icon

Dá sa riešiť asymetria tváre po štyridsiatke?

15. feb 2026

Mate niektora alebo niekto vo vasom okoli? Ja netusim po kom to mam, do teraz mi to nevadilo ale uz mam po 40 a pomaly sa to zacina zhorsovat. Ked som bola mlada mi to tak nevadilo ale teraz mi to strasne zacina vadit kedze to je cim dalej vidno. Da sa s tym nieco robit ?

anonym_6be735
15. feb 2026

@anonym_autor šikovný plasticky chirurg si s tým poradí

anonym_f38072
15. feb 2026

@anonym_autor jedine plastika

minenkaa
15. feb 2026

@anonym_autor od líc dole sa to dá napraviť ,oči nie ,obočie ti tiež dokážu podvihnúť

ika02
15. feb 2026

Ahoj, skúšala si nejaký asymetrický účes, aby nesúmernosť tváre nebola taká bijúca do očí a vhodný make-up?

autor
15. feb 2026
@ika02

Ahoj, skúšala si nejaký asymetrický účes, aby nesúmernosť tváre nebola taká bijúca do očí a vhodný make-up?

@anonym_6be735
@anonym_f38072
@minenkaa
@ika02 dakujem baby, ja mam tu asymetriu hlavne v spodnej casti tvare, cize od lic az po bradu. Normalne ked sa na seba pozriem v zrkadle z boku, tak ako keby som vyzerala uplne inak z jednej aj z druhej strany 😢 skusala som aj uces zmenit no nepomoze to

minenkaa
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_6be735
@anonym_f38072
@minenkaa
@ika02 dakujem baby, ja mam tu asymetriu hlavne v spodnej casti tvare, cize od lic az po bradu. Normalne ked sa na seba pozriem v zrkadle z boku, tak ako keby som vyzerala uplne inak z jednej aj z druhej strany 😢 skusala som aj uces zmenit no nepomoze to

@anonym_autor to sa dá operovať a ešte ak ti to spôsobuje zdravotne problémy tak ti to zaplatí zdravotka

ika02
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_6be735
@anonym_f38072
@minenkaa

minenkaa
15. feb 2026

@ika02 to nepomáha

rude_baby
16. feb 2026

Ja len toľko, že nikto nemá 100% symetricku tvar ...

anonym_cf58e0
16. feb 2026

ako pise rude.. nik nema 100% symetricku tvar je to len o nastaveni cloveka a jeho psychike...

kiki68
16. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor od líc dole sa to dá napraviť ,oči nie ,obočie ti tiež dokážu podvihnúť

@minenkaa vsetko sa da krasne obrusit, aj celo a ocnice vedia obrusit co viem, licne kosti, v podstate to vedia krasne premodelovat. Je to otazka penazi a dobrej kliniky. Ved to vidime ako sa kopec hereciek uplne zmeni v tvari a nebude to vekom ( za dva roky )