icon

Liposukcia - kvalitná klinika

ninus07
16. apr 2023

Dobrý deň chcela by som sa opýtať žien či vedia odporučiť kvalitnú kliniku alebo typ liposukcia konkrétne sa v mojom prípade jedna brucho stehná boky mám cca 100 kg , bohužiaľ ani neviem kedy som sa dostala k takému číslu keďže som dlhodobo trpela depresiami a prejedala som sa , ale to už je druhoradé každopádne som sa chcela opýtať na vaše skúsenosti a rady a typy , správy takého typu že nezer a chod cvičiť si nechajte pre seba. Ďakujem

lilianka28
17. apr 2023

Ak nevadí, že je to v BB, tak mám osobnú skúsenosť.
Len to, čo všetko si chceš spraviť vyjde dosť €€, a neviem či ti to všetko urobia na jeden raz. Tiež počítaj s tým, že pri tvojej váhe na 99% nebude stačiť len odsať tuk, ale bude nutné aj chirurgické odstránenie kože v celkovej anenstézii, a teda aj minimálne 24 hodinová hospitalizácia.
Tiež ťa upozornia na to, že bude treba upraviť životosprávu. Lebo tam kde ti to odstránia sa síce už tuk nevytvorí, ale ak sa budeš aj naďalej prejedať, usadí sa ti na iných častiach tela (napr. chrbát, ruky...).

martinmmartin
17. apr 2023

Pripajam sa k nazoru Lilianky28
Ak by liposukcia fingovala tak ako si to laik predstavuje tak ju vybavis na kazdej benzinke.
Ale je vela dovodou preco nepocujeme o ziadnom pripade ked obycajna liposukcia vyriesila niekomu problem, skor naopak.
S tou kozou su samozrejme problemy , tej sa uz nezbsvis.

katarinkalilly
17. apr 2023

@ninus07 ja si myslím, že skôr ti lekár odporuči najprv schudnúť a potom odstrániť ten zvyšok tuku a prebytočnej kože. Kedysi odstránenie tuku z brucha stalo cca 1500e a keďže chceš aj stehná a boky, tak to bude viac stať.

diamondsspaces
17. apr 2023

Ak nezmenite vás životný štýl po liposukcii sa tam tuk uloží znova. Skúste dietologa , chudnúť sa dá aj bez cvičenia a bez hladovania. Schudla som 15 kg za rok bez pohnutia prstom , vážila som si iba stravu . Keby každý tučný človek šiel iba na liposukciu a nezmenil životný štýl bude mať do roka isto naspäť ten tuk . Jedli ste kvôli depresiám (pri jedeni sa vyplavuje dopamin a ked ste sa citili depresivna , dopamin vam trosku pomohol zmierit depresiu ), možno by pomohol aj psychológ. Aj Kvôli tej nezdravej strave sa cítite zle. Ak nezmenite zivotny štýl liposukcia vám nepomôže. Jedovaté ryby ? Je dokázané že ľudia sa cítia depresívne, keď nekonzumuju omega 3,6,9 mastné kyseliny. Najmä DHA, ktorý tvorí z časti našu hmotu mozgu . Mate aj iné zdravotné problémy? Všetko so všetkým súvisí.

sarita510
20. okt 2023

@lilianka28 a liposukcia sa nerobi v celkovej anesteze?

lilianka28
21. okt 2023

@sarita510 Keď robia tzv. mini lipo (keď nie je potrebné odstrániť kožu), tak ťa neuspia, dajú len lokálnu anestéziu. Takto mi robili podbradok.

Ale keď sa robí liposukcia väčšieho rozsahu, a bude treba odstrániť aj prebytočnú kožu, tak určite celková anestézia. Takto mi robili brucho.

sarita510
21. okt 2023

@lilianka28 a kde si bola kolko si prosim platila ? a teraz z odstupom casu ako si spokojna?

lilianka28
21. okt 2023

@sarita510 napíšem do SS