icon

Funguje Hyaluron Pen na zväčšenie pier?

24. nov 2025

Ahojte baby boli ste niektorá? Mám v ústach aj normálne robené kyselinu a chcela by som pery trošku len “napumpovať”. No ten Hyaluron Pen mi príde ako niečo čo nebude fungovať, neveim. Bola by som rada za každú skúsenosť

nyusika
24. nov 2025

nejak funguje.
je to necertifikovana sra*ka bohvie odkial a moze ti to sposobit velke zdravotne komplikacie.

rozhodni sa sama, ci si das takyto zakrok spravit u nejakej neserioznej kozmeticky s kurzom na neviem co.

autor
24. nov 2025
@nyusika

nejak funguje.
je to necertifikovana sra*ka bohvie odkial a moze ti to sposobit velke zdravotne komplikacie.

rozhodni sa sama, ci si das takyto zakrok spravit u nejakej neserioznej kozmeticky s kurzom na neviem co.

@nyusika práveže ho začala nejak na skúšku ponúkať dr. Ku ktorej chodím. Príde mi to tiež ako blbosť, no neviem či potrebujem dopichnut 0,5

nyusika
24. nov 2025
@anonym_autor

@nyusika práveže ho začala nejak na skúšku ponúkať dr. Ku ktorej chodím. Príde mi to tiež ako blbosť, no neviem či potrebujem dopichnut 0,5

@anonym_autor ja by som to stopercentne neabsolvovala.
ty sa sama rozhodni

mne moja lekarka dopichne klasicky aj 0.4 ml bez problemov

krasneleto
24. nov 2025

za mna tiez no- go. tym perom to tam cpe nekontrolovatelne...

anonym_cf8638
24. nov 2025

Mrkni fóra pre kozmeticky. Už rozoberali niekoľko krát ze hyaluron pen je somarina.

janulka155
24. nov 2025

Katastrofa kamoska bola na tom a zbytočne vyhodené preniaze. Pery mala asi tak 3 dni pekne (skôr asi opuchnuté z aplikácie) a potom žiadny výsledok. Pery má take iste ako pred aplikovaním.