Mám 19 rokov a mama ma núti na botox
Ahojte, neviem či to je problem ale asi ano, mam iba 19 a moja mama ma núti ísť na botox. Čo si o tom myslíte, ja som dosť nešťastná a zmatená. Dúfam že mi tu poradite.
@nikuska_25 A tvoja mama nemá žiadne vrásky? Radšej pošli ju namiesto teba.
@monnci2226 to je tá, čo jej svokra nechce dať dieťa?
@lalenka33 ano, ta co vytvorila aj tuto temu o svokre
@nikuska_25 áno, dosť možné, aj ja som v 19 mala už par vrások, ale to su mimické vrásky….z usmevou,z mracenia sa Atd. Narozdiel od tvojej mami, ktorá ma už starecké vrásky… asi stym by som ju odpinkavala, ak to myslíš teda vážne, že ta núti ist na botox…🤦🏼♀️ príde mi to chore a nie celkom v poriadku.,,keďže mam stále ešte mimické vrásky, tak to nebudem riešiť. Začnem keď budem mat starecké vrásky ako ty. Bodka papa
@monnci2226 ako si na to prišla?

Akoze takto. Mama vie, preco ta tam ťahá. Vraska vzniká, ked sa pleť vlastne ohýba pod mimikou napriklad. To je ako ked preložis papier. Tam, kde bol ohyb, je to uz prelomene a nikdy ten papier uz nenarovnas. Botox sa odporúča práveže v skorsom veku ako prevencia, aby sa ta vráska na tom konkretnom mieste ani nevytvorila, aby tam nenastal ten trvalý ohyb. Už keď ten ohyb vznikne, ťažko sa s tým pracuje. Je to samozrejme individuálne, či dakto uprednostňuje prirodzenosť, starnutie ako našu samozrejmosť. Alebo ako tvoja mama, že byť vyžehlena bez vrások je pre mu alfa omega.