Máte negatívne skúsenosti po aplikácii botoxu?
Zienky tie ktoré ste mali kontraindikacie po botoxe Vás poprosím o reálne skúsenosti .Ake ste ich mali a ako dlho .Dakujem za skúsenosti
Kontraindikácie som mala ked som bola tehotná.Logicky som nešla.Neziaduce účinky na ktoré sa asi pýtaš, ziadne
@petra098 nikdy som nemala žiadne nežiaduce účinky a to chodím uz niekoľko rokov
Kontraindikácie sú situácie alebo stavy, pri ktorých sa určitý liek, liečba alebo zákrok nesmie použiť, pretože by mohol pacientovi spôsobiť poškodenie alebo výrazne zvýšiť riziko komplikácií. Delia sa na dva základné typy. Absolútne kontraindikácie - Liek alebo zákrok sa nesmie použiť vôbec, napr alergia. Relatívne kontraindikácie, kedy je použitie možné, ale len so zvýšenou opatrnosťou napríklad tehotenstvo. Kontraindikácie teda určujú, kedy je liečba nevhodná alebo riziková pre konkrétneho pacienta.
@anonym_4e9b89 opuch oci, trvalo to cca 7 mesiacov
@anonym_1b3fcf čítala som to, tusim je ona 146 pripad na svete...
@anonym_87b83a to sú nežiadúce účinky, nie kontraindikácie.
@anonym_87b83a 7 mesiacov si mala opuch oci ? a kde bol pichnutý botox?
@petra098 ja som mala obrovské kruhy pod očami, šťastie, že bolo leto a všade som nosila slnečné okuliare. Bola to moja prvá aplikácia, čelo krásne, ale keďže aj smiechové vrásky pri očiach už neboli, asi moja tvár zareagovala takto. Úplne som prišla o iskru. Ani manželovi som sa tak nepáčila.
@petra098 kontraindikácie po botoxe? Nemyslíš skôr nežiaduce účinky po botoxe? Kontraindikácie vieš predsa ešte pred zákrokom
Kontraindikácie si vieš pozrieť na stránke kliniky - alergia na niektorú zložku prípravku, tehotenstvo, kojenie, nervovo svalové ochorenia (Myastenia gravis, Lambert Eaton syndróm), poruchy zrážania krvi, zápaly v mieste vpichu, užívania niektorých liekov (aminoglykozidové antibiotiká, spektinomycín, myorelaxanciá, lokálne anestetiká, nesteridé antireumatiká, antikoagulanciá, blokátory kalciových kanálov, antimalariká, sukcinylcholín, tubocurarin, inhibítory cholinerázy).
@anonym_87b83a 7 mesiacov si mala opuch oci ? a kde bol pichnutý botox?
@petra098 naliate vacky pod ocami, pichali mi "crow´s feet".
@petra098 precitaj si dnesny clanok o herecke Monike Szabovej
@prosimopomoc do podpazusia sa mozno picha ovela viac botoxu ako do cela.
@prosimopomoc do podpazusia sa mozno picha ovela viac botoxu ako do cela.
@anonym_27bc76 do pidpazusia ide cela 300 jednotkova ampulka.
@anonym_27bc76 do pidpazusia ide cela 300 jednotkova ampulka.
@lizatko1009 aj som si myslela. Preto je pravdepodobnejsia reakcia vzhladom na mnozstvo.
@lizatko1009 aj som si myslela. Preto je pravdepodobnejsia reakcia vzhladom na mnozstvo.
@anonym_27bc76 je to inac bezpecny zakrok mozno len mala smolu a bola 1:10 000.

Kontraindikácie sú situácie alebo stavy, pri ktorých sa určitý liek, liečba alebo zákrok nesmie použiť, pretože by mohol pacientovi spôsobiť poškodenie alebo výrazne zvýšiť riziko komplikácií. Delia sa na dva základné typy. Absolútne kontraindikácie - Liek alebo zákrok sa nesmie použiť vôbec, napr alergia. Relatívne kontraindikácie, kedy je použitie možné, ale len so zvýšenou opatrnosťou napríklad tehotenstvo. Kontraindikácie teda určujú, kedy je liečba nevhodná alebo riziková pre konkrétneho pacienta.