icon

Ako zvládnuť ochabnutie pokožky po štyridsiatke?

29. okt 2025

Mam 40r a začínam si všímať čoraz viac ochabnutie pokožky, nie je to ako keď som mala 25. 😢 ako sa s tým vysporiadať? Tiež to tak máte?

Strana
z2
minenkaa
29. okt 2025

A co cakas v štyridsiatke ,znovuzrodenie?

anonym_e23189
29. okt 2025

Máme neboj sa🙂

biba_18
29. okt 2025

nádych, výdych, povedz si že stále lepšie ako keby máš 60 - a hneď sa ľahšie žije…

anonym_e0da5d
29. okt 2025

@anonym_autor bude horšie, každý deň, nezabúdaj

anonym_c4ecea
29. okt 2025

Veru, počkaj po 50tke, ten suchý pokrčený papier na vnútorných stehnách a rukách😱

anonym_f0361c
29. okt 2025

Ja som citala, ze treba oleje namiesto kremov. Sipkovy, mandlovy, mrkvovy, vitamin E.

strawberry0797
29. okt 2025

@anonym_autor mne pomaha na spevnenie masaze s guasha s olivovym alebo ricinovym olejom aspon 2-3x do tyzdna a sport.

mandzula
29. okt 2025

Mame, mame, neboj, sme v tom spolu😄

sulavikova
29. okt 2025

@anonym_autor akože 40 ročná sa porovnáva s 25??? Tak to už len Richtung Zdenka Studenková alebo Lenin.

yayko
29. okt 2025

Ano a doteraz sa mi na to nepozerá ľahko. Ale zase si uvedom, že nie každý ma to šťastie mať 40. Koľkí by chceli zostarnúť a nie je im dopriate…buď vďačná aj za to.

elzu
29. okt 2025

Stárnutí nezastavíš, otázka ale je- co jsi delala a co děláš denně pro svou plet? Jak se chráníš proti UV zareni? Jak se stravuješ? Nakolik jsi ve stresu? Jak spis? 😉

anonym_cabc9f
29. okt 2025

Strava, cvičenie celeho tela aj tvare, hydratacia, mat radost zo života a najlepsie je mať menšie deti....😀😀😀

eeffka
29. okt 2025

Ako 48r ti radim odstup dalej od zrkadla

mofa
29. okt 2025

Zatial to nepocitujem ale to bude asi tym, ze priberam😹😹😹no co mlade sme uz boli🤪

minenkaa
29. okt 2025
@eeffka

@eeffka 🤣🤣a riadne ďaleko ,veď ono to asi aj je jedno,ani tie oči už niesu to čo boli v 25ke

biba_18
29. okt 2025

@minenkaa príroda to dobre zariadila. keď sú ženy vo veku ked líčenie začína trvať dlhšie, muži v tom veku strácajú zrak 😂

hopsas
29. okt 2025

@anonym_autor máme. Poteším ťa. Bude to mať každý kto sa dožije a bude to len horšie. To už k životu patrí.

tenerifka
29. okt 2025

Ano, a je mi to srdecne jedno..

anonym_9a283f
29. okt 2025

toto aj niekto riesi v dnesnej dobe? ved je tolko moznosti ako sa co najlepsie drzat a starat o seba a dobre vyzerat ozaj pomalicky aj po truhlu 🙂 ale tak samozrejme stoji to nejake investicie.Tohto sa ja absolutne nebojim.Skraslovacieho hladiska ale zdravie je najdolezitejsie.Ked ta chyti nejaka zakerna choroba tak toto budes mat vies kde

anonym_9fbfd0
29. okt 2025

Mám 45 rokov a nie nemám ochabnutu pleť, ale...ja sa o ňu príkladne starám už denne 15 rokov.... poviem ti tajomstvo, najhoršie pre pleť je slnko, čiže treba sa chrániť spf50 od marca-novembra+na horách...
Ráno čistenie, sérum, krém, SPF....večer čistenie, retinal, krém, maska

mircalla
29. okt 2025

Ano, ale v 40 nie. Az po 45

eeffka
30. okt 2025
@anonym_9fbfd0

Mám 45 rokov a nie nemám ochabnutu pleť, ale...ja sa o ňu príkladne starám už denne 15 rokov.... poviem ti tajomstvo, najhoršie pre pleť je slnko, čiže treba sa chrániť spf50 od marca-novembra+na horách...
Ráno čistenie, sérum, krém, SPF....večer čistenie, retinal, krém, maska

@anonym_9fbfd0 ale no... ja mam tiez dobru plet, skoro ziadne vrasky ale plet ako broskvicka v 20je prec. Uprimne v mojom veku ma viac trapi ze nemam ostru konturu brady ako zamladi nez moj zadok. Ten prikryjem ale toto ....🤣 ak ma miekto tip na nieco ucinne a neinvazivne sem s nim

marcellka32
30. okt 2025
@eeffka

@anonym_9fbfd0 ale no... ja mam tiez dobru plet, skoro ziadne vrasky ale plet ako broskvicka v 20je prec. Uprimne v mojom veku ma viac trapi ze nemam ostru konturu brady ako zamladi nez moj zadok. Ten prikryjem ale toto ....🤣 ak ma miekto tip na nieco ucinne a neinvazivne sem s nim

@eeffka nemusíš mi veriť, nebudem ti nič dokazovať... Môj stav pleti je ako 35 ročná....dôvod? Starostlivosť a vyhýbanie sa ostrému slnku, mám lacné aj drahé séra, používam aj prístroje na pleť+životný štýl, strava, pijem kolagén aj kyselinu hyalurónovu, peptidy,.. všetko vnútorne aj zvonka

ndrag
30. okt 2025

Ja som s tym ok ak to pride, nemienim sa riadit ospevovanym a vsadeuctievanim "starnutim s graciou" a ked ma nieco na mojej pleti/tvari zacne velmi hnevat, tak to pojdem riesit.

autor
30. okt 2025
@marcellka32

@eeffka nemusíš mi veriť, nebudem ti nič dokazovať... Môj stav pleti je ako 35 ročná....dôvod? Starostlivosť a vyhýbanie sa ostrému slnku, mám lacné aj drahé séra, používam aj prístroje na pleť+životný štýl, strava, pijem kolagén aj kyselinu hyalurónovu, peptidy,.. všetko vnútorne aj zvonka

@marcellka32 tými prístrojmi myslíš aj LED masku? Uvažujem nad ňou.

mircalla
30. okt 2025

U mna take najvacsie zmeny boli medzi 47-50, dovtedy moja plet bola super, vsimla som si to ochabovanie v tomto case. O plet sa tiez dost staram

marcellka32
30. okt 2025
@anonym_autor

@marcellka32 tými prístrojmi myslíš aj LED masku? Uvažujem nad ňou.

@anonym_autor áno aj LED

ivana11155
30. okt 2025
@marcellka32

daj tip na lacne ucinne sera. Drahe pisat nemusis, tie viem ze funguju. Ale neviem prist na lacnejsiu znacku ktora by aj fungovala. S korejskou nemam dobre skusenosti, pre suchu plet 45+ to nefunguje.

anonym_8315dc
30. okt 2025

Ono okolo 50-tky to ešte len začne, pri nastúpení menopauzy.45 rokov je ešte v pohode.Ale až klesnú úplne estrogény, na tej tvári sa to ukáže .

letfenixa
30. okt 2025
@eeffka

@eeffka minule bolo zahlmene zrkadlo, ani okuliare som nemala, hneď som vyzerala na 15!

Strana
z2