Ahojte, moja mamka túži už dlho po tomto zákroku a idu narodeniny, tak som premýšľala, že by to dostala ako darček. Prosím Vás, vedeli by ste mi odporučiť niekoho fakt šikovného na západe SVK (Nitra, Trnava, Bratislava a okolie), pripadne by sme aj cestovali kúsok ďalej ak by bolo nutne, predsa len je to zakrok na tvári… Recenzie sú rôzne čo som pozerala, ceny tiež, našla som od 500 po 900€ čo sú dosť veľké skoky, tak ak by mal niekto osobnú skúsenosť, budem rada. Mamka bude mat 65 rokov a dosť výrazný pokles už. Ďakujem!
@biba_18 nežije na svk ale v Rakúsku a tam si to nechce dať urobiť (neviem prečo, asi sa boji, že nebude rozumieť všetkému alebo neviem 🤷🏽♀️). Tak preto na svk
Kamoska bola pred par tyzdnami na ocne viecka na klinike v Trnave u MUDr. Zdenko Zamboj, ona je spokojna, bola tam na viacerych zakrokoch.
Ja som bola na spodnych vieckach v spominanej Trnave - klinika Beleza to je. Sú drahší, ale špička.
a keď má 65 a veľký pokles nevie to vybaviť cez očného? vtedy to prepláca poisťovňa ...