Liposukcia alebo lipolýza podbradku. Čo je lepšie?
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Mám v pláne podstúpiť zákrok na odstránenie podbradku. Čo je vhodnejšie podstúpiť? Liposukciu alebo lipolyzu? Ďakujem za rady...
@anonym_autor a čo tak schudnúť?
@anonym_ed4b51 nie vzdy je to vahou. Ja mam odjakziva podbradok a tiez to chcem riesit. Som chuda, vzdy som bola chuda.
@anonym_ed4b51 Aj niektore ultra stihle zeny maju tuk nahromadeny v podbradku.
@anonym_ed4b51 Aj niektore ultra stihle zeny maju tuk nahromadeny v podbradku.
@mandzula nepoznám ani jednu takú 😀 treba robiť aj face masáže a podobne
@mandzula nepoznám ani jednu takú 😀 treba robiť aj face masáže a podobne
@anonym_ed4b51 Ja poznam a ver, ze ziadna masaz na odstranenie tuku nepomoze. Je to to iste, ako keby si chcela masazou "rozbit" tuk na bruchu, zadku. To by sa kazda len masirovala a nedrela vo fitku.
@anonym_ed4b51 Ja poznam a ver, ze ziadna masaz na odstranenie tuku nepomoze. Je to to iste, ako keby si chcela masazou "rozbit" tuk na bruchu, zadku. To by sa kazda len masirovala a nedrela vo fitku.
@mandzula na postavu je najlepšie kombo silový tg., kardio a pravidelná maderoterapia a ta sa dá robiť aj na tvári 😀 ozaj nepoznám štíhlu ženu s Podbradkom
@mandzula na postavu je najlepšie kombo silový tg., kardio a pravidelná maderoterapia a ta sa dá robiť aj na tvári 😀 ozaj nepoznám štíhlu ženu s Podbradkom
@anonym_ed4b51 vazne? Tak ja som vazila 45 kil a mala som podbradok. Aktualne vazim len o kusok viac a mam stale podbradok. Roky cviceni a masazi nepomohli, ani ziadna pravidelna maderoterapia. Asi som zazrak prirody 😵💫
@anonym_ed4b51 vazne? Tak ja som vazila 45 kil a mala som podbradok. Aktualne vazim len o kusok viac a mam stale podbradok. Roky cviceni a masazi nepomohli, ani ziadna pravidelna maderoterapia. Asi som zazrak prirody 😵💫
@mandzula sama na sebe vidím ze to pomaha a vylepšuje to vzhľad. 😀
@anonym_368591 a vážila si 45kg kože ruku a kosti? Alebo si mala aj nejaké svaly ? A ano pravidelne madero funguje, len nie osamote
@anonym_368591 a vážila si 45kg kože ruku a kosti? Alebo si mala aj nejaké svaly ? A ano pravidelne madero funguje, len nie osamote
@anonym_ed4b51 ved ti pisem, ze cvicim a chodim na madero 🙄
@anonym_ed4b51 Pises, ze nepoznas ziadnu stihlu s podbradkom, no tebe to funguje, tak neviem, o com vlastne pises. Bavime sa tu o podbradku, nie o cviceni na zvysok tela.
@anonym_ed4b51 ved ti pisem, ze cvicim a chodim na madero 🙄
@anonym_368591 a stravuješ sa poriadne? Lebo to je gro
@anonym_368591 a stravuješ sa poriadne? Lebo to je gro
@anonym_ed4b51 vazne tomu nedokazes uverit, ze? 🙂
Mam to odjakziva. Od maleho decka, je to dedicne, je nas takych v rodine viac. Vzdy som bola drobna chuducka, ale tvar buclata s podbradkom. Toho tuku v licach som sa postupom casu nejako zbavila, ale podbradok proste nejde, nech robim cokolvek.
@anonym_ed4b51 vazne tomu nedokazes uverit, ze? 🙂
Mam to odjakziva. Od maleho decka, je to dedicne, je nas takych v rodine viac. Vzdy som bola drobna chuducka, ale tvar buclata s podbradkom. Toho tuku v licach som sa postupom casu nejako zbavila, ale podbradok proste nejde, nech robim cokolvek.
@anonym_368591 keď si sa zbavila v lícach tak sa zbavia aj v podbradku, stačí konzistentnost a poriadne zamakať
@anonym_368591 keď si sa zbavila v lícach tak sa zbavia aj v podbradku, stačí konzistentnost a poriadne zamakať
@anonym_ed4b51 ach jaj 🙂
@anonym_ed4b51 vazne? 🙂

Podbriadok je potvora
Ak vycucnes tuk tak ti tam furt bude koza odvisat
Preto sa vacsinou robi ovela vacsi zakrok kde sa aj koza upravi