icon

Môžem byť tehotná aj keď mám menštruáciu?

31. máj 2026

Ahojte . Prosím stretli ste s tým,alebo máte skúsenosť .
S manželom sme mali nechránený styk 8 dni pred menstruaciou.
Prsia boleli ,pred ms prestali .
Ms priska o 2 dni skôr na 24dc . Inak chodí na 26dc .
Začala iba celedennym špinením čo sa nestáva . Potom už krvacanie . Dnes dom 4dc,už len jemné krvácam a mňa stale veľmi zvláštne ťaha podbruško ,vaječniky ,také tlakové bolesti .
Napadlo mi ,či to nemôže byť tehotestvo . Ale príde mi to nereálne . Stretli ste sa s tým ? Ďakujem

bavlnka92
31. máj 2026

kľudne môžeš, kolegyňa bola tehotná aj napriek tomu že ešte mala menzes 😉

anonym_89edfb
31. máj 2026

Prečo si myslíš, že si tehotná? Máš pozitívny test?

stellarstar
31. máj 2026

Koľko dni je od styku? Test si si robila?

autor
31. máj 2026
@stellarstar

Koľko dni je od styku? Test si si robila?

@anonym_89edfb test som práveze neskúšala,lebo mi to pride neralne ,len teda ma zaujima ci sa s tym niekto stretol . Len tie bolesti ma mätu . Prídu v takych vlnach ,menstruacne ,tlakove . Co nemavam . Brucho ma bolieva prvy den . A to cely den . Nie s prestavkami . Toto je dobre ,bolest,dobre,bolest .
Prsia uz nebolia ,ostatne je v pohode . Len tie bolesti .
@stellarstar od styku je to teraz 10 dni.

stellarstar
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_89edfb test som práveze neskúšala,lebo mi to pride neralne ,len teda ma zaujima ci sa s tym niekto stretol . Len tie bolesti ma mätu . Prídu v takych vlnach ,menstruacne ,tlakove . Co nemavam . Brucho ma bolieva prvy den . A to cely den . Nie s prestavkami . Toto je dobre ,bolest,dobre,bolest .
Prsia uz nebolia ,ostatne je v pohode . Len tie bolesti .
@stellarstar od styku je to teraz 10 dni.

@anonym_autor tak 10 d je málo, mozno sa ti mení cyklus. Môže sa stať že raz su bolesti ktore si nikdy nemala

autor
31. máj 2026
@stellarstar

@anonym_autor tak 10 d je málo, mozno sa ti mení cyklus. Môže sa stať že raz su bolesti ktore si nikdy nemala

@stellarstar môže byť ,preto sa aj takto iba pýtam ,či sa s tým niekto stretol . Však človek starne ,už to môže byt všeličo veru 🙂 len nech to není zapal.

princessivi
31. máj 2026

@anonym_autor Jasne, to sa nevylucuje, mozes byt tehotna.

anonym_c1987e
31. máj 2026

Ale trt. To sú také sprostosti. Jasné, môžeš. Ale sama je ozaj minimálna. Len sa prehnane študuješ.

petamich
31. máj 2026

Na Modrom Koniku je vysoka koncentracia zien s nestandardnym otehotnenim, az zazracnym...potom to posobi, ze kazda 5. zena bola tehotna a zaroven menstruovala a pritom je to velmi ojedinele, kedze odchadzajuca vystelka vs. uhniezdovanie vajicka sa vlastne tak trochu vylucuju. Kazdopadne mozne to je, sprav si test a budes mudrejsia.

anonym_361317
31. máj 2026
@bavlnka92

kľudne môžeš, kolegyňa bola tehotná aj napriek tomu že ešte mala menzes 😉

@bavlnka92 Aj moja kamaratka bola tehotna a mala menzes prve tri mesiace, i ked poslabsi. Dalsia kamoska otehotnela pocas brania antikoncepcie.

michaela329
31. máj 2026

V práci mám kolegyňu, čo mala pseudo menzes do 16tt. No viac pravdepodobné je, že Ti len blbne cyklus.

autor
31. máj 2026

Ďakujem Vám. Test som nakoniec urobila ,ten je negatívny . Tehitestvo som vylučovania, keďže styk bol 8 dní pred ms a keďže ja mam pravidelne cykly ,tak som uz bola isto po ovulacii . Len teda ,keď príšla nejaká oddýchla v cykle ,už som dúmala aj nad možnosťou tehotenstva . Tak ma zaujímali reálne skúsenosti🙂. Aši to bude nejaká hormonálna chyba tento cyklus a možno ani nie . Proste telo nie je stroj a nie vždy robí tak ako vždy.
Ďakujem ešte raz .🙂 majte krásny týždeň 🙂