Je možné vybrať znamienka aj počas leta?
Alebo je spravny cas skor na jesen ?
@ice8 v akútnom prípade i ihneď, ale človek sa v lete viacej potí a dlhšie sa to potom hojí.
Kožná mi odporúčila prehliadku až po lete, počas leta sa znamienka menia a výsledok by nebol tak dobrý ako po lete.
@ice8 nie, bezne sa robia aj operacie prsnikov a to je omnoho vacsi zasah ako znamienko. aj opercie sa bezne robia ci cisaraky, bedrove atd...
@bykaterina Kožná mi odporúčila prehliadku až po lete, takze mi Kožná klamala ?
Daily sun exposure can potentially cause healthy moles to look suspicious, so it may be easier to detect skin cancer in winter.
https://www.myskincentre.com.au/article/best-ti...
Určite sa dá, vlastná skúsenosť. Ale ak to počká, tak radšej po lete
Je možné vybrať ich kedykoľvek, ale v lete sa môžu zmeniť a ak to nie je akútne, tak sa to robí väčšinou na jeseň a v zime.
Aj kvôli tomu, že jazvy sa krajšie hoja bez priameho vystavenia slnku.
Ťažko to porovnávať s cisárskym, ktorý nepočká alebo s bedrovým, kde človeku viditeľná jazva neprekáža tak ako po znamienku. Jazvy po operácii prsníkov sú skryté v plavkách či podprsenke, takže slnko na ne ani v lete priamo nepôsobí.
Mne kozna hovorila, ze v lete nie az na jesen 🙂
@ice8 ty si asi dr nepočúvala s porozumením. Ak to nie je akútne jasné aj ona si chce užiť leto takže aj kvôli opaľovaniu a kúpania je lepšie od jesene do jari. Ale bežné sa to robí celý rok.
@ice8 mne tiez vraveli, ze az po lete. To mi vravi ako kozne doktorky a aj na chirurgii v nemocnici

@ice8 je to uplne jedno. musis ich chranit tak ci tak ak sa mienis opalovat kratko po vybrati. teraz uz asi ani nedostanes termin, najskor na jesen. je dovolenkove