Rady pre botox a výplň pier
Ahojte o 3 dni idem prvý krát na botox a po 2 na vypln pier. Máte nejaké rady čo robiť a nerobiť pred a po? Niekde som čítala že by som nemala užívať omega a používať na tvár retinol Ďakuejm
Vážne?? Ozaj vážne?? Botox??????????
@anonym_5f380d Bože no tak ide. Pani chce byť in
Fuj ved to nie je vobec pekne
autorka pozri túto skupinu https://www.modrykonik.sk/group/7291/
@anonym_5f380d Skús ešte pár otáznikov navyše, zvykne to ako odpoveď veľmi pomôcť.
@anonym_autor Skús odporúčanú skupinu, tu sa zas zlietne premúdrelých supov.
@anonym_5f380d áno vážne 😉
@anonym_autor vieš tu ti budú vypisovať 30, možno niektoré 40, ale ak už máš k 50, tak botox ti naozaj zvýši sebavedomie, pekne vypne čelo prípadne zredukuje "vrásky smiechu a hnevu"🙂nič špeciálne predtým nemusíš, len vynechaj na cca 2týždne šport a namáhavé aktivity a po botoxe nespať na boku ale na chrbte v polosede a nepredkláňať sa.
@lentakyterapeut botox by mal byť urobený tak, že zmierni vrásky, nie ich uplne vyhladiť teda vo vyššom veku),čo sa týka zväčšenia pier - ak sú urobené s mierou sú velmi pekné a ano žena ktorá ich má äzke tak môže vyzerať uplne prirodzene...iná vec je že si ich mladé baby dajú urobiť a vyzerajú ako kačice, preženú množstvo kyselinky,,,,to je naozaj nevkusné
Po botoxe sa nepredklanat/nelahat pár hod., nešportovat 2 dni, žiadna sauna, solarko, horúca voda aspoň pár dni.
@anonym_autor presne ako napisala nicoletta98, žiadne predklananie po botoxe par hodin po, prvú noc ja zvyknem spat na chrbte, cca 2 tyzdne vynechať kozmetičku, nemasirovat si oblasť kam ti pichnú botox, pár dní vynechať aj šport, saunu.
@lentakyterapeut keď to nie je prehnané a dobre urobené je to pekné
@anonym_autor okrem iného necvičiť...retinol neviem
Hlavne nie solárko. Ja som s botoxom išla do solárka a pigmentové škvrny na čele, tam kde bol botox.
A retinol, vit c, aha/bha rovnako vynechať pár dni. Len jemne umyt penou, kys hyal a krém hydratacny.
@anonym_autor vieš tu ti budú vypisovať 30, možno niektoré 40, ale ak už máš k 50, tak botox ti naozaj zvýši sebavedomie, pekne vypne čelo prípadne zredukuje "vrásky smiechu a hnevu"🙂nič špeciálne predtým nemusíš, len vynechaj na cca 2týždne šport a namáhavé aktivity a po botoxe nespať na boku ale na chrbte v polosede a nepredkláňať sa.
@mogaa praveze nemám ani 30 no dostala som poukážku na vianoce
ved to ti pocie lekarka, my vzdy kazdej zakaznicke vysvetlime, povieme. Po botoxe nesmies lahnut a predklanat sa aspon 5 hodin, sauny, lietanie, tvarove masaze 2 tyzdne. Nedaj sa nikym odradit, je to perfektna vec a nikdy neodkladat na 50 tku.
na predlzenie ucinku botoxu sa odporuca uzivat zinok pred aj pocas par dni
@anonym_5f380d asi ano, ked sa na to pyta, ci?
@anonym_autor mám jednu radu - nedávaj si pichať pery. Nebudeš s tým pekná.
@anonym_autor mám jednu radu - nedávaj si pichať pery. Nebudeš s tým pekná.
@anonym_137f81 lebo ty vieš ako vyzerám však 🙂
@anonym_137f81 lebo ty vieš ako vyzerám však 🙂
@anonym_autor to nie, ale všetky napichane papule sú hrozne.Takže asi tak.
@anonym_autor zase sa tu zišli odborníci na botox. Si ani neviete predstaviť kto vsetko vo vasom okolí ho má. Keď sa to spraví decentne a s rozumom tak je to prirodzené. 🙂
@anonym_autor hlavne nepočúvaj názor chlapov. Chlap ti povie že nemá rád umeliny a keď si pozrieš čo lajkuje a sleduje tak samé kačacie pery a umelé prsia (minimálne) :D diváj sa na to čo ty chces a sprav si to decentne a budeš šupa🙂
@anonym_137f81 teraz by si si ani nevšimla že mám 0,5ml, keďže mám pery ako 2 čiarky.
@anonym_autor hlavne nepočúvaj názor chlapov. Chlap ti povie že nemá rád umeliny a keď si pozrieš čo lajkuje a sleduje tak samé kačacie pery a umelé prsia (minimálne) :D diváj sa na to čo ty chces a sprav si to decentne a budeš šupa🙂
@anonym_d48630 ja mám práveže poukážky od muža 😄
@anonym_d48630 ja mám práveže poukážky od muža 😄
@anonym_autor tak to máš dobrého muža🙂 rozumný muž si uvedomuje že s rozumom to dosiahne pekný efekt a mladistvy 🙂
@anonym_137f81 hrozne sú chudery, čo vypisujú takto sprostosti anonymne.