icon

Liposukcia alebo lipolýza podbradku. Čo je lepšie?

5. nov 2025

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Mám v pláne podstúpiť zákrok na odstránenie podbradku. Čo je vhodnejšie podstúpiť? Liposukciu alebo lipolyzu? Ďakujem za rady...

martinmmartin
5. nov 2025

Podbriadok je potvora
Ak vycucnes tuk tak ti tam furt bude koza odvisat
Preto sa vacsinou robi ovela vacsi zakrok kde sa aj koza upravi

anonym_ed4b51
5. nov 2025

@anonym_autor a čo tak schudnúť?

anonym_368591
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_ed4b51 nie vzdy je to vahou. Ja mam odjakziva podbradok a tiez to chcem riesit. Som chuda, vzdy som bola chuda.

mandzula
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_ed4b51 Aj niektore ultra stihle zeny maju tuk nahromadeny v podbradku.

anonym_ed4b51
5. nov 2025
@mandzula

@anonym_ed4b51 Aj niektore ultra stihle zeny maju tuk nahromadeny v podbradku.

@mandzula nepoznám ani jednu takú 😀 treba robiť aj face masáže a podobne

mandzula
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@mandzula nepoznám ani jednu takú 😀 treba robiť aj face masáže a podobne

@anonym_ed4b51 Ja poznam a ver, ze ziadna masaz na odstranenie tuku nepomoze. Je to to iste, ako keby si chcela masazou "rozbit" tuk na bruchu, zadku. To by sa kazda len masirovala a nedrela vo fitku.

anonym_ed4b51
5. nov 2025
@mandzula

@anonym_ed4b51 Ja poznam a ver, ze ziadna masaz na odstranenie tuku nepomoze. Je to to iste, ako keby si chcela masazou "rozbit" tuk na bruchu, zadku. To by sa kazda len masirovala a nedrela vo fitku.

@mandzula na postavu je najlepšie kombo silový tg., kardio a pravidelná maderoterapia a ta sa dá robiť aj na tvári 😀 ozaj nepoznám štíhlu ženu s Podbradkom

mandzula
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@mandzula na postavu je najlepšie kombo silový tg., kardio a pravidelná maderoterapia a ta sa dá robiť aj na tvári 😀 ozaj nepoznám štíhlu ženu s Podbradkom

@anonym_ed4b51 Dobre, mas svoju pravdu, maj. Ja trvam na tom, ze cvicenia a masaze na podbradok nepomahaju.

anonym_368591
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_ed4b51 vazne? Tak ja som vazila 45 kil a mala som podbradok. Aktualne vazim len o kusok viac a mam stale podbradok. Roky cviceni a masazi nepomohli, ani ziadna pravidelna maderoterapia. Asi som zazrak prirody 😵‍💫

anonym_ed4b51
5. nov 2025
@anonym_368591

@anonym_ed4b51 vazne? Tak ja som vazila 45 kil a mala som podbradok. Aktualne vazim len o kusok viac a mam stale podbradok. Roky cviceni a masazi nepomohli, ani ziadna pravidelna maderoterapia. Asi som zazrak prirody 😵‍💫

@mandzula sama na sebe vidím ze to pomaha a vylepšuje to vzhľad. 😀
@anonym_368591 a vážila si 45kg kože ruku a kosti? Alebo si mala aj nejaké svaly ? A ano pravidelne madero funguje, len nie osamote

anonym_368591
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_368591 a vážila si 45kg kože ruku a kosti? Alebo si mala aj nejaké svaly ? A ano pravidelne madero funguje, len nie osamote

@anonym_ed4b51 ved ti pisem, ze cvicim a chodim na madero 🙄

mandzula
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_ed4b51 Pises, ze nepoznas ziadnu stihlu s podbradkom, no tebe to funguje, tak neviem, o com vlastne pises. Bavime sa tu o podbradku, nie o cviceni na zvysok tela.

anonym_ed4b51
5. nov 2025
@anonym_368591

@anonym_ed4b51 ved ti pisem, ze cvicim a chodim na madero 🙄

@anonym_368591 a stravuješ sa poriadne? Lebo to je gro

anonym_368591
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_368591 a stravuješ sa poriadne? Lebo to je gro

@anonym_ed4b51 vazne tomu nedokazes uverit, ze? 🙂
Mam to odjakziva. Od maleho decka, je to dedicne, je nas takych v rodine viac. Vzdy som bola drobna chuducka, ale tvar buclata s podbradkom. Toho tuku v licach som sa postupom casu nejako zbavila, ale podbradok proste nejde, nech robim cokolvek.

anonym_ed4b51
5. nov 2025
@anonym_368591

@anonym_ed4b51 vazne tomu nedokazes uverit, ze? 🙂
Mam to odjakziva. Od maleho decka, je to dedicne, je nas takych v rodine viac. Vzdy som bola drobna chuducka, ale tvar buclata s podbradkom. Toho tuku v licach som sa postupom casu nejako zbavila, ale podbradok proste nejde, nech robim cokolvek.

@anonym_368591 keď si sa zbavila v lícach tak sa zbavia aj v podbradku, stačí konzistentnost a poriadne zamakať

diewcatqoo
5. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_368591 keď si sa zbavila v lícach tak sa zbavia aj v podbradku, stačí konzistentnost a poriadne zamakať

@anonym_ed4b51 ach jaj 🙂

anonym_368591
6. nov 2025
@anonym_ed4b51

@anonym_ed4b51 vazne? 🙂