icon

Môžem byť tehotná aj keď mám menštruáciu?

Dnes o 12:05

Ahojte . Prosím stretli ste s tým,alebo máte skúsenosť .
S manželom sme mali nechránený styk 8 dni pred menstruaciou.
Prsia boleli ,pred ms prestali .
Ms priska o 2 dni skôr na 24dc . Inak chodí na 26dc .
Začala iba celedennym špinením čo sa nestáva . Potom už krvacanie . Dnes dom 4dc,už len jemné krvácam a mňa stale veľmi zvláštne ťaha podbruško ,vaječniky ,také tlakové bolesti .
Napadlo mi ,či to nemôže byť tehotestvo . Ale príde mi to nereálne . Stretli ste sa s tým ? Ďakujem

bavlnka92
Dnes o 12:14

kľudne môžeš, kolegyňa bola tehotná aj napriek tomu že ešte mala menzes 😉

anonym_89edfb
Dnes o 12:18

Prečo si myslíš, že si tehotná? Máš pozitívny test?

stellarstar
Dnes o 12:20

Koľko dni je od styku? Test si si robila?

autor
Dnes o 12:31
@stellarstar

Koľko dni je od styku? Test si si robila?

@anonym_89edfb test som práveze neskúšala,lebo mi to pride neralne ,len teda ma zaujima ci sa s tym niekto stretol . Len tie bolesti ma mätu . Prídu v takych vlnach ,menstruacne ,tlakove . Co nemavam . Brucho ma bolieva prvy den . A to cely den . Nie s prestavkami . Toto je dobre ,bolest,dobre,bolest .
Prsia uz nebolia ,ostatne je v pohode . Len tie bolesti .
@stellarstar od styku je to teraz 10 dni.

stellarstar
Dnes o 12:37
@anonym_autor

@anonym_89edfb test som práveze neskúšala,lebo mi to pride neralne ,len teda ma zaujima ci sa s tym niekto stretol . Len tie bolesti ma mätu . Prídu v takych vlnach ,menstruacne ,tlakove . Co nemavam . Brucho ma bolieva prvy den . A to cely den . Nie s prestavkami . Toto je dobre ,bolest,dobre,bolest .
Prsia uz nebolia ,ostatne je v pohode . Len tie bolesti .
@stellarstar od styku je to teraz 10 dni.

@anonym_autor tak 10 d je málo, mozno sa ti mení cyklus. Môže sa stať že raz su bolesti ktore si nikdy nemala

autor
Dnes o 12:59
@stellarstar

@anonym_autor tak 10 d je málo, mozno sa ti mení cyklus. Môže sa stať že raz su bolesti ktore si nikdy nemala

@stellarstar môže byť ,preto sa aj takto iba pýtam ,či sa s tým niekto stretol . Však človek starne ,už to môže byt všeličo veru 🙂 len nech to není zapal.

princessivi
Dnes o 15:01

@anonym_autor Jasne, to sa nevylucuje, mozes byt tehotna.

anonym_c1987e
Dnes o 15:18

Ale trt. To sú také sprostosti. Jasné, môžeš. Ale sama je ozaj minimálna. Len sa prehnane študuješ.

petamich
Dnes o 15:57

Na Modrom Koniku je vysoka koncentracia zien s nestandardnym otehotnenim, az zazracnym...potom to posobi, ze kazda 5. zena bola tehotna a zaroven menstruovala a pritom je to velmi ojedinele, kedze odchadzajuca vystelka vs. uhniezdovanie vajicka sa vlastne tak trochu vylucuju. Kazdopadne mozne to je, sprav si test a budes mudrejsia.

anonym_361317
Dnes o 16:24
@bavlnka92

kľudne môžeš, kolegyňa bola tehotná aj napriek tomu že ešte mala menzes 😉

@bavlnka92 Aj moja kamaratka bola tehotna a mala menzes prve tri mesiace, i ked poslabsi. Dalsia kamoska otehotnela pocas brania antikoncepcie.

michaela329
Dnes o 16:40

V práci mám kolegyňu, čo mala pseudo menzes do 16tt. No viac pravdepodobné je, že Ti len blbne cyklus.