Odporúčania na dobrého lekára pre labioplastiku
Dievčatá, chcem podstúpiť labioplastiku. Veľmi mi záleží, vybrať si dobreho lekára a byt maximálne spokojná. Žiaľ k tomuto zákroku nie je toľko recenzií, ako napr pri prsiach. Recenzie, ktoré som našla dokonca na mna pôsobia, či sú vôbec reálne. Už mám cca vybratú jednu dr. Ale opäť som trosku na vážkach, či sú tie recenzie skutočne. Podstúpili ste niektorá a date sem svoju skúsenosť u koho ste boli a ako str spokojne?
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/group/7291/ v tejto skupine sa spytaj , bolo tam viacero bab
(To ju chcete kdekomu ukazovať...teraz nemyslím len lekárov...?)
(To ju chcete kdekomu ukazovať...teraz nemyslím len lekárov...?)
@anonym_7e0348 tomuto som asi nepochopila. Pýtam sa žien, u koho si tento zákrok dali urobiť. Kde chcem čo ukazovať ?
@anonym_autor Ja som bola v novembri 2025 v Brne u Prof. MUDr. Jiří Veselý, CSc. . Vybrala som si ho na zaklade recenzii, je zevraj najlepsi. Venuje sa aj premenam muzov na zeny a opacne. Tak som si povedala, ze ked dokaze z muza spravit zenu, tak zenu vylepsit bude pre neho hracka. So zakrokom u neho som nadmieru spokojna.
@anonym_autor Ja som bola v novembri 2025 v Brne u Prof. MUDr. Jiří Veselý, CSc. . Vybrala som si ho na zaklade recenzii, je zevraj najlepsi. Venuje sa aj premenam muzov na zeny a opacne. Tak som si povedala, ze ked dokaze z muza spravit zenu, tak zenu vylepsit bude pre neho hracka. So zakrokom u neho som nadmieru spokojna.
@princessivi ďakujem pozriem, o ňom som nepočula. Ak ti nevadí povedať aj cenu , budem rada. Je mi jasne že je to individualne ale aspoň pre predstavu od reálnej osoby
@princessivi ďakujem pozriem, o ňom som nepočula. Ak ti nevadí povedať aj cenu , budem rada. Je mi jasne že je to individualne ale aspoň pre predstavu od reálnej osoby
@anonym_autor Uz si presne nepamatam, ale bolo to do 1000 eur. Da sa tam platit kartou. A konzultaciu som mala telefonicky a potom este dalsiu pred zakrokom.
@anonym_autor Inak potom je este jedna skvela doktorka (aspon z recenzii) v BA - Jozefina Skulavik, ale ona napriklad nerobi upravu sitia po porode, iba cisto labia a cena je teda ovela vyssia ako v Brne.
@anonym_autor Inak potom je este jedna skvela doktorka (aspon z recenzii) v BA - Jozefina Skulavik, ale ona napriklad nerobi upravu sitia po porode, iba cisto labia a cena je teda ovela vyssia ako v Brne.
@princessivi áno presne tu som pozerala a zaujala ma, aj recenzie boli super ale bolo to na takých stránkach, kde som veľmi nemala istotu že sú to reálne recenzie. Ona nemá svoju kliniku ale chodí niekam operovať a tým pádom aj informácie o nej sú take zozbierané z viacerych zdrojov . Ak by som našla reálne skúsenosti a viacero tak by som mala jasno a vybrala si ju
@princessivi áno presne tu som pozerala a zaujala ma, aj recenzie boli super ale bolo to na takých stránkach, kde som veľmi nemala istotu že sú to reálne recenzie. Ona nemá svoju kliniku ale chodí niekam operovať a tým pádom aj informácie o nej sú take zozbierané z viacerych zdrojov . Ak by som našla reálne skúsenosti a viacero tak by som mala jasno a vybrala si ju
@anonym_autor Ved si ju skus hodit do lupy, boli tu nejake prispevky o nej a vsetko pozitivne. Dalsie pozitivne recenzie ma napriklad aj Dr. Koperniech, lenze ten bol pre mna daleko a tak som zacala hladat v Brne… . Dolezite je aj, co potrebujes upravit, ci len labia, alebo aj napriklad sitie po porode a pod, lebo Dr. Skulavik robi vylucne len labia.
@anonym_autor Este ak by ta zaujimalo, ja som cestovala sama do Brna vlakom a zo stanice je asi 1-2 minuty peso elekticka cislo 9 a ta stoji priamo pri klinike, kde pracuje spominany pan profesor a naspat po opke som isla taxikom na stanicu, aby som stihla vlak. Vo vlaku som si vylozila nohy a z BA potom uz taxikom domov, uz by som bus nedala, lebo to zacalo boliet. Ale cesta vlakom bola velmi prijemna a relaxacna. Rekonvalescencia prebehla bez problemov a vysledok je uplne prirodzeny. Inak, ak by som mala auto na Slovensku (nezijem na SK), tak si myslim, ze by som to v pohode zvladla sama odsoferovat.
No a na treti den od opky som letela ✈️ do krajiny kde zijem, samozrejme s povolenim od pana profesora.
@anonym_autor Co sa tyka samotneho zakroku, ako som spominala pred zakrokom som mala este konzultaciu ohladom mojich predstav, medzitym mi bola podana tabletka na ukludnenie (dala som si len polovicku pretoze mam nizsi tlak). Povedala som mu, ze chcem hlavne absolutnu symetriu a ze by som chcela vyzerat ako z encyklopedickej ucebnice o anatomii, velkost labii sme teda zvolili 1,5 cm. Potom sme presli do operacnej miestnosti, kde som si ulozila veci do takej skrinky, sestricka mi dala plast. Ulozili ma na operacny stol, pripravili, pichli injekcie na znecitlivenie a islo sa na to. Zakrok nebolel, trvalo to asi hodinku, po zakroku ma nechali chvilku lezat, este na skontrolovali, potom som sa isla prezliect a isli sme do inej ordinacnej miestnosti, kde mi este povedal par veci ohladom pooperacnej starostlivosti, dostala som ATB. Cestou od nich som sa este stavila v lekarni, je tam asi minutu peso od nich. Nakupila sterilne gazy a take vodicky na cistenie a isla som na vlak.
@anonym_autor A este jedna dolezita vec, urcite chod na zakrok dobre najedena a maj so sebou nejake jedlo a vodu, aby ti neprislo zle. Ja som mala na ranajky prazenicu s chlebom a kolac 😂 Vo vlaku som zjedla 2 oblozene zemle a pila som len vodu. A na recepcii na klinike som zjedla 2 jogurtovo ovocne fit tycinky, pretoze pani doktorka (kolegyna pana profesora) sa ma spytala ci som dostatocne najedena, povedala ze je to velmi dolezite. Po zakroku som si na stanici kupila velku bagetu a dalsi kolac. U mna je zaklad mat plne brucho, potom zvladnem vsetko 😎 Ak budes cestovat za zakrokom, je dobre mat aj lieky od bolesti - paracetamol, keby si nahodou potrebovala.
@anonym_autor Ved si ju skus hodit do lupy, boli tu nejake prispevky o nej a vsetko pozitivne. Dalsie pozitivne recenzie ma napriklad aj Dr. Koperniech, lenze ten bol pre mna daleko a tak som zacala hladat v Brne… . Dolezite je aj, co potrebujes upravit, ci len labia, alebo aj napriklad sitie po porode a pod, lebo Dr. Skulavik robi vylucne len labia.
@princessivi ja som ešte nerodila takze to sa ma netýka, vzdialenosť mi tiež nerobí problém nakoľko nepôjdem sama a šlo by sa autom. BA alebo aj Brno by boli v poriadku. Pozerala som toho lekára u ktorého si bola ale našla som na neho aj veľa negatívnych recenzií, dokonca aj to že už ide do dôchodku a to bolo pisane ešte dávno. Ale tak na každého sa nájde isto aj negatívne. Ja by som chcela hlavne teda skrátiť a tiež upraviť symetriu, celkovo by som to tam chcela mat take akoby zatvorené, ak vieš čo myslím. Pravda, možno sa to nebude dať tak ako chcem ale predstavu mám
@princessivi ja som ešte nerodila takze to sa ma netýka, vzdialenosť mi tiež nerobí problém nakoľko nepôjdem sama a šlo by sa autom. BA alebo aj Brno by boli v poriadku. Pozerala som toho lekára u ktorého si bola ale našla som na neho aj veľa negatívnych recenzií, dokonca aj to že už ide do dôchodku a to bolo pisane ešte dávno. Ale tak na každého sa nájde isto aj negatívne. Ja by som chcela hlavne teda skrátiť a tiež upraviť symetriu, celkovo by som to tam chcela mat take akoby zatvorené, ak vieš čo myslím. Pravda, možno sa to nebude dať tak ako chcem ale predstavu mám
@anonym_autor Na labioplastiku nema jedinu jednu negativnu skusenost. Pamatam si, ze niekto mal problem s plastikou nosa. Ved popozeraj aj inych v Brne.
@anonym_autor bola som vo FN Nitra, finančne ma to nezruinovalo, operovala ma atestovaná chirurgička a som spokojná. Akurát že v nemocnici tam bol celý operačný tím, s čím som moc v tej chvíli nerátala 😅

@anonym_autor MUDr. Norbert Racz, BA, cca 2012, predtym velka asymetria, teraz velka spokojnost. Hojenie bezproblemove, cca tyzden.