icon

Kde v Košiciach urobiť plastiku horných viečok?

blankavojtkova
6. mar 2026

Zdravím Vás žienky. Uvažujem o plastike horných viečok ale nemám ani poňatia a prehľad o klinikách v Košiciach. Mám 50 rokov.Neviete mi prosím poradiť nejakú kliniku ,najlepšie s osobnej skúsenosti. Predsa len je to zákrok s ktorým sa chcem zveriť fakt odborníkovi. Budem vďačná za každú radu, pomoc.

lubka73
6. mar 2026

@blankavojtkova skus sa obratit na HEBE centrum oni maju v ponuke aj Kosice, Presov a pomozu Ti vybrat lekara https://www.hebe.sk/

biba_18
6. mar 2026

ja som bola v envy, ale keď som hľadala, tak dobré referencie mal aj chiramed aj švehlík

biba_18
6. mar 2026

len u švehlíka som bola na inom zákroku, a to som až taká spokojná nebola, preto som sa nakoniec rozhodla ísť na envy (chiramed mali neskoro termín na mňa)

anonym_0d1ae9
6. mar 2026
blankavojtkova
autor
6. mar 2026

Ďakujem veľmi pekne za rady. Pomôže mi to, rozhodnú ť sa. Je to pre mňa dosť dôležité

janaspa
8. apr 2026
@biba_18

ja som bola v envy, ale keď som hľadala, tak dobré referencie mal aj chiramed aj švehlík

@biba_18 ako dlho bola pn? Tyzden bude dost?

biba_18
8. apr 2026

@janaspa to budeš mať dovolenku, nemyslím že ti dá obvodná pn ☺️
bola som na operácii vo štvrtok a potom ešte celý ďalši týždeň som bola doma. ale to skontrolujem dochádzku zajtra, z hlavy neviem, ale tak sa mi zdá…

janaspa
10. apr 2026
@biba_18

@janaspa to budeš mať dovolenku, nemyslím že ti dá obvodná pn ☺️
bola som na operácii vo štvrtok a potom ešte celý ďalši týždeň som bola doma. ale to skontrolujem dochádzku zajtra, z hlavy neviem, ale tak sa mi zdá…

@biba_18 dala mi obvodna pn

biba_18
10. apr 2026

@janaspa tak ale na nejakú vymyslenú dg ...

janaspa
19. apr 2026

@blankavojtkova tak ako boli ste? Ja som bola v Envi, spokojnost, poctivo som chladila po zakroku, opuchy minimalne, modriny len trosku do zlta. Len je do neprijemny zakrok.ale teraz po velka spokojnist.

janaspa
19. apr 2026
@biba_18

@biba_18 po akom case po zakroku sa moze make up, spirala?

biba_18
19. apr 2026

@janaspa keď som išla do roboty už som dávala špirálu…

janaspa
Včera o 03:48
@biba_18

@janaspa keď som išla do roboty už som dávala špirálu…

@biba_18 ja som 11den po, jazvy este citim, na jednom oku rste aj vidno jazvu...tak nevuem...

blankavojtkova
autor
Včera o 08:15
@janaspa

@blankavojtkova tak ako boli ste? Ja som bola v Envi, spokojnost, poctivo som chladila po zakroku, opuchy minimalne, modriny len trosku do zlta. Len je do neprijemny zakrok.ale teraz po velka spokojnist.

@janaspa zatiaľ ešte nie. Chystám sa máj, začiatok júna. Predtým som si chcela urobiť prieskum a hlavne mať nejaké informácie od žien ktoré s týmto zákrokom majú osobné skúsenosti 🙂 Bolo to pre mňa dosť dôležité a nakoniec som sa rozhodla pre Envi. Viacero z Vás má s touto klinikou dobré skúsenosti 🙂👍Už som sa tam bola aj pýtať. Nemám s takými plast. zakrokmi ešte vôbec žiadne skúsenosti.