icon

Ako zjemniť vrásku hnevu bez botoxu?

mon_soon
27. feb 2024

Drahé dámy, vedeli by ste mi poradiť ako zjemniť/ vyhladiť vrásku hnevu okrem botoxu? Čítala som napríklad o mezoterapii ale dve kozmeticky nezávisle od seba mi tvrdia že len botox. Fakt? Nič iné nepomôže? Dakujem 😊

gabruska1985
17. sep 2024

@lakebabe Už som si všimla, že si mi písala meno 🙂 Len teda ma zaskočilo, že mne to vydržalo mesiac iba

joannita
17. sep 2024

@gabruska1985 bola si prvy x? Ak ano tak podla mna ti pichla malu davku

lakebabe
17. sep 2024

@gabruska1985 ten baby botox je slabý podľa mňa. To je fajn pre dvadsiatky. Ja si vždy dávam plnú dávku a vydrží mi päť mesiacov

gabruska1985
19. sep 2024

@lakebabe ja som mala nakoniec klasicky, twn baby botox je ako ty pises, to mi aj lekarka vravela. Ale aj tak mi drzal mozno mesiac. Ja mam po bokoch take ryhy a v strede taku vypuklu kozu, ze to je tukove, neviem. A aj tak sa mi nevyhladila uplne. Chvilu to bolo lepsie a potom tak isto. Idem 10 este skusit druhy krat, a ked sa nepodari tak asi prestanem, lebo tym padom au to vyhodene peniaze

gabruska1985
19. sep 2024

@joannita ano prvy krat, dala mi trochu menej aj vravela, ale bola som na jeden dopich. Idem v oktobri skusit druhy krat, tak ze skusime druhy typ. Ja som vo vseobecnosti spokona, aj s malymi vraskami, len to medzi obocim to ma trapi

joannita
19. sep 2024

@gabruska1985 a kedy si bola prvy krat? Nemala by si chodit castejsie ako po 6m, inak casom botox strati ucinost ako u mna. Ja chodim uz asi 10 rokov, dodrziavam min. 6m intervaly, ale botox mi proste prestal zaberat. Dr. Mi povedala ze si moje telo akokeby na neho zvyklo.
Dobry dr ti povie aby si dodrziavala 6m intervaly ale taky co chce co najviac zarobit ta zavola uz za 3m.
Bezne mi botox vydrzal super 3 mesiace a postupne mi povoloval dalsie 2 mesiace.

lakebabe
19. sep 2024

@gabruska1985 uvidíš mne napríklad pomohlo zmeniť materiál. Teraz mi drží pravidelne štyri mesiace, piaty púšťa. Treba sa určite poradiť s lekárom.

mon_soon
autor
19. sep 2024

Bambule,tak aktualizácia - išla som na mezoterapiu,zbytočne vyhodené peniaze. Tak som sa dala na ten botox a fakt že fakt super. Povolil mi ale po 2mesiacoch s tým že to začalo byt vidno po tých 3. Ja som ale mala tu vrásku extrémne hlbokú a vraj mimoriadne vytrénovaný sval - ja som sa mracila aj zo spánku. Takze teraz mám znova po 3m a uvidíme,dáme zase update koľko vydržal 🙂 mne povedala že by sa to postupne mohlo predlžovať.

joannita
19. sep 2024

@mon_soon kup si take naplaste na tvar, alebo su aj take silikonove na viac pouziti, dava sa to na noc aby si sa nemracila.

mon_soon
autor
19. sep 2024

@joannita nemáš link? 🙂

joannita
19. sep 2024

@mon_soon zo sheinu som to teraz objednavala, takto to vyzeraju tie silikonove.

mon_soon
autor
20. sep 2024

@joannita super diky 👍

gabruska1985
20. sep 2024

@joannita to je ako tejpovanie vrasok, ale aj tam musi byt spravna technika ako to lepit.
Ja si tejpujem vrasku hnevu, lebo tiez sa brutalne aj v noci mracim. Rano odlepim, chvilu lepsie ale pocas dna to iste

gabruska1985
20. sep 2024

@joannita ano mne to tiez lekarka vravela ze po 6 meiacoch. Ale vravim, mne to ledva mesiac drzalo. Teraz mam termin 10.10 a to bude vlastne 5 mesiacov odkedy som bola prvy krat. Tak uvidim co mi lekarka povie, necham sa najprv skonzultovat. Ale tiez som rozmyslala ze ci som na neho rezistentna, ked mi skoro vobec neucinkoval

gabruska1985
20. sep 2024

@lakebabe ano aj my vraj skusime iny typ

mima172
20. sep 2024

Kvalitné sérum - kolagénové alebo opunciové + celkovo používanie kvalitnej holistickej kozmetiky.

