icon

Pomohlo vám, ak ste absolvovali plastiku nechtového lôžka?

26. máj 2026

Prosím vás ake máte skúsenosti? Pomohlo vám to?

aurelia2000
26. máj 2026

Robili manželovi pred rokmi, hneď po odstránení celého zarasteného nechtu. Samozrejme, že výborný výsledok, rýchlejšie a krajšie hojenie, ako keď sa len necht strhne a zvyšok sa nechá na prírodu.

anonym_c07fc8
26. máj 2026

@anonym_autor minulý rok spadla manželovi na veľký prst na nohe cca 20 kg kocka - mal ho aj zlomený. Potom mu celý necht napravili a je to ok. Pravdepodobne to ale budeme riešiť aj u detí

thirstymonk
26. máj 2026

@anonym_autor Aj ja planujem ísť. Ďalší týždeň volám na chirurgiu a objednám sa.

autor
27. máj 2026

Prosím vás, a platili ste niečo? Nerád by som išiel na kliniku, kde treba zákrok plne hradiť... Už som dal dosť peňazí na pedikúru.

xckaretxxx
27. máj 2026
@aurelia2000

Robili manželovi pred rokmi, hneď po odstránení celého zarasteného nechtu. Samozrejme, že výborný výsledok, rýchlejšie a krajšie hojenie, ako keď sa len necht strhne a zvyšok sa nechá na prírodu.

@aurelia2000 ja mam te istý problém, spadol mi ťažký predmet na nohu. Odbila mi necht. Ja v tom šoku som si ho pricapila. Už 4 roky ho mam tal ako keby na polovicu prilepené a špička nadvihnuta. Bola som na pedikure, kremíka, olejceky. Doposiaľ sa mi nerrwgeneroval. O plastike som nepočula. Kde konkrétne vám to robili? Dakujem

autor
27. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_autor Aj ja planujem ísť. Ďalší týždeň volám na chirurgiu a objednám sa.

@thirstymonk už si niečo ohľadom toho zisťoval? Cena a tak?

aurelia2000
27. máj 2026
@xckaretxxx

@aurelia2000 ja mam te istý problém, spadol mi ťažký predmet na nohu. Odbila mi necht. Ja v tom šoku som si ho pricapila. Už 4 roky ho mam tal ako keby na polovicu prilepené a špička nadvihnuta. Bola som na pedikure, kremíka, olejceky. Doposiaľ sa mi nerrwgeneroval. O plastike som nepočula. Kde konkrétne vám to robili? Dakujem

@xckaretxxx Obyčajný radový chirurg na poliklinike.