Dali by ste si kyselinu do pier?
@anonym_autor nieeééé, veď máš pekné pery.
@anonym_autor 0.6ml v pohode. Treba nájsť človeka čo to robí pekne a nie kačičkovo
Netreba ti. Stačí dobrá kontúrka a lesk. Ja keď si dám veľa jemného lesku na pery, tak sa mi už stalo, že sa ma pýtali, či mám napichané pery.🙂No nemam. Krásne to zvýrazni objem.
Ja som si dala aj na podvihnutie kutikov kyselinu a 0.5 aj do pier a velmi som spokojna
Ja by som si nedala ale pokial chces ich mat symetrickejsie tak si daj. Ja tiez ich nemam symetricke a nevadi mi to, odradza ma od toho fakt, ze to potom aj tak po case treba znovu lebo kyselina tam nebude navzdy tak nevidim v tom velmi zmysel. A ten "kacka efekt" zvycajne ma botox nie kyselina, kyselina zvycajne ma miernejsi ucinok.
ja chodim na 0.5 ml tak raz za 2 roky, pery podobne a nelutujem 🙂. Nekrici to, je to skor na konturach. Ved raz skus a uvidis ako ti to bude vyhovovat.
Baby, ja som asi cudna, ale ja som sa nikdy na ziadnu zenu nepozrela a nepovedala som si v duchu „Preboha, ta ma ale male pery!!! Co sa neda napichat?!?!”… Takze tento trend pichaciek nechapem, autorka, tebe ani nie je treba, pery mas pekne.
@anonym_autor dala by som 0,5ml. Pekne ti to pery hydratuje a kačka nebudeš určite. Neboj sa toho
Žiadna normálna klinika ti na prvýkrát nepichne toľko, aby si mala párky miesto pier. A keď sa pre tento krok rozhodneš, nevyberaj podľa ceny ale podľa výsledkov práce.
ja nie, ty ako chceš.
neviem či ti to pomôže.
môžeš natrafiť na fušera.
Ja som si dala aj na podvihnutie kutikov kyselinu a 0.5 aj do pier a velmi som spokojna
@anonym_505070 to podvinutie kutikov chcem urcite, lebo ked sa neusmievam, tak mi uz kutiky padaju. S tou vyplnou do pier by som este pockala.
Viete mi poradiť niekoho v KE?
Máš veľmi pekné pery, dopichnúť ti ich podľa mňa netreba.
Ja mám dve pomlčky, spodnú o kúsok širšiu, zvažovala som. Ale nakoniec som sa rozhodla že nejdem, lebo len vymýšlam. Mám celý život také pery.
Nedávaj si dopichovať nič. Za 1.) máš veľmi pekné pery 2.) vyzerala by si ako Káčer Donald.
Tiez by som si nedala, mas pekne pery, plne a maju pekny tvar. Ja som dlhsie zvazovala lebo ich mam asymetricke ale nakoniec som nesla.
Wau krásne pery, čoby ine za také dali.
Nenic si ich.Kamoska si dala, raz ochorela, prechladnutie s nádchou a kašľom a telo jej bojovalo voči tomu cudziemu materiálu v perách, taku zapalovu reakciu dostala, že pery extrémne napuchnute, horsie ako černoch, červené, bolestivé, teplota, dostala antibiotiká, potom jej lekár odporučil výplň odstrániť a už viac nešpekuluje, ma ponaucenie
Ked uz ste tu, aj mne poradte 🙂 ja mam vrchnu mensiu ako spodnu a tiež zvazujem trochu do vrchnej
@anonym_b87133 podľa mňa ani ty nepotrebuješ. Tiež veľmi pekné, prirodzené pery.
@anonym_b87133 podľa mňa ani ty nepotrebuješ. Tiež veľmi pekné, prirodzené pery.
@maca1984 uz som osprostena z tych nafuknutych pier co vsade vidim 😅
Ked uz ste tu, aj mne poradte 🙂 ja mam vrchnu mensiu ako spodnu a tiež zvazujem trochu do vrchnej
@anonym_b87133 tak vaše pery to absolútne nepotrebujú máte krásne tvarované pery,
@anonym_autor mala som tvoje pocity. Zvazovala som rok. Isla som s tym, ze nie vela. Vysvetlila som jej o vo mi ide a svete div sa, ani muz si nevsimol. Vobec to nemam ako kacka. Jemnucko mi ich nafuklo. Vyzera to dobre. Nevahaj a chod, len najdi kvalitnu pani co ti to pichne.
Chcela som sem dať fotku mojich pier, ale všade sa usmievam jak po mrtvici 🙈 tak nič
Teraz pozeram, ze mam mam nieco z tricka hnede na krku, a kutik po opare este, take sorry.
@anonym_autor čo má za význam mať tie umelé pery? Ešte som nepočula, že by sa to nejakému chlapovi páčilo. Len ma to zaujíma, prečo chce mať polovica žien neprirodzene plné pery.
Nedala..
Nemusíš síce skončiť s kačkami, ale neprirodzene to bude vyzerať vždy.. ak nie spredu, tak určite z profilu..
@anonym_autor mala som tvoje pocity. Zvazovala som rok. Isla som s tym, ze nie vela. Vysvetlila som jej o vo mi ide a svete div sa, ani muz si nevsimol. Vobec to nemam ako kacka. Jemnucko mi ich nafuklo. Vyzera to dobre. Nevahaj a chod, len najdi kvalitnu pani co ti to pichne.
@anonym_9fde4b A načo to potom bolo dobré, keď si to ani manžel nevšimol, tzn. že medzi perami, ktoré si mala pred zákrokom a po ňom, nie je žiadny rozdiel ?
Riesite kraviny, radsej prirodzeny vzhlad primerany veku, ako hnusne umeliny. Ked raz zacnes, uz sa nezastavis a budes vyzerat ako prisera.
Máš krásne pery, nevymyslaj blbosti😉

Teraz pozeram, ze mam mam nieco z tricka hnede na krku, a kutik po opare este, take sorry.