Opuch nosa po rhinoplastike
Dobrý deň, ti čo ste absolvovali rhinoplastiku. Ako dlho ste mali opuch nosa? Ja ho mám najväčší v časti kde bola umiestnená dlaha, je to podľa Vás normálne? Absolvovala som operáciu mäkkých častí nosa.Dakujem za Vaše skusenosti.
@miniovecka Eve clinic Dr. Žiak . Zaujímalo by ma,či sa po odznení opuchu zjemní tvar toho nosa (zdá sa mi hrubší ako pred operáciou v časti kde bola dláha, špička je lepšia,jemnejšia ako bola) a ako dlho ten opuch trvá.
@veroma do 3, max. 6 mesiacov najväčší viditeľný opuch, do roka už len mierny, ktorý nie je nejako viditeľný, skôr je pocitový, ale je... Všetko to prejde 😉
@regsy ďakujem, si ma upokojila 😊. Ja som spokojná s výsledkom a keď ten nos dobre ,,sadne" tak verím,že to bude ešte lepšie🙏musím byť trpezlivá.
@regsy ďakujem, si ma upokojila 😊. Ja som spokojná s výsledkom a keď ten nos dobre ,,sadne" tak verím,že to bude ešte lepšie🙏musím byť trpezlivá.
@veroma Som rád, keď som upokojil, chce to určite trpezlivosť. Dodržuj prelepovanie, kľudne prelepuj aj dlhšie, podľa pocitu, ja som pri lepení ten opuch potom cítil menej.
@veroma aj ja som bola u Žiaka. Opuch na koreni nosa trval dlho, možno 4 mesiace. Potom sa nos zjemnil, zúžil. Opuch špičky trval veľmi dlho, výrazný bol pol roka a cca za rok už v pohode. Špička je prirodzene daná naschvál dohora lebo ako opuch odznieva, špička jemne klesne a naberie pekný tvar. Taktiež kvôli opuchu je špička nosa samozrejme aj dosť tučná čo vyzerá komicky ale je to logické že je väčšia ako bol pôvodný nos. Celé je to o opuchu, verím že každý bol na konzultácii upozornený, že finálny výsledok nosa je po roku a niekedy aj dlhšie. Počkať aspoň šesť mesiacov a vtedy možno sudit. Moj nos po daní dlahy dole vyzeral hrozne a mala som z toho poriadne depky. Po cca troch mesiacoch sa mi nos začal páčiť a po roku bol taký aký som ho chcela
@veroma aj ja som bola u Žiaka. Opuch na koreni nosa trval dlho, možno 4 mesiace. Potom sa nos zjemnil, zúžil. Opuch špičky trval veľmi dlho, výrazný bol pol roka a cca za rok už v pohode. Špička je prirodzene daná naschvál dohora lebo ako opuch odznieva, špička jemne klesne a naberie pekný tvar. Taktiež kvôli opuchu je špička nosa samozrejme aj dosť tučná čo vyzerá komicky ale je to logické že je väčšia ako bol pôvodný nos. Celé je to o opuchu, verím že každý bol na konzultácii upozornený, že finálny výsledok nosa je po roku a niekedy aj dlhšie. Počkať aspoň šesť mesiacov a vtedy možno sudit. Moj nos po daní dlahy dole vyzeral hrozne a mala som z toho poriadne depky. Po cca troch mesiacoch sa mi nos začal páčiť a po roku bol taký aký som ho chcela
@anonym_73e37d Áno, môžem potvrdiť po 2 mesiacoch od operácie,že sa to zlepšuje a opuch sa zmierňuje, aj keď ešte stále pretrváva a na finálny výsledok si musím počkať. Ja mám nos už teraz lepší ako pred operáciou, takže ju považujem za vydarenú. Akurát samozrejme som zvedavá kam sa to ešte môže počas hojenia posúvať a aký bude finálny vysledok. A vám robil komplet rhinoplastiku alebo len mäkké časti nosa?