Endolift - osobné skúsenosti a recenzie
@nadejna7 Nemusí sa, aj keby si išla, tak to nie je, že v priebehu niekoľkých mesiacov alebo čo. Toto má práveže vydržať fakt dlho. Len mi to tak napadlo sa opýtať 🙂
@mirka2405 aha, tak to veru nic 🙂 citam, ze sa nachadzaju v BB.
@moncurienula Hľadáš nejakú konkrétnu lokalitu? Vedela by som ti odporučiť kliniku Dermabelle, tá je v Žiline, tak neviem, či bude vyhovovať 🙂 Ale vyplatí sa aj keď nie si priamo odtiaľ.
@henriettak tak mne by bolo jedno napriklad, ci to mam blizko alebo nie. ja som zo stiavnice, cize BB mam blizsie ako zilinu, ale ak by bola ta v ziline lepsia, tak by som absolutne nevahala. ved to nie je nejaka bezvyznamna vec, myslim si, ze ti dost ovplyvni zivot, ako to budes mat spravene. 😉
@plushika Ahoj, mna by zaujimalo info hladom endoliftu. Stale si spokojna s efektom? Je osetrenie bolestive? Mala si opuchy, modriny? Kolko toto osetrenie vydrzi a kolko si prosim platila? Dakujem
@plushika Este som sa zabudla spytat kde a kto ti to robil? 🙏🏻 Vdakaaa
@dom_evi To máš ako aj s doktormi, vyšetreniami a podobne. Ono aj keď nájdeš vo svojom meste, tak niekedy je lepšie oželieť tú hodinu cesty a ísť do iného mesta, kde ťa napríklad vedia vybaviť v skoršom termíne, alebo ti vedia poskytnúť kvalitnejšie služby. Čiže u mňa napríklad lokalita moc v tomto zmysel nehrá 🙂
a kto na tom tu realne bol? ako dlho cely zakrok vlastne trva?
@mirka2405 Ahoj Mirka, ty si absolvovala endolift? Mozem pls vediet podrobnosti? Kde a kto ti to robil? Kolko si platila? Si spokojna s vysledkom? Bola si opuchnuta alebo mala si modriny po zakroku? Kolko ten efekt cca vydrzi? Dakujem ☺️
@mirka2405 A este som sa zabudla spytat, co si si prosim davala urobit? Vdaka
@princessivi Ahoj, dala som si robiť tvár, bradu a krk. Robili mi to v BB v Medermise. Opuch cca 2 dni, modriny do týždňa zmizli. Efekt by mal vydrzať cca 5 r., ja som spokojná, pleť je viditeľne pevnejšia.
@princessivi @tapala Ahojte, tiež som absolvovala endolift. Bola som na klinike Dermabelle, to je v Žiline. neviem, či hľadáš nejakú konkrétnu lokalitu. Dávala som si robiť, bradu a sánku a líca. Môžem len odporúčať, výsledok je úžasný 🙂
@princessivi ved jasne, myslim si, ze aj tam nieco najdes istotne. 😇
@natallys a ako dlho uz si po zakroku? 🙂
@princessivi ahoj, prepac, ze az teraz pisem, no nejak som sa sem nedostala skor, neviem, kde mi hlava stoji posledne dni. bola som v dermabelle a pozeram, ze aj niektora dalsia ma skusenost. stale som spokojna, bola som zaciatkom roka, robi sa to v lokalnej anesteze a po zakroku si mierne opuchnutu a spravia sa drobne modrinky. samozrejme je to individualne. co sa ceny tyka, tak to mas asi najlepsie, ked si priamo cenniky popozeras, to mavaju kliniky uvedene na strankach.
@plushika Nevadi, lepsie neskor ako nikdy, dakujem krasne za odpoved 🌷
@bogierka Bože ja som ešte vlani bola na endolifte, kedy presne to už ani neviem, ale takto niekedy na jeseň, takže plus mínus rok to vychádza.
@tapala Ale čo si, však to nie je taká anestéza ako keď ideš na operáciu. To je len lokálna, povrchová, nebudú ťa uspávať kvôli tomu a ani nebudeš mať necitlivú polku tela.
tak baby ja som sa objednala do dermabelle, aj ked to je teda o nieco dalej od mojho bydliska. ale pozerala som si aj kliniku na nete aj nejake recenzie dalsie som si nasla a sa mi to zapacilo. tak uvidime. ale tesim sa, ked hovorite, ze mate dobre skusenosti s endoliftom 🙂
Ahojte baby, aj ja som sa objednala na Endolift zaciatkom decembra do BA k Dr. Natalii Rajniakovej, som zvedava na vysledok 😊 Potom sem napisem

@fabrika https://www.medermis.sk/endolift-minimalne-inva..., som velmi spokojna..