icon

Jazva po vybratí znamienka

21. mar 2025

Ahojte, mozno sa opytam somarinu ale bola som na odstraneni znamienka. Mam taku cca 2cm jazvu a na jej konci je nieco male modre. Vyzera to ako kus zo stehu ale neni to drsne na dotyk. A cela ta jazva je jemne do modra ako keby to “nieco islo pozdlz”. A teraz neviem ci to je nieco co tam ostalo a nema tam byt alebo ci to neni nieco co sa dava naschval kvoli hojeniu. Fakt som v tomto mimo, nikdy som nebola na podobnom zakroku a chcem sa najprv opytat tu, ci nemate skusenosti, nie ze pojdem k lekarovi, zaplatim 50€ za vysetrenie a vysmeje ma ze to tak ma byt.

michaela329
•
21. mar 2025

Je tu skupina zdravotníci, skús tam poslať fotku. Vyberali mi niekoľko znamienok a nič modré som tam nemala 🤷

zuzubb007
•
21. mar 2025

Daj fotku, a posúdime, kopu žien si dáva vyberať aj ja som si dávala viem ako to má vyzerat, ak tam máš modré to tam nemá byt

uhgara
•
21. mar 2025

Pridaj fotku. Bez toho tazko povedat. Ale nemyslim si teda, ze by si tam mala mat nieco modre. Kedy si bola na odstraneni?

autor
•
21. mar 2025

@michaela329 skusim. Dakujem. Len to neviem uplne odfotit lebo je to na takom mieste na ruke ze sa mi moc neda.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•