icon

Endolift - osobné skúsenosti a recenzie

petronela919
9. júl 2024
natallys
9. okt 2024

No baby, tak to sa teším s vami a som zvedavá, čo potom poviete. Verím, že budete spokojné, pretože je to fakt super pocit, keď vidíte nejaké zlepšenie a cítite sa potom aj lepšie ❤

princessivi
9. okt 2024

@natallys Vdakaaa 😊 Podla toho, co tu baby pisali je Endolift super vec a takmer neinvazivna, ziadne sitie. A taktiez by to malo usetrit peniaze za vyplne KH (predpokladam ze vyplne nebudu potrebne po Endolifte) a oddialit facelift. Urcite je to zdravsie pre telo ako vyplne.

mirka2405
9. okt 2024

@princessivi ..v prípade potreby, je potrebné ešte doplniť KH...

pukavica
10. okt 2024

@princessivi Ako to myslíš oddialiť facelift? Ten zákrok je potom ešte potrebný po endolifte či ako?

princessivi
14. okt 2024

@pukavica No ze Endolift oddialuje chirurgicky facelift.

princessivi
14. okt 2024

@mirka2405 To vazne? Ja som myslela, ze to cloveka omladi aj 5-10 rokov a ze vyplne nebudu potrebne dalsich 4-5 rokov.

mirka2405
14. okt 2024

@princessivi Zalezi pripad od pripadu, od typu pokozky a jej stavu.

henriettak
15. okt 2024

Tak aj keď len oddiali, ale oddiali o niekoľko rokov, takže stále dobré si myslím. A potom sa dá kľudne absolvovať ďalší raz. Takže netreba žiadne mega invazívne zákroky tak či tak. Ale jasné, je to na každého uvážení, čo si vyberie 🙂

filory
15. okt 2024

@henriettak Asi by som sa bála dať si robiť oboje, to už podľa mňa človeka zmení na nepoznanie a už to proste nie je tá istá osoba.

princessivi
15. okt 2024

@mirka2405 Myslis ze 1 - 2 dni po endolifte by som mohla ist na plastiku ocnych viecok?

mirka2405
15. okt 2024

@princessivi to urcite nie. To by ti ani ziadny normalny dr.neurobil.

princessivi
15. okt 2024

@mirka2405 Vdaka za odpoved 😊 Som bola len zvedava 😆

mirka2405
15. okt 2024

@princessivi To je pokozka cotluva, opuchnuta, sama modrina.

princessivi
16. okt 2024

@mirka2405 To som nevedela, myslela som ze max na druhy den nebude nic vidiet. Dr. mi odporucila brat Aescin 2-3 dni, no snad nebudem vyzerat ako keby ma niekto prepadol/zbil 😆

mirka2405
16. okt 2024

@princessivi poslem ti do spravy foto, aby si bola v obraze..

janina1127
17. okt 2024

@princessivi To by som neodporúčala. Radšej počkaj, kým sa pokožka zotaví po endolifte a potom až rieš ďalšie veci. Však nemáš sa kam ponáhľať 🙂

humajnicek
17. okt 2024

@janina1127 Ja si reálne viem aj niekde prečítať nejaké info o tejto procedúre? 🙂 Či je to pre každého napríklad alebo ako dlho treba čakať medzi danými zákrokmi?

princessivi
17. okt 2024

@janina1127 Ano jasne, uz som sa dozvedela, ze to nie je az take neinvazivne osetrenie/procedura. Vdaka

plushika
21. okt 2024

@princessivi teraz co mas ale na mysli? lebo spominala si dva zakroky alebo teda dve rozne procedury naposledy?

princessivi
21. okt 2024

@plushika Ahoj, no ze je blbost ist napriklad na blefaro 3 dni po endolifte 😊

sifonka6
21. okt 2024

@petronela919 ahoj bola som minuly rok v dec. Cize pomaly to je rok. Za mna nic moc. Robili mi spodna cast tvare a krk. Zakrok bol bolestivy cca 3 hod. Potom opuch u mna 5 dni a modriny cca 8 dni... pocit ,,masky/chladu,, na tvari cca 6 mesiacov... a teda ja ziadne zlepsenie nevidim, ani v oblasti nosoustnej vrasky, ani ,,sysle,, a nieto este ,ze zakrok drzi 5 rokov. Nu ale ako kazdy zakrok, vsetci sme unikat a kazdy reaguje inak. Som rada,ze su tu baby spokojne. Pa

vladdinka
23. okt 2024

@sifonka6 tak tam moze byt problem aj v tom, ze ten co to robil, to proste nevedel. skusala si aj nejake ine "vylepsenia"? ze ci by sa to dalo porovnat, ako to u teba drzi, ked sa nieco robi. lebo toto je asi prva taka nie moc pozitivna recenzia, co som na endolift zachytila, inak co som si aj pisala s babami a co poznam z prace kolegyne, tak tam bola zakazdym spokojnost s vysledkom.

rucka77
23. okt 2024

@vladdinka Tak ono zrejme zalezi aj na tom, kde si to clovek dava spravit, nie? Ja stale tvrdim, ze tie recenzie treba pozerat, mna to este nikdy nesklamalo.
@sifonka6 A co s tym planujes spravit? Da sa nieco taketo ako zakrok aj reklamovat? Ci to je hlupost.

princessivi
23. okt 2024

@vladdinka Tiez si myslim, ze by tam mala byt nejaka reklamacia.

princessivi
Autor odpoveď zmazal
princessivi
23. okt 2024

@sifonka6 Ahoj, kde ti prosim robili zakrok a kto ti ho robil? Kontaktovala si doktora ohladom tvojho problemu? Dakujem za odpoved

princessivi
23. okt 2024

@vladdinka Ahoj Vladka a ty si bola na Endolifte? Ak ano, ako si spokojna? A u koho si bola ty a tvoje kolegynky? Dakujem

sifonka6
24. okt 2024

@rucka77 ahoj, nu tu je reklamacia zbytocna i tak podpisujes x papierov, ze chapes,ze zakrok moze dopadnut ,,individualne,, atd. A mozno som to iba ja komu ,,nesadol,, nie vsetko je sudene kazdemu

sifonka6
24. okt 2024

@princessivi v TT Neuro Shine, Dr aj sestricka velmi fajn a nemyslim si, ze by zakrok nespravili poriadne, ale nie kazda koza reaguje podla ocakavania...jednoducho niekomu tento zakrok nesadne, ale toto je uuuplne rovnake riziko pri kazdej operacii ci zdravotnej, ci plastickej. Myslim si, ze treba povedat aj toto, nie iba chvalit, aky uzastny vysledok, aby si ludia uvedomili riziko, ze im to sadnut nemusi. S nie nereklamovala som a ani sa nechystam, jednoducho to nie je ,,moja,, kura.

vladdinka
25. okt 2024

@princessivi ahojky, ja som zatial na endolifte nebola. boli dve moje kolegyne, jedna bola v Dermabelle a druha neviem kde. toto si pamatam, lebo na tej klinike som bola tiez, ale ohladne problemu s akne. kolegynka tam bola spokojna a mozem to zhodnotit, ze fakt to aj pomohlo k zlepseniu vzhladu, alebo ako by som to povedala. opeknelo ju to 🙂