Endolift - osobné skúsenosti a recenzie
@princessivi Ahoj poprosím potom keby si napísala podrobnejšie info budem vďačná 🙂aj ja by som chcela ísť na to v BA.Ďakujem
@mariariamaria Ahoj, urcite napisem 😀
@danina09 Ahoj, uz mas po Endolifte? Si spokojna so zakrokom?
Zvyknu pocas takeho zakroku aj vysvetlovat, ze co idu prave robit/co sa s tebou ide diat a tak? 😀 Mna to zaujima, lebo nemam rada, ked som niekde a nikto mi nic nevysvetluje. Napriklad aj u zubara, ked som chodila na strojcek. Vacsinou mam k tomu pokec, a tak sa mi to paci. 😀
@natallys Ja idem za zakrok bez osobnej konzultacie, pretoze zijem v zahranici.
@rucka77 To ti môžem aj ja teraz kľudne v skratke povedať 😀 Tak najskôr si dáte k tomu pokec taký úvodný, potom sa aplikuje chladivý gél alebo lokálna anestézia. Po tejto príprave sa do pokožky zavedú optické vlákna, ktoré majú na konci zabudovaný taký laser. Ten laser vysiela svetelné impulzy do pokožky, stimuluje sa tvorba kolagénu. Ale jasné, mali by to aj opisovať všetko, keď budeš chcieť. Ja to tiež tak mám radšej, keď viem, čo sa so mnou deje 🙂
@janina1127 Tak super, dakujem 🙏 Ono je rozhodne lepsie, ked je clovek informovany. 😅 Zbavim sa tym aj stresu v podstate, ten ja mavam pri vsetkom 😂
@rucka77 Osobne si neviem predstaviť, že by som mala absolvovať nejaký takýto zákrok a nevedela by som dopredu, čo sa bude diať a čo to všetko obnáša, ako potom postupovať, keď sa to bude hojiť a tak ďalej.
@henriettak vsak presne, komunikacia je dolezita aj tu, to je samozrejmost. 🙏
mna by velmi zaujimalo, aka je tam sanca, ze sa mi po takomto zakroku spravi jazva? to by ma mrzelo, co s tym potom? 🙈
@rucka77 Presne presne. Môžem kľudne aj pokračovať v tom opise nejak detailnejšie, ak by bolo treba. Ale myslím, že tak zhruba som to zhrnula, aby si mala lepšiu predstavu 🙂
@janina1127 zhruba ano 😉 ale tak stale si to celkom neviem predstavit. ja osobne teda nie som nejaky zastanca skraslovania sa vseobecne (mam na mysli zvacsenie pier a pod.), ale toto mi pride ako taky celkom neinvazivny zakrok.
ty uz to mas za sebou?
@plushika a tuto sa aky typ laseru pouziva? lebo som si citala, ze je ich viacero.
@vierka_z Endolift je považovaný za neinvazívny alebo minimálne invazívny zákrok. Je to moderná metóda, nechirurgické omladenie pleti a tvarovanie. Bola som už veru, už som mala pocit, že sa mi niečo takéto žiada.
@moncurienula konkrétne Diode laser (diódy) s vlnovou dĺžkou približne 1470 nm, ak si dobre pamätám. Tento laser je okej, lebo má schopnosť účinne preniknúť do hlbších vrstiev kože a podkožia. Tam už sa dejú potom tie zázraky 😀
@janina1127 Vidno, že si bola, to máš inak naštudované všetko 😀
@janina1127 znie to tak dost profi. 🙂 kedy si uz spozorovala nejaku zmenu po zakroku?
@moncurienula no to vidno skoro po zakroku aj zotavenie nie je nejake dlhodobe. akurat mas tam nejake odporucania, ze mas sa vyhnut priamemu slnku, saunovaniu, nemas podstupovat dalsie procedury na osetrenie tvare...
Čo vám poviem dievčatá, dala som si záležať 😀 Ale tak ono čo som bola v Dermabelle, tak tam ozaj všetko pekne vysvetlili a vedeli aj takéto záľudnejšie otázky zodpovedať tak, aby som tomu aj ja porozumela 😀
Ahojte zienky, tak je tomu tyzden, co som po absolvovani Endoliftu tvare v Crystal Esthetic BA u pani Dr. Rajnakovej. Ked som prisla na kliniku, vyplnila a podpisala som papiere. Bol mi podany Lexaurin 3mg, odmerali mi tiez tlak a dostala som vodu na zapitie tabletky. Pani doktorka aj sestricka boli velmi mile, vsetko povysvetlovali, pekne sa o mna starali, vladla tam prijemna a priatelska atmosfera. Klinika je velmi pekna a cista. Osetrenie nebolo bolestive, len asi 3krat to trosicku sklblo, inak som celu dobu relaxovala a odychovala. Pani doktorka aj sestricka so mnou celu dobu komunikovali. Po osetreni som mala asi 2 dni opuchnutu bradu, po prvom dni zacala odpuchat, modriny som ziadne nemala. Aescin som brala len 3 dni, nakolko dlhsie to nebolo u mna potrebne. Efekt omladenia by mal nastupovat postupne do 3 mesiacov od osetrenia, tak uvidim. Naozaj som bola milo prekvapena, ze to osetrenie nebolelo narozdiel od niti, ktore som mala 2 roky dozadu, to celkom bolelo a efekt asi len max 3 mesiace. Zatial som velmi spokojna. Trosicku ma boli sanka, ale to nic, urcite to prejde.
@princessivi Ahoj bola si u pani Rajniakovej prosim? ako si spokojna? Dakujeeem
@siskamiska123 Ahoj, ano bola som a popravde moc nejaku zmenu nevidim, akurat na ucte 😂 Ale Dr. povedala ze az po 3 mesiacoch zacnem vidiet zmeny, tak este cakam. Osetrenie ale prebehlo bez problemov a aj po zakroku som sa velmi rychlo zotavila. Jedine som mala bradu opuchnutu asi 2 dni. Ale vies co, citim ze mam pevnejsiu tvar. Takze este cakam na zmeny 😊
@princessivi dakujem pekne ❤️
@petronela919 Absolvovala som v januari, za mna spokojnost.
@mirka2405 kde prosim? Na akej klinike? 🙂
@mirka2405 kde prosim? Na akej klinike? 🙂
@sevcukovalucka Medermis v Banskej Bystrici.

@rucka77 tiez sa zvyknem riadit recenziami. ako nehovorim, ze hladim len na to, ked nieco kupujem alebo riesim, ale isto to beriem do uvahy. vsak to mas dobry zdroj informacii 🙂