Odstávajúce uši
Mate niekto taký problém a nehanbite sa za to? Stále sa odhodlavam ich už neskryvat ale mám pocit že každý mi potom bude pozerať len na uši.
jedna moja kamarátka tiež bola v 18tke na operáciu.
Odstávajúce uši sa predsa nedajú schovať,stále to vidno. Nebudú sa ti pozerať na uši,lebo ťa s nimi poznajú. Ak ťa to priveľmi trápi,daj si ich operovať a v opačnom prípade: máš niečo,čo ťa robí jedinečnou a zaujímavou.
Otoplastika
bud sa s tym zmieris alebo nie..to ze s ana teba pozeraju je len v tvojej hlave.. niekto usi vie nosit iny ide radsje na operaciu .. ja som bola v 28 moja dcera minule leto ... ona sa rozhodla sama ze chce ist podla na to nemala tak zle akos om mala ja .. kazdopadne to dala dobre ..mala 8 rokov ... vyslo nas to okolo 1100 eur aj s predoperacnymi kt sme si hradili same ...
Mne odstávali uši brutálne. Smiali sa zo mňa že som ich mala do pravého uhla 🙂 pri hlave. Bola som na plastike ešte ako dieťa. Ďakujem že som mohla byť operovaná lebo pre mňa to bolo dosť nepríjemné ich niekde ukazovať.
Tak naozaj sú dve možnosti buď sa s tým zmieriť alebo pôjdeš na plastiku. Odporúčam druhú možnosť. Ale ak chceš ísť tak určite keď bude chladno. Najlepšie zima.
Zdedila to po mne aj dcéra a určite keď bude väčšia pôjde na plastiku.