icon

Ako zjemniť vrásku hnevu bez botoxu?

mon_soon
27. feb 2024

Drahé dámy, vedeli by ste mi poradiť ako zjemniť/ vyhladiť vrásku hnevu okrem botoxu? Čítala som napríklad o mezoterapii ale dve kozmeticky nezávisle od seba mi tvrdia že len botox. Fakt? Nič iné nepomôže? Dakujem 😊

mon_soon
autor
27. feb 2024

@lakebabe Dakujem ❤️

mon_soon
autor
27. feb 2024

Vdaka baby 😍

uglybetty1234
27. feb 2024

Botox.

lakebabe
27. feb 2024

@mon_soon určite si ju kukni fakt je šikovná

euie
27. feb 2024

Chod urcite dotoho a neboj sa botoxu do vrasky hnevu. Tiez som vahala a po 3 dnoch po zakroku, ked to naplno ukazalo, som bola rozhodnuta kedykolvek zopakovat. Prve kolo botoxu do vrasky hnevu mi vydrzalo 5mes a aj to iba povolilo, ale nemala som znovu permanentnu vrasku. Vyzeram mladsie, citim sa lepsie. Ine zakroky nemam, ani zatial neplanujem.

Este doplnim. Taka som bola uvelicena, na stretku s kamoskami, maminami, som sa pochvalila samozrejme. Sedeli sme pri stole 4, z toho 3 sme uz to celo mali pichnute 🙂 netusila som ake to je bezne

macilka
27. feb 2024

@lakebabe a prosím nevieš kde v Žiline?

lakebabe
28. feb 2024

@macilka raz, som bola aj v Za inak chodím ba v tej ulici nad mirage v tej budove kde bola kedysi aj cestovka jé tam kaderníctvo a nechtarka ma u nich len taky mini priestor chodiev tam niektorú sobotu lebo myslím ze doktorka je pôvodom zo za. Bol tam aj ten Smilepoint

fcuk
Autor odpoveď zmazal
gabruska1985
8. máj 2024

@lakebabe prosim ta ja som od Nitry. Nevies mi povedat meno tej lekarky? Ja budem mat o rok 4 a prvy krat zvazujem botox, ale iba do vrasky hnevu. Cvicim face jogu a vrasky velmi nemam. No tu medzi obocim, to velmi vnimam, s tou mi tusim nepomaha nic

gabruska1985
8. máj 2024

Ahojte, nemate niekto skusenost s ness clinic v Nitre? Ohladne botoxu. Chcela by som tam ist prvy krat v zivote na botox do vrasky hnevu. Rozmylam aj nad baby botoxom, kedze je to prvy krat. Mam pred tym respekt, lebo citala som vselico, spadnute ocne viecka, alebo iba jedno, spadnute obocie.. Nad nicim inym neuvazujem len medziobocie

lakebabe
8. máj 2024

@gabruska1985 ahoj Ja chodím k dr Fecmannova Ffabulous clinic chodí aj do NR robiť
Zatiaľ si musím zaklopať nikdy žiadne negatívum sa mi nestalo všetko pekne chytilo

gabruska1985
10. máj 2024

@lakebabe dakujem. Ja mam buduci tyzden v ness clinic termin. Ja nechcem nic ine len tu vrasku hnevu. Preto som chcela vediet ci aj tu je take riziko.. Poradim sa s lekarkou, najprv by som chcela skusit len mensie mnozstvo. Som zvedava na jej nazor.

zuzik1407
16. máj 2024

Aké ceny botoxu máte na ,,západe,,?????😉

euie
16. máj 2024

@zuzik1407 120 za vrasku hnevu, dalsia oblast je lacnejsia, ak sa da pichnut spolu. Vydrzi mi cca 6mes

kiwi3
16. máj 2024

@lakebabe courtney cox mala praveze vyplne, preto vyzerala tak cudne, ze sa na seba ani nepodobala

lakebabe
16. máj 2024

@kiwi3 courtney cox si ich dala robiť keď boli techniky a materiály v plienkach. Moja sestra si dala botox , ked to ešte len chvilu robili v BA vrasku hnevu a vyplniť to KH a vyzeralo to otrasne mala hrce a bolo to zle urobene. Techniky aj materiál ide dopredu. Keď som mala prvé pery s tými hutnymi materiálmi vyzeralo to hrozne, teraz sú už jemne prirodzene výplne keď sa robí s vkusom

kiwi3
16. máj 2024

@lakebabe len predtym si napisala, ze mala lifting a to nie je pravda. davala si stale viac vyplni (cim jej to robili neviem), aby nemala vobec ochabnutu kozu, takze tam toho uz mala moc a neprirodzene rozlozene, v tom bol problem. to iste aj simon cowell napriklad.

lakebabe
16. máj 2024

@kiwi3 ja som o nej čítala , že mala aj chirurgické zákroky tak neviem , kombinované s vypĺňami

andrea2323
16. máj 2024

Baby ak nechcete mať zamrznuté tváre, pýtajte sa aj na baby botox neviem či o ňom viete 🙂 ide o polovičné dávky, pomožu jemne vyhladiť vrásky so zachovaním mimiky, možete normálne krčiť čelo.. samozrejme ak sú vrásky príliš hlboké, možno už nebude stačiť ale to vám isto poradia v zariadení kde chodíte 🙂

lakebabe
16. máj 2024

@andrea2323 mne vždy pichne menej a po desiatich dňoch pozrie, kde chytilo , kde nie a keď treba jemne dopichne teraz som tak bola, že mi nád očami trošku dopichla, ale väčšinou netreba
Dá sa to robiť aj jemne len treba dobrého lekára

gabruska1985
16. máj 2024

@andrea2323 ja som sa pytala na baby botox, a vraj to je velmi slaba davka, ze to bol taky boom jednu dobu, ale ze take efektivne to nebolo. Ja som sa nakoniec odhodlala a zatial dobre. Ja nemam vyslovene vrasku, ale taku ryhu na zaciatku obocia a v strede akoby tuk, taka nariasena koza.. Ze to je ten horsi druh, ale ze aj to sa da, len nebude to uplne hladucke. Este pred rokom som nic nemala a odrazu bum. Bola som na ness clinic, krasne ordinacie a priestory a uzasne, krasne, mile a sikovne doktorky 🙂 platila som 110 eur. Je treti den, efekt bude najviac viditelny na 12 den. Ja ju tam stale mam, ale je to lepsie, tak uvidim neskor. Ale ak by moc nezabralo, mam prist. Odhodlavala som sa na toro velmi dlho, ine vrasky mi nevadia, ja ich nemam vela. Ale medzi ocami to mi vadi.

bluka2
16. máj 2024

@lakebabe takže odporúčaš tu doktorku na Zaporozskej 12 v BA?
Možno sa na to konečne dám, mala som ist už pred 5 rokmi 😅 na tu vrásku hnevu. Ten prvý den po zákroku sú nejaké obmedzenia? Stačí tam ist raz či po pár dňoch treba znovu?
Sorry za blbe otázky, len sa snažím zistiť, ako je to časovo náročné a “komplikovane”

lakebabe
16. máj 2024

@bluka2 áno ja chodím k nej je v Petržalke v poliklinike tak zboku vchod za lekárnou za roh treba dolu zvoniť, ja som s nou veľmi spokojná bola som uz veľa krát aj pery mi robí. Teraz bola u nej aj švagriná prvý raz len botox a spokojnosť
Prvý deň nesmieš piť alkohol, nič pikantné, aby si sa moc neprekrvila, cca 4 hodky neležať ani predklanat sa a par dni necvičiť , nepotit sa, solarka, sauny atď proste až to chytí . Po 10 dňoch kontrola ak treba dopich ten je v cene.

andrea2323
16. máj 2024

@gabruska1985 tak super, že ste s dr. rozhodli pre niečo čo ti zapasovalo a bolo akurát, tak to má byť ☺️🙏🏼.. ja som mala také ryhy na čele ako zdvíham obočie stále a tam ten baby bol celkom fajn, ale teda už po nejakých mesiacoch samozrejme efekt vyprchal

bluka2
16. máj 2024

@lakebabe ďakujem!

gabruska1985
17. máj 2024

@andrea2323 ja nejak verim, ze mozno ak pojdem este raz, ze sa casom naucim nepouzivat tu mimiku a zlepsi sa to aby som nemusela chodit. Nikdy som si nemyslela ze na nieco take pojdem. Ale stale si vravim, ze je to iba vraska hnevu a citim sa lepsie ked je to vystretejsie, aj ked to stale vidno.

zuzik1407
24. máj 2024

@euie my to máme trošku lacnejšie,mne vydrží 5mesiacov.....dávam vráska hnevu, čelo,a okolie očí.Dokopy 200€

gabruska1985
17. sep 2024

@lakebabe Ahoj, prosím ťa a kde ti to takto krásne pichli? Ja mám zajtra 39 a prvý krát som sa odhodlala pred 5 mesiacmi, ale teda iba vráska hnevu, klinika má super recenzie aj pani doktorka veľmi šikovná, ale mne to vydržalo možno mesiac, aj to bolo ale stále vidno. Ja mám medzi obočím, takú vypuklejšiu tú kožu akoby tuk tam bol navyše, tým pádom, nemám klasické čiarky a možno preto to nemá účinok.

gabruska1985
17. sep 2024

@euie kde si dávate baby botox pichať, keď Vám to toľko vydrží? Ja som si raz dala vrásku hnevu, nič iné nemám a vydržalo mi to možno mesiac.

gabruska1985
17. sep 2024

@lakebabe Ešte teda dopíšem, že som z Nitry a tu som aj bola na klinike