Endolift - osobné skúsenosti a recenzie

petronela919
9. júl 2024
janina1127
19. sep 2024

@nadejna7 Nemusí sa, aj keby si išla, tak to nie je, že v priebehu niekoľkých mesiacov alebo čo. Toto má práveže vydržať fakt dlho. Len mi to tak napadlo sa opýtať 🙂

moncurienula
19. sep 2024

@mirka2405 aha, tak to veru nic 🙂 citam, ze sa nachadzaju v BB.

henriettak
20. sep 2024

@moncurienula Hľadáš nejakú konkrétnu lokalitu? Vedela by som ti odporučiť kliniku Dermabelle, tá je v Žiline, tak neviem, či bude vyhovovať 🙂 Ale vyplatí sa aj keď nie si priamo odtiaľ.

dom_evi
20. sep 2024

@henriettak tak mne by bolo jedno napriklad, ci to mam blizko alebo nie. ja som zo stiavnice, cize BB mam blizsie ako zilinu, ale ak by bola ta v ziline lepsia, tak by som absolutne nevahala. ved to nie je nejaka bezvyznamna vec, myslim si, ze ti dost ovplyvni zivot, ako to budes mat spravene. 😉

22. sep 2024

@plushika Ahoj, mna by zaujimalo info hladom endoliftu. Stale si spokojna s efektom? Je osetrenie bolestive? Mala si opuchy, modriny? Kolko toto osetrenie vydrzi a kolko si prosim platila? Dakujem

22. sep 2024

@plushika Este som sa zabudla spytat kde a kto ti to robil? 🙏🏻 Vdakaaa

janina1127
23. sep 2024

@dom_evi To máš ako aj s doktormi, vyšetreniami a podobne. Ono aj keď nájdeš vo svojom meste, tak niekedy je lepšie oželieť tú hodinu cesty a ísť do iného mesta, kde ťa napríklad vedia vybaviť v skoršom termíne, alebo ti vedia poskytnúť kvalitnejšie služby. Čiže u mňa napríklad lokalita moc v tomto zmysel nehrá 🙂

tapala
23. sep 2024

a kto na tom tu realne bol? ako dlho cely zakrok vlastne trva?

23. sep 2024

@tapala zakrok trva cca 3 hodiny.

23. sep 2024

@mirka2405 Ahoj Mirka, ty si absolvovala endolift? Mozem pls vediet podrobnosti? Kde a kto ti to robil? Kolko si platila? Si spokojna s vysledkom? Bola si opuchnuta alebo mala si modriny po zakroku? Kolko ten efekt cca vydrzi? Dakujem ☺️

@mirka2405 A este som sa zabudla spytat, co si si prosim davala urobit? Vdaka

23. sep 2024

@princessivi Ahoj, dala som si robiť tvár, bradu a krk. Robili mi to v BB v Medermise. Opuch cca 2 dni, modriny do týždňa zmizli. Efekt by mal vydrzať cca 5 r., ja som spokojná, pleť je viditeľne pevnejšia.

24. sep 2024

@princessivi @tapala Ahojte, tiež som absolvovala endolift. Bola som na klinike Dermabelle, to je v Žiline. neviem, či hľadáš nejakú konkrétnu lokalitu. Dávala som si robiť, bradu a sánku a líca. Môžem len odporúčať, výsledok je úžasný 🙂

24. sep 2024

@mirka2405 @natallys Dakujem krasne za podelenie sa s vasimi skusenostami 🥰 Tesim sa spolu s vami 😃👏 Aj ja by som chcela ist do toho, ale zial musim najst nieco v BA.

24. sep 2024

@princessivi ved jasne, myslim si, ze aj tam nieco najdes istotne. 😇
@natallys a ako dlho uz si po zakroku? 🙂

plushika
25. sep 2024

@princessivi ahoj, prepac, ze az teraz pisem, no nejak som sa sem nedostala skor, neviem, kde mi hlava stoji posledne dni. bola som v dermabelle a pozeram, ze aj niektora dalsia ma skusenost. stale som spokojna, bola som zaciatkom roka, robi sa to v lokalnej anesteze a po zakroku si mierne opuchnutu a spravia sa drobne modrinky. samozrejme je to individualne. co sa ceny tyka, tak to mas asi najlepsie, ked si priamo cenniky popozeras, to mavaju kliniky uvedene na strankach.

tapala
25. sep 2024

@plushika pozeram, ze su aj v trencine. a celkovo maju dost dobre hodnotenia. 🙂 ja sa inak tej anestezy celkovo dost bojim, este nikdy som ju nemala a to ani pri zuboch. kamaratke bolo zle tri dni po anesteze napriklad.

25. sep 2024

@plushika Nevadi, lepsie neskor ako nikdy, dakujem krasne za odpoved 🌷

26. sep 2024

@bogierka Bože ja som ešte vlani bola na endolifte, kedy presne to už ani neviem, ale takto niekedy na jeseň, takže plus mínus rok to vychádza.
@tapala Ale čo si, však to nie je taká anestéza ako keď ideš na operáciu. To je len lokálna, povrchová, nebudú ťa uspávať kvôli tomu a ani nebudeš mať necitlivú polku tela.

26. sep 2024

@natallys a to robia vsetky zakroky s anestezou? lebo napriklad niekde znamienka vyberu len tak, bez toho, co viem. tak ze ci je to volitelne?

26. sep 2024

@bogierka Bez anestezy by to bolo znacne bolestive. Neda sa porovnavat odstranenie znamienka, ktore trva 5 min. s trojhodinovym zakrokom. Kamaratku ti bolelo aj s anestezou.

30. sep 2024

@bogierka No všetky nie, niektoré to vôbec nevyžadujú. Záleží o aký zákrok ide samozrejme. Ani laserová epilácia sa nerobí v anestézii 🙂 Neviem, či je to tak, že si môžeš sama povedať, že by si ju chcela. Možno sa dá dohodnúť.

filory
1. okt 2024

@natallys A čo je trojhodinový zákrok? Endolift tak dlho trvá?

1. okt 2024

@filory ..presne tak dlho trvá, 2,5-3 hod.

vladdinka
3. okt 2024

@filory ano, moze trvat aj tak dlho, zalezi co si davas robit samozrejme 🙂

3. okt 2024

@vladdinka ale tak to sa asi ani neodporuca si davat toho viac robit naraz, ci? netreba s tym pockat nejaky cas a potom riesit dalsi zakrok?

3. okt 2024

@bogierka lepsie je dařt si urobit vsetko naraz, nie po partiach, okrem toho jednotlivo by vysla cena ovela vyssie v takomto pripade.

danina09
7. okt 2024

tak baby ja som sa objednala do dermabelle, aj ked to je teda o nieco dalej od mojho bydliska. ale pozerala som si aj kliniku na nete aj nejake recenzie dalsie som si nasla a sa mi to zapacilo. tak uvidime. ale tesim sa, ked hovorite, ze mate dobre skusenosti s endoliftom 🙂

7. okt 2024

Ahojte baby, aj ja som sa objednala na Endolift zaciatkom decembra do BA k Dr. Natalii Rajniakovej, som zvedava na vysledok 😊 Potom sem napisem