icon

Kde nájsť odborníka na prirodzené pery na Slovensku?

evd
3. máj 2024

Ahojte … prosim robi niekto na Svk naozaj prieodzene pery? Mam uplne nesumerne a nejde mi o uplne ze zvacsenie skor o upravu lebo ta hrana na russian lips nie je moc pekna ked to vidim nazivo.. tak ci neviete o niekom kto to robi naozaj dobre. Dakujem 🙂

lakebabe
3. máj 2024

@minenkak tam som bola dva krát na pery a katastrofa takže asi záleží na akého dr tam narazis

minenkak
3. máj 2024

@lakebabe ktorá doktorka ti robila a prečo si nebola spokojná ,ja som tam chcela ísť

lakebabe
3. máj 2024

@minenkak ja som tam bola ešte pred 4-5 rokmi taka chuda blondína asi 40 ročná neviem ako sa vola . Prvý krát boli nesumerne také nijaké bez tvaru dala mi tam len 0,8 ml druhý krát som tam bola po dvoch mesiacoch na dorabku a také nijaké boli a mala som tam hračky, išla som na inú kliniku potom tam mi ich prerobili po čase pekne. Ale sestra je im verná chodí ale len na botox k takej mladej tmavej dr a je spokojná. Možno treba vyskúšať, ale za mňa už nie. Ja som moc ani s prístupom nebola spokojná

lilianka28
3. máj 2024

Ja mám dobrú skúsenosť tu: https://essurclinic.sk/
Pekné pery, prirodzeného vzhľadu, podľa mojej požiadavky.

rooberta
3. máj 2024

Nessclinic v Nitre odporúčam

96barbora
3. máj 2024

Ja som bola v Kamale. Odporúčam všetkými 10.

jamimo
3. máj 2024

@minenkak dermapoint určite nie, keď tak, skús MUDr. Marika Piršelová z
https://www.navanklinika.sk/nas-tim/
Ja nemám úpravy, ale podľa kamošiek viem, táto dr. neznáša kačacie pery.... Pracovala v Dermapoint a vie prečo odišla. Ja som tam bola na odstránenie fibrómov a prístup od recepcie až po lekára ako za komunistov 🤨

jamimo
3. máj 2024

@96barbora zaujímavá skúsenosť, lebo čo som videla pery z Kamaly tak eeee😋

evd
autor
3. máj 2024

Kamalu asi urcite ani dermapoint ma neoslovil…

larapb
3. máj 2024

@jamimo MUDr. Piršelovú by som veľmi neodporúčala, sama má urobené pery a nie veľmi lichotivo..

lakebabe
3. máj 2024

@jamimo teraz som pozerala na nete ktorá to je,
tak u nej som bola na perach, ešte keď robila v dermapointe dva krát a veru spokojná som s jej prácou nebola.

huginko
3. máj 2024

@evd nikde, s tými sa narodís... Prepac

jamimo
3. máj 2024

@larapb názory sa rôznia aj v tejto diskusii. Kamarátka chcela "vytvarovať" pery a 🙏🙏🙏 dr. aby nemala kačací zobák. Ja teda vôbec nepatrím medzi fanúšikov zásahov do mojej podoby (ale každého vec...) a kamoška ich má fakt pekné 👌
Tak ako aj iná prsia a nos od dr. Červeňa 👍

moncitass
10. okt 2024

@larapb nesúhlasím s Vami. Ja mam u tejto pani doktorky urobené pery a som veľmi spokojná. Určite odporúčam. Nemám žiadne hrčky pery sú prirodzené a pekne zväčšené.

b3e3l
10. okt 2024

@lakebabe ja som u nej bola na inom zakroku ale je to uz cca 10rokov dozadu a katastrofa. Teraz som ju videla na nete ako vyzera a hroza cela splastikovana.

lakebabe
11. okt 2024

@b3e3l ja tam chodím už pár rokov ,ona je splastikovana ale robí tak ako ty chceš a som zatiaľ najspokojnejsia aj teraz som bola u nej na komplet botoxe a perach a krásna robota. A to som prestriedala štyri iné zvučné kliniky a botox mi tak dobre nespravili nikde.

kasssiopea
11. okt 2024

@lakebabe ja z konverzacie celkom nerozumiem, kam chodis a si tam najspokojnesia, pises o predchadzajucej skusenosti (nie dobrej) ale kam chodis teraz som sa nedozvedela. Teraz neviem, ci nerozumiem pisanemu textu.. 🤷🏼‍♀️ napises prosim kliniku/meno?

lakebabe
11. okt 2024

@kasssiopea ffabulous clinic v ba tam chodím teraz u Pirselovej som spokojná nebola. Riešili sme to ešte v jednej téme pred chvíľou tak som myslela ze tam pani odpisuje

kasssiopea
11. okt 2024

@lakebabe Ďakujem 🙂

ankare
11. okt 2024

@evd ešte som nevidela napichane pery, ktoré vyzerajú prirodzené. VZDY to vidno, že je to umelé.
Buď rada, že máš pery zdravé.

zemis
30. okt 2024

Mudr Piršelova

lulu367
Včera o 22:03
@zemis

Mudr Piršelova

@zemis 😂😂😂