joannita
20. sep 2024

@gabruska1985 treba sa naucit cez den tu vrasku "nepouzivat". Resp. Minimalizovat to, lebo ved uplne sa to neda ze 😃 vtedy sa neprehlbuje a casom sa zmierni.
Da sa to, aj ked sa to zda nerealne...

joannita
20. sep 2024

@mima172 na existujucu vrasku kozmetika zial uz nepomoze....

gabruska1985
21. sep 2024

@joannita ano, len vravim, ze ja nemam iba ciarky, vrasky, bola by som vdacna keby mam taku :( ja mam take ryhy na bokoch a v strede to potom vyzera ze mam taku vypuklu kozu a to ma trapi :( doktorka vravela ze to je akoby tuk tam, ale neviem ako sa mi to tam objavilo, to ozaj prislo zo dna na den..

svetlovlaska37
10. jan 2025

@lakebabe ahoj .ako dlho chodis na botox? Ja mam vysoke celo..a strasne som ho krcila .ale ked mi vyprcha botox akoby ta koža, sa mi zrolovala nad obocim..vyzera to naprd..ty nemas s tym problem? ..mne tiez po dvoch tyzdnoch dopichuje botox tesne nad obocim..a niekde som citala ze casom uz ani botox neucinkuje..ze si telo na neho zvykne

joannita
10. jan 2025

@svetlovlaska37 ano mne botox uz neucinkuje

svetlovlaska37
10. jan 2025

@joannita a ako dlho si si davala botox? ##ja premyslam nad liftingom čela...je tam cena od 800 e cca..ti narezu celo v oblasti vlasov..natiahnu kozu a zasiju..a je tam trvacnost aj 10 rokov. Lepsie ako stale chodit na botox si myslim
Neviem ci ma tu niekto skúsenosť s liftingom čela?

joannita
10. jan 2025

@svetlovlaska37 chodila som cca 10 rokov, kazdeho pol roka. Davam si tam teraz kyselinu, ja mam na cele len jednu taku vrasku, takze kyselina hyaul. je riesenie.
O liftingu cela som nepocula, len to ti nezdeformuje obocie? Ze obocko sa ti tak dohora vytiahne? Kolko mas rokov?

luckarisko
19. jan 2025

@gabruska1985 ahoj mozem sa spytat ako si bola spokojna druhykrat s pichnutim v ness klinik? Mam termin o 2 tyzdne, chcela by som celo ale mam stres ze mi padne obocie alebo viecka....

gabruska1985
21. jan 2025

@luckarisko ahoj, ja som bola 14.10.,ale ja si davam iba tu vrasku hnevu. Druhy krat sa mi zda ze uz to bolo lepsie, ale ako som pisala vyssie ja nemam iba ciarky, ja tam mam take ryhy a v stred vypukla koza. Lenze ja aj masirujem tu vrasku hnevu vecer a tejpujem, inak by som to ani s botoxom nemala dobre. Teraz mi to vyslo po 5 mesiacoch a aj teraz pojdem po 5 mesiacoch, ja verim ze to bude lepsie lebo ja si myslim ze som prisla neskoro. Lenze mne sa to tam zjavilo nejak odrazu. Kazdopadne, ja som navstivila prvy krat take miesto a je to tam naozaj velmi pekne a prijemne a lekarka ku ktorej chodim je uzasna

luckarisko
21. jan 2025

@gabruska1985 a u ktorej si bola? Citala som len same dobre recenzie...

lakebabe
26. jan 2025

@svetlovlaska37 ahoj ja chodím osem rokov pravidelne každého pol roka cca práveže mam pocit ze mam vrásky menej viditelne keď povoli lebo už sa automaticky nemracim. Ale je pravda ze mi nesadla každá klinika až časom som bola spokojná

ludol
29. jan 2025

@mon_soon Do pier sa nedáva botox, botox blokuje pohyb. Do pier (líc, čela, brady...) sa pichá výplň z kyseliny hylaurónovej, čo je teda inak väčšie riziko ako botox, lebo tá výplň sa môže rôzne vstrebať a migrovať alebo spôsobiť a koloidnú jazvu (spravidla dočasnú, ale nepríjemnú)

ludol
29. jan 2025

@svetlovlaska37 Botox blokuje činnosť svalu, do ktorého je pichnutý. Avšak, čo inak aj lekárov málo povie je, že tým, že tento sval je naraz nečinný, sa aktivujú tie okolo neho, aby vykompenzovali chýbajúci pohyb (mozog vie, že tam kedysi vykonával pohyb a zrazu nemôže, tak si hľadá cestičky, obrazne povedané), a vznikajú potom vrásky zasa inde. To vidíte na ženách, ktoré si dali pichnúť (a často im to pichli zle) vrásku hnevu, ale kompenzačným pohybom viac dvíhajú čelo nahor a vytvoria sa im horizontálne vrásky.

gabruska1985
30. jan 2025

@luckarisko pani doktorka Beluchova