Možné komplikácie po aplikácii kyseliny hyalurónovej do pier
Ahojte, baby ktoré ste si nechali pichnúť pery, mali ste niekedy nejaké komplikácie?
Napríklad nejakú alergiu alebo inú nežiadanú reakciu?
Niekde som čítala, že vraj sa pri pichaní KH do pier môže poškodiť nejaká cieva / nerv / neviem čo presne to bolo ale že to môže spôsobiť nekrózu, dokonca vraj slepotu...
Nikdy som na takom zákroku nebola a som objednaná na december.. každopádne som sa vydesila.. je to pravda? Máte niektorá nejakú zlú skúsenosť?
Ďakujem
Mam v perach 10ml, cize som na pery bola uz vela krat a nikdy sa nic nestalo. Moze sa to stat, ale osobne nepoznam nikoho, je to nepravdepodobne. Vyber si niekoho kto je v tom naozaj odbornik.
oslepnutie od pichnutia do pery??
Ale to hovoríš o pichaní kyseliny hyaluronovej do nosa… vtedy môže dôjsť k slepote , keď trafia nejakú cievu. O perách som take nepočula, tiež mám už niekoľko ml v perách a nikdy mi nič nebolo
ja som dostala infekciu, museli mi to rozpustat a brala som antibiotika. a po roku sa mi pri viroze urobili hrcky, ale nastastie iba docasne, ked som vyzdravela, same zmizli.
bola som u znamej koznej lekarky na kvalitnu kyselinu.
@falbala132 a preco tam vlastne infekcia vznikla? Nejak vypln telo neprialo, ci?
priznam sa ze dodnes netusim, ale vtedy ma to uplne vyliecilo z akychkolvek vyplni a aj botoxu. (bola to moja 4. vypln)
Ahoj, párkrát som absolvovala kyselinu aj botox, kyselinu aj do pier, aj do nosovoústnych rýh. Aplikoval mi to vždy muž. 😁 Nepoznám totiž lepšieho odborníka. Je plastický chirurg. Problém som nemala nikdy, vyber si lekára, ktorý dokonale vie, čo robí, a vyber si kvalitný materiál. Muž napr. pozná taký grif, ako zistiť, či pri aplikácii botoxu netrafil cievu (problém totiž vznikne prave vtedy, ak sa výplň aplikuje do cievy a výplň).
Ahoj, aj si bola nakoniec na tom zvacseni? Ja som bola prvykrat minuly rok v oktobri a presne tohto isteho som sa bala. Aj som sa s tym zverila doktorke, ktora mi isla pery zvacsovat, ze mam respekt aj strach a ta mi povedala, ze ano, je to mozne, moze sa to stat aj tomu najviac skusenemu lekarovi, no ak by sa to uz stalo, treba pichnut ihned hylazu - enzym na rozpustenie kyseliny.

áno je to pravda, potom to treba rýchlo rozpustiť, asi pred rokom to pallova dávala, že sa to u nich stalo... ale na druhu stranu, sanca je mala...