icon

Blefaroplastika v Bratislave: Poradenstvo a skúsenosti

20. okt 2024

Dobrý deň,od puberty mám pokleslé viečko,možno aj tá tukovejšia časť,neviem posúdiť.Problém sa ešte prehľbil po rokoch.Nemozem dlhšie čítať,cítim únavy na Tom jednom oku.Som z Bratislavy a mám po 40.Najskor by som asi potrebovala očné vyšetrenie a zhodnotenie.Potrebujem aj dioptrie,no žiadne mi kvôli tomu viečku nesadnu v zmysle,že mi tlačí vždy nejak inak oči,než to bolo zamerané,lebo aj okuliare neznesiem,hneď bolí hlava,oči krvavé.Dakujem.

basulaak
20. okt 2024

Zabookuj si konzultaciu s plastickym chirurgom. A on ti povie ako ti vie pomoct

autor
20. okt 2024

@basulaak dakujem

autor
20. okt 2024

Viete mi niekto odporučiť,kam?

basulaak
20. okt 2024

Neviem kto je najlepsimna blefaro na svk. Ale ja sa chystam na hornu a dolnu blefaro k mudr Lukasovi Simkovi v BA. Poznam ho osobne.

rozculena
20. okt 2024

ak ti očný lekár napíše,že operácia je potrebná zo zdravotného hľadiska,tak ti to preplatí poisťovňa,takže ja by som neváhala.Samozrejme sa ale informuj vopred v poisťovni,treba súhlas vopred.

zirafienka
20. okt 2024

ženy, ja mám len takú otázku. Preplatí ZP blafaro aj u špičkového plastického chirurga, alebo len na očnom odd. Lebo zákrok je asi rovnaký ale výsledok neporovnateľný. A aj cena plastických chirurgov rozdielna. Od 560 - 1100€.

rozculena
20. okt 2024

@zirafienka to ti odpovie tvoja poisťovňa

sovica
20. okt 2024

Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie, tam máš o tom veľa diskusií aj fotiek, môžeš sa čokoľvek opýtať, kočky poradia...
https://www.modrykonik.sk/group/7291/

autor
20. okt 2024

Ďakujem všetkým za rady