Dá sa riešiť asymetria tváre po štyridsiatke?
Mate niektora alebo niekto vo vasom okoli? Ja netusim po kom to mam, do teraz mi to nevadilo ale uz mam po 40 a pomaly sa to zacina zhorsovat. Ked som bola mlada mi to tak nevadilo ale teraz mi to strasne zacina vadit kedze to je cim dalej vidno. Da sa s tym nieco robit ?
@anonym_autor jedine plastika
@anonym_autor od líc dole sa to dá napraviť ,oči nie ,obočie ti tiež dokážu podvihnúť
Ahoj, skúšala si nejaký asymetrický účes, aby nesúmernosť tváre nebola taká bijúca do očí a vhodný make-up?
Ahoj, skúšala si nejaký asymetrický účes, aby nesúmernosť tváre nebola taká bijúca do očí a vhodný make-up?
@anonym_autor to sa dá operovať a ešte ak ti to spôsobuje zdravotne problémy tak ti to zaplatí zdravotka
ako pise rude.. nik nema 100% symetricku tvar je to len o nastaveni cloveka a jeho psychike...
@anonym_autor od líc dole sa to dá napraviť ,oči nie ,obočie ti tiež dokážu podvihnúť
@minenkaa vsetko sa da krasne obrusit, aj celo a ocnice vedia obrusit co viem, licne kosti, v podstate to vedia krasne premodelovat. Je to otazka penazi a dobrej kliniky. Ved to vidime ako sa kopec hereciek uplne zmeni v tvari a nebude to vekom ( za dva roky )

@anonym_autor šikovný plasticky chirurg si s tým poradí