icon

Rady pre botox a výplň pier

6. jan 2026

Ahojte o 3 dni idem prvý krát na botox a po 2 na vypln pier. Máte nejaké rady čo robiť a nerobiť pred a po? Niekde som čítala že by som nemala užívať omega a používať na tvár retinol Ďakuejm

Strana
z2
anonym_5f380d
6. jan 2026

Vážne?? Ozaj vážne?? Botox??????????

anonym_767b2b
6. jan 2026
@anonym_5f380d

@anonym_5f380d Bože no tak ide. Pani chce byť in

lentakyterapeut
6. jan 2026

Fuj ved to nie je vobec pekne

anonym_767b2b
6. jan 2026

autorka pozri túto skupinu https://www.modrykonik.sk/group/7291/

mandzula
6. jan 2026
@anonym_5f380d

@anonym_5f380d Skús ešte pár otáznikov navyše, zvykne to ako odpoveď veľmi pomôcť.

mandzula
6. jan 2026

@anonym_autor Skús odporúčanú skupinu, tu sa zas zlietne premúdrelých supov.

autor
6. jan 2026
@anonym_5f380d

@anonym_5f380d áno vážne 😉

autor
6. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ani to nevidno ✌🏻

mogaa
6. jan 2026

@anonym_autor vieš tu ti budú vypisovať 30, možno niektoré 40, ale ak už máš k 50, tak botox ti naozaj zvýši sebavedomie, pekne vypne čelo prípadne zredukuje "vrásky smiechu a hnevu"🙂nič špeciálne predtým nemusíš, len vynechaj na cca 2týždne šport a namáhavé aktivity a po botoxe nespať na boku ale na chrbte v polosede a nepredkláňať sa.

mogaa
6. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut botox by mal byť urobený tak, že zmierni vrásky, nie ich uplne vyhladiť teda vo vyššom veku),čo sa týka zväčšenia pier - ak sú urobené s mierou sú velmi pekné a ano žena ktorá ich má äzke tak môže vyzerať uplne prirodzene...iná vec je že si ich mladé baby dajú urobiť a vyzerajú ako kačice, preženú množstvo kyselinky,,,,to je naozaj nevkusné

nicoletta98
6. jan 2026

Po botoxe sa nepredklanat/nelahat pár hod., nešportovat 2 dni, žiadna sauna, solarko, horúca voda aspoň pár dni.

mmia96
6. jan 2026

@anonym_autