Osobné skúsenosti so zmenšením pŕs
Ahojte. Mám 25 rokov a uvažujem nad zmenšením/nadvihnutím pŕs. Prsia ma trápia už veľmi dlho. Odkedy som schudla + vysadila antikoncepciu, tak vyzerajú akoby som odkojila 7 detí. Teraz mám veľkosť D. Máte niekto osobnú skúsenosť prosím a viete poradiť dobrú kliniku? + približná cena
Ďakujem.
Podla mna to take straane nebude. Ja mam aktualne 85G a odkojila som 4 deti, mam 42 rokov. Tak si vies predstavit. Ja by som pred detmi, ak nejake chces, do toho nesla. Chcela.som dojcit. Co poznam jednu babu, co.si dala zmensit, tak dojcit nemohla, proste to uz neslo. Mne by to bolo luto, hlavne, ked viem, ze v rodine mame kopu alergii, tak som sa snazila co najdlhsie kojit, snad to trochu pomoze. To som ale ja a neviem, ako to citis Ty a predsa, mam uz cosi za sebou, tak sa na to inak pozeram a mam manzela, ktory toto vobec neriesi. Vek a gravitaciu neobabres.
Ale ak chces sa lepsie poradit, tak je tu vraj skupina o tomto, tak skus pohladat a porad sa tam.
Skúsenosť zatial nemam, ale idem tiez a co som pozerala ,,trh”, tak velmi dobre to robi mudr.sipka. Skús kuknut pred a po. Kamoska na tom bola teraz, po operácii si dala este par krat Ibalgin ale inak v pohode
@anonym_autor nedávaj si zmenšiť , budeš to ľutovať
Záleží ale z akej veľkosti na akú ...porád sa s lekárom najprv

A odkojila si nejaké dieťa už či nie ?