SKúsenosti s liposukciou

mishelka2411
4. jan 2021

Ahojte. Hladala som na stanke skupiny s Liposukciou, avšak našla som len z 3-4 rokov dozadu.
Premýšľam nad liposukciou (brucho, stehná, boky a zadok) máte niektorá z Vás skúsenosti ?
Kde ste boli, ako ste spokojne, koľko ste platili?

Ďakujem pekne 🙂

lenki_ladybug
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajka251
4. jan 2021

Ahoj.moja suseda bola pred par rokmi..zaplatila veru dost a poviem pravdu...vyzdrzala byt stihla a pekna asi 2roky?potom zacala priberat a je tam kde bola a tusim aj horsie...

mishelka2411
autor
4. jan 2021

@ajka251 ďakujem pekne takze ideme cvičiť :D

renata1405
4. jan 2021

Najskor chod na konzultaciu k dr. mozno ani nie si vhodny kandidat na liposukciu. Ja som bola pred cca 2 rokmi a odisla som poriadne nasrata pretoze mi dr. povedal ze som daleko za hranicou vhodneho kandidata ze mam strasne vela tuku okolo pasa ze by nebol ziadny efekt atd... A to pri mojej vyske 166cm som v tom case mala 60kg.

babydoll95
4. jan 2021

Liposukciu som podstupila pred 4 rokmi, 24 hodín po bolo všetko v poriadku (necítila som nič), ale ako prestali zaberať anestetika bolelo to riadne, prakticky cítiš každý čo i len najmenší otras, v lokalite sa tí urobí škaredá krvná podliatina, nosíš sťahovací navlek. Mne robili brucho a boky, ani kvôli cvičeniu nechcel tuk ísť dolu (175 cm/62kg).

Nevýhoda - ak priberieš vyzerá to vážne divne, mám vtedy akoby kopček kde tuk je a kde nie je, plus mám jazvu na bruchu ( urobí sa viacej malých rezov a cez nez sa kanylou odsava tuk), plus necítim jednu oblasť pravého boku pravdepodobne poškodený nerv.

Pozor ak sa zlé zahojiš, musí sa zákrok opakovať, mne lekár vravel, že môže vzniknúť ,,bublina" teda nerovnosť...

mishelka2411
autor
4. jan 2021

Ďakujem Vám kočky :D idem od tejto myšlienky preč !!! :D

ajka251
4. jan 2021

@mishelka2411 viem ze suseda nadavala ze kolko dala do toho penazi...ono sa musis potom kontrolovat a tiez ma take jazvy na stehnach..take biele dierky...radsej zmena stravy a cvicenie a pojde to 🙂 drzim palce

mishelka2411
autor
4. jan 2021

@ajka251 veľmi pekne ďakujem 🙂

wladhka
2. máj 2021

@mishelka2411 ahoj mishelka, ja som aktuálne po liposukcii, tiez som si myslela ze staci schudnut ale veru nie je to tak, dala som dole 18kg ale ostalo mi skarede brucho aj vnutorne stehna a po konzultacii s viacerymi trenermi by sa pozadovany vysledok nemusel dostavit ani po 2 rokoch pravidelneho cvicenia, kedze ide o partie odkial ide tuk dole najtazsie. Moja mama je po liposukcii 10 rokov a je maximalne spokojna, ziadne skarede jazvy, ziadne nerovnosti a to si posledne roky naozaj uz velmi na stravu pozor nedava a ani necvici.

sim_klocanova
2. máj 2021

@wladhka ahoj nemáš prosím nejaké fotky pred a po lipo ? 🙂 kde si bola prosím ? Koľko tá to cca vyšlo ďakujem 🙂

soulka
15. mar 2023

@wladhka Zdielam rovnaky nazor. Mala som brucho+ boky (2015), stehna (2018)…ale cez covid som sa neustriehla v prejedani+ min.pohyb, takze som pribrala. Nie je pravda, ze sa tuk do tych partii nemoze vratit. Moze! Ale efekt vydrzal skutocne velmi dlho a nechodila som na podpornu razovu vlnu, ani som nemala hrbolceky. Odporucam, ale nie je to na cely zivot, co asi normalne a primerane zmyslajuce zeny neprekvapi🙂)

mandzula
15. mar 2023

@soulka je to na cely zivot, ak ma zena rozum. Krasne to vie vyriesit disproporcie postavy. Samozrejme, ze to nevyriesi obezitu ako taku, tu treba poriesit v prvom rade v hlave a nie na stole plastickeho chirurga. Som 23 rokov po liposukcii a do odsatych miest som nepribrala, ale ani nikam inam.

soulka
15. mar 2023

@mandzula Zacinat vetu s tym, ze ak ma zena rozum je prejav neslusnosti, arogancie a nedostatocnej vychovy. Skus tu tak normalne komunikovat, ako je tu normalna (nastastie) vscsina zien. Nepises exaktne a zial ani erudovane informacie. Nie je to navzdy. Skus dohladat zdroje. Ja mam 39 rokov a nie som ziadna obluda, ale velkost M-L. Presne som riesila disproporciu ako taku, takze skus si v tej hlave, o ktorej pises, najprv uvedomit, co ides dat do verbalneho prejavu. Ak sa takto arogantne spravas aj nazivo, tak mi je ta luto. Teba teda netreba na stole plast.chururga, ale evidentne u psychologa, a to AKUTNE!🙏😅Distingvovanost, kultivovanost-skus pogogglit.

mandzula
15. mar 2023

@soulka mrzi ma, ak si to vzala tak, ze hovorim o tebe, myslela som to vseobecne, ze mnohi ludia si myslia, ze obezitu, teda zdravotny problem, vyriesia skratkou, akou je liposukcia, pretoze to tak proste nie je.

soulka
15. mar 2023

@mandzula ale to som nikde ani nenapisala🤷‍♀️

wladhka
16. mar 2023

Ak je lekár normálny, tak liposukciu nespraví niekomu kto je obézny, mne tiež bolo povedané, keďže som pred lipo schudla 20kg, že ak by som tam prišla pol roka predtým, tak ma pošle pekne krásne domov. Liposukcia nie je žiadna skratka, takému človeku to ani nepomôže pretože sa môže odsať max 3,5l tuku na jednu operáciu a pri napr 100kg je to nič...a s tým (teraz tiež nenarážam na nikoho) že ak má žena rozum tak nepriberie súhlasím, pretože ak som si odtrpela toto celé, plus zaplatila za to neskutočné peniaze tak stojím na váhe každý týždeň a kontrolujem sa. Ja mám dni kedy sa aj opustím, a zjem čokoľvek ale aj cvičím, aj si sledujem váhu.

stevkula
20. júl 2023

@wladhka môžem sa spýtať kde? Ďakujem

wladhka
21. júl 2023

@stevkula ja som bola v Envy v Kosiciach. MuDr Nasab