icon

Mám strach zo zväčšenia pier kyselinou hyalurónovou

Dnes o 12:54

Ahojte, mam v plane si dat zvacsit nsjma hornu peru 0,5ml lomocou kyseny hualuronovej. Chcela by som ist do Medirect v Bratislave. V poslednom case na mna odvsadisl vyskakuju rizika tohto zakroku akk nekroza, migrovanie kyseliny a nevstrebanie ani po rokoch a nasledne opuchy.
...teda ze vyber kvalifikkvaneho odbornika nie je zarukou, ze by sa to nemohlo stať.
Odradza ma to, staeam sa o ztp dieta a pripadne klmplikacie nie som niekedy schopna bezodkladne riesit.
Mam z tojo obavy.
Co si myslite, je to pre mna vhodny zakrok?

Strana
z2
autor
Dnes o 17:59
@anonym_6e3703

Plastická chirurgička Brezová: Často rozpúšťame „kačičkové“ pery. Trendom je návrat k prirodzenosti

@anonym_6e3703 a tym

ze tieto vyplne uz vobec,alebo len prirodzeny vysledok?

anonym_50d09d
Dnes o 18:20
@motylik2559

Autorka, ked sa bojis nasledkov, tak to nerob. Uz niekedy mam v tejto dobe pocit, ze tie zeny su ako na jedno kopyto. Nedavno som videla v buse 3 kamosky, vsetky kacacie pery a teda vyzeralo to nielenze hrozne, ale ta jedna mala dokonca okolie opuchnute ako serbel a este ked si daju cerveny vyrazny ruz, tak otras! Ano su tam urcite rizika a mozno prave to,ze mas taky strach je znamenim nech si to nedavas🙂

@motylik2559 ja tiez stretavam jednu napichanu 55rocnu a ona nema ze tvarovanu peru, ona to ma od nosa cele opuchnute, tvar pery nema. Ja netusim ci jej ide o to, aby nemala vrasky na hornej pere, ale teda posobi to otrasne a neprirodzene

motylik2559
Dnes o 18:25
@anonym_50d09d

@motylik2559 ja tiez stretavam jednu napichanu 55rocnu a ona nema ze tvarovanu peru, ona to ma od nosa cele opuchnute, tvar pery nema. Ja netusim ci jej ide o to, aby nemala vrasky na hornej pere, ale teda posobi to otrasne a neprirodzene

@anonym_50d09d Vo vela pripadoch som uz videla, kde to posobilo neprirodzene, zial. Ozaj u vela zien by to vyzeralo krajsie povodne ich pery si myslim. Jedna znama tiez, prirodzene mala velmi pekne pery umerne k tvari a ked si nechala napichat, tak vyzera fakt hrozne, zospatilo ju to (a nie je to len moj nazor). Vela je takych co mali ostat v tovarnom nastaveni🙂

1bambula
Dnes o 18:27
@anonym_autor

@anonym_6e3703 a tym

ze tieto vyplne uz vobec,alebo len prirodzeny vysledok?

@anonym_autor chodím do medirectu k MUDr Bačikovej na asymetriu a vypln pier. Nikto okrem mojich najbližších nevie ze mam pery pichnute, pokiaľ im nepoviem a aj vtedy sa čudujú. Myslím ze ona je za prirodzenosť, takže pekne zvyrazni co treba ale nič nepreháňa

autor
Dnes o 19:12
@1bambula

@anonym_autor chodím do medirectu k MUDr Bačikovej na asymetriu a vypln pier. Nikto okrem mojich najbližších nevie ze mam pery pichnute, pokiaľ im nepoviem a aj vtedy sa čudujú. Myslím ze ona je za prirodzenosť, takže pekne zvyrazni co treba ale nič nepreháňa

@1bambula k nej som uvazovala ist

Strana
z2