Botox v čele
Ahojte, dala som si pichnut botox do cela, dnes je to 5ty den. Na oboch stranach mi akokeby seklo sval na cele, pridavam fotku jednej strany. Narovna sa to este?

takto to mas bez pohnutia svalu? botox potrebuje do final verzie 2 tyzdne, takze pockaj. prvy x je pichnuty?
@lizatko1009 nie uz 5ty krat.
@lizatko1009 nie uz 5ty krat.
@anonym_autor ale takto to mas ked hybes s mimikou alebo volne?
@anonym_autor ale takto to mas ked hybes s mimikou alebo volne?
@lizatko1009 takto to mam volne, neviem s tym hybat vobec. Mam to aj na druhej strane. Este nikdy som to takto nemala.
este daj tonu cas do tych 14 dni, inac ak to nepusti a nenapne celo, tak potom už nic, len pockat pokial vyprcha ucinok
este daj tonu cas do tych 14 dni, inac ak to nepusti a nenapne celo, tak potom už nic, len pockat pokial vyprcha ucinok
@lizatko1009 len mám taký záhyb zvláštny aj na jednej aj na druhej strane, nevyzerá to dobre. Doki bude chcieť dopichnúť. No uvidíme.
A dávala si si 3oblasri?
Mne to takto vyzeralo ked som nedala mracivku
A dávala si si 3oblasri?
Mne to takto vyzeralo ked som nedala mracivku
@marlent glabelu a celo, stale dve oblasti
@anonym_autor Pokial mi dr.pichne tesne pri vlasovej linii, tak to nemam. Ja mam pichane 3 oblasti, takuto vrasku som mala, ked dr.sa mi snazila zdvihnut obocie. Urcite nemas btx, to uz nikdo nepicha. Vsetci davaju Dysport, ktory je lacnejsi. Ten aj skor zaucinkuje.
Kolko si platila?

takto to mas bez pohnutia svalu? botox potrebuje do final verzie 2 tyzdne, takze pockaj. prvy x je pichnuty?