icon

Pomohlo vám, ak ste absolvovali plastiku nechtového lôžka?

26. máj 2026

Prosím vás ake máte skúsenosti? Pomohlo vám to?

aurelia2000
•
26. máj 2026

Robili manželovi pred rokmi, hneď po odstránení celého zarasteného nechtu. Samozrejme, že výborný výsledok, rýchlejšie a krajšie hojenie, ako keď sa len necht strhne a zvyšok sa nechá na prírodu.

anonym_c07fc8
•
26. máj 2026

@anonym_autor minulý rok spadla manželovi na veľký prst na nohe cca 20 kg kocka - mal ho aj zlomený. Potom mu celý necht napravili a je to ok. Pravdepodobne to ale budeme riešiť aj u detí

thirstymonk
•
26. máj 2026

@anonym_autor Aj ja planujem ísť. Ďalší týždeň volám na chirurgiu a objednám sa.

autor
•
27. máj 2026

Prosím vás, a platili ste niečo? Nerád by som išiel na kliniku, kde treba zákrok plne hradiť... Už som dal dosť peňazí na pedikúru.

xckaretxxx
•
27. máj 2026
@aurelia2000

Robili manželovi pred rokmi, hneď po odstránení celého zarasteného nechtu. Samozrejme, že výborný výsledok, rýchlejšie a krajšie hojenie, ako keď sa len necht strhne a zvyšok sa nechá na prírodu.

@aurelia2000 ja mam te istý problém, spadol mi ťažký predmet na nohu. Odbila mi necht. Ja v tom šoku som si ho pricapila. Už 4 roky ho mam tal ako keby na polovicu prilepené a špička nadvihnuta. Bola som na pedikure, kremíka, olejceky. Doposiaľ sa mi nerrwgeneroval. O plastike som nepočula. Kde konkrétne vám to robili? Dakujem

autor
•
27. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_autor Aj ja planujem ísť. Ďalší týždeň volám na chirurgiu a objednám sa.

@thirstymonk už si niečo ohľadom toho zisťoval? Cena a tak?

aurelia2000
•
27. máj 2026
@xckaretxxx

@aurelia2000 ja mam te istý problém, spadol mi ťažký predmet na nohu. Odbila mi necht. Ja v tom šoku som si ho pricapila. Už 4 roky ho mam tal ako keby na polovicu prilepené a špička nadvihnuta. Bola som na pedikure, kremíka, olejceky. Doposiaľ sa mi nerrwgeneroval. O plastike som nepočula. Kde konkrétne vám to robili? Dakujem

@xckaretxxx Obyčajný radový chirurg na poliklinike.