Funguje Hyaluron Pen na zväčšenie pier?
Ahojte baby boli ste niektorá? Mám v ústach aj normálne robené kyselinu a chcela by som pery trošku len “napumpovať”. No ten Hyaluron Pen mi príde ako niečo čo nebude fungovať, neveim. Bola by som rada za každú skúsenosť
nejak funguje.
je to necertifikovana sra*ka bohvie odkial a moze ti to sposobit velke zdravotne komplikacie.
rozhodni sa sama, ci si das takyto zakrok spravit u nejakej neserioznej kozmeticky s kurzom na neviem co.
@nyusika práveže ho začala nejak na skúšku ponúkať dr. Ku ktorej chodím. Príde mi to tiež ako blbosť, no neviem či potrebujem dopichnut 0,5
@nyusika práveže ho začala nejak na skúšku ponúkať dr. Ku ktorej chodím. Príde mi to tiež ako blbosť, no neviem či potrebujem dopichnut 0,5
@anonym_autor ja by som to stopercentne neabsolvovala.
ty sa sama rozhodni
mne moja lekarka dopichne klasicky aj 0.4 ml bez problemov
za mna tiez no- go. tym perom to tam cpe nekontrolovatelne...
Mrkni fóra pre kozmeticky. Už rozoberali niekoľko krát ze hyaluron pen je somarina.
Katastrofa kamoska bola na tom a zbytočne vyhodené preniaze. Pery mala asi tak 3 dni pekne (skôr asi opuchnuté z aplikácie) a potom žiadny výsledok. Pery má take iste ako pred aplikovaním.

nejak funguje.
je to necertifikovana sra*ka bohvie odkial a moze ti to sposobit velke zdravotne komplikacie.
rozhodni sa sama, ci si das takyto zakrok spravit u nejakej neserioznej kozmeticky s kurzom na neviem co.