. Mám už dlhšie pocit ťažkých očí, hlavne večer, niekedy mi viečka bránia vo výhľade a kozmeticky ma to tiež trápi /vek 48/. Zvažujem operáciu, no váham – aké sú vaše skúsenosti? Pomohla vám operácia? Bolelo to? Ako dlho ste boli mimo práce?
Dá sa to riešiť ako zdravotný problém cez poisťovňu alebo súkromne?
Ďakujem vopred za rady.
Ja som bola na operacii aj HV aj DV . U mna horsie horne Bola som opuchnuta a sama modrina. Dolne super . Biolest pocas operacie ziadna. Kedze mas lokalnu anestezu. Cele ti to opichaju. Po operaciii som este 2 hodiny lezala na pozorovani a po 2 hodinach isla domov. Doma som mala
take palenie , naco som si dala paralen a potom to uz bolo ok. Opuchy modriny som mala cca 2-3 tyzdne.
Ja som bola na sukromnej klinike u plastickeho chirurga. Ociam sa velmi ulavilo. Ja som doma na rodicaku takze som PN nemusela byt.
@zuzulienocka78 Určite do toho choď. Ja neľutujem. Operácia vôbec nebolela (lokálne umŕtvenie), hneď po zákroku som išla domov (musíš mať odvoz). Prvý deň sú prelepené oči, takže ti treba asistenciu (môže to trošku pobolievať - riešila som 1 tabletkou od bolesti). Druhý deň ráno sa to odlepí a v podstate funguješ samostatne. Samozrejme vyzerá to hrozne (modriny, opuch). Doma som bola myslím 10 dní, kým mi nevybrali stehy a nezmizli tie najväčšie modriny. Potom som normálne chodila do práce a medzi ľudí, zvyšné mini modrinky som prekryla makeupom, opuchnutá som už nebola.
@zuzulienocka78 Určite do toho choď. Ja neľutujem. Operácia vôbec nebolela (lokálne umŕtvenie), hneď po zákroku som išla domov (musíš mať odvoz). Prvý deň sú prelepené oči, takže ti treba asistenciu (môže to trošku pobolievať - riešila som 1 tabletkou od bolesti). Druhý deň ráno sa to odlepí a v podstate funguješ samostatne. Samozrejme vyzerá to hrozne (modriny, opuch). Doma som bola myslím 10 dní, kým mi nevybrali stehy a nezmizli tie najväčšie modriny. Potom som normálne chodila do práce a medzi ľudí, zvyšné mini modrinky som prekryla makeupom, opuchnutá som už nebola.
@lupajole
@lilianka28 Kočky a ten vek? Nemám ešte počkať? Aby sa to nemuselo potom robiť opäť?
@lupajole
@lilianka28 Kočky a ten vek? Nemám ešte počkať? Aby sa to nemuselo potom robiť opäť?
@zuzulienocka78 Ja som sa odhodlávala vyše 2 roky a nakoniec som si to dala ako darček k 50-ke 🙂
Chodia oveľa mladšie, záleží aj od posúdenia lekára.
A ešte čo sa týka toho preplácania zo zdravotného hľadiska - dá sa to, ale je to ťažšie vybaviť. Musíš mať posudok od lekára (očného myslím) a ten stav musí byť naozaj zlý. Takže na to by som sa moc nespoliehala.
@lupajole
@zuzulienocka78 ja som bola 2 mesiace pred mojimi 44 narodeninami. Cize este ako 43 rocna, ale viecka som mala hrozne od 30 . Len ja som sa dlho odhodlavala. Mala som strach. Inak by som tam uz bola davno. A naozaj sa nieje coho bat. Kludne chod dotoho. Ja ked bude treba pojdem znova
@zuzulienocka78 inak ak si na fb je tam skupinka blefaroplastika. Vdaka tej skupine som sa konecne odhodlala😃
@zuzulienocka78 Pridaj sa do skupiny Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie. Link ti poslala @ukgirls. Tam zadaj do lupy "blefaroplastika" a vyhodí ti kopec diskusií resp. skúseností (info, foto...)
@zuzulienocka78 Inak neviem či si videla, tu na koníku je poradňa plastického chirurga. Môžeš tam položiť otázku priamo odborníkovi https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
@zuzulienocka78 Inak neviem či si videla, tu na koníku je poradňa plastického chirurga. Môžeš tam položiť otázku priamo odborníkovi https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
@xxxxxnnnnn Ďakujem, popozerám ❤

https://www.modrykonik.sk/group/7291/