Cena a spokojnosť s operáciou viečok v nemocnici
Bol niekto na operáciu viečok v nemocnici napr.? Myslím mimo estetickej kliniky, kedže je to o dosť lacnejšie. Zaujíma ma spokojnosť. Napríklad KE - Šaca je dosť rozdiel proti envy . Ďakujem 🙂
Ja som bola v NR ale pred 7.rokmi. kľudne sa pytaj
Ja som bola v NR ale pred 7.rokmi. kľudne sa pytaj
@dettilv chcela som vediet ci je to kvalite urobee aj v nemocnici v zmysle ze estetiky
@dettilv chcela som vediet ci je to kvalite urobee aj v nemocnici v zmysle ze estetiky
@kamoskadodazda keby idem ešte raz tak už idem na súkromnú kliniku.
@kamoskadodazda keby idem ešte raz tak už idem na súkromnú kliniku.
@dettilv važne? Preco?
V KE odporucam Nasaba v envy. mininalne na vychodnom slovensku nema konkurenciu v kvalite, preciznosti, vysledkoch. aj mne robil blefaro hornych viecok, som max spokojna. neviem, nad kym v Saci uvazujes, ale maj na pamati, ze su to oci- cast tvare. nejdes si dat robit brucho ani zadok, to vies schovat pod oblecenie. oci neschovas. neviem sice, aky je cenovy rozdiel, ale ja som nad inym lekarom ako nim ani neuvazovala, prave z obav, ze ak sa nieco pokazi, naprava mozna nie je a u neho to je istota.

@kamoskadodazda to aký je rozdiel v precíznosti práce neviem ale cena je rozdielna, lebo v štátnom zariadení to prepláca ZP, ak je na to zdravotná inidkácia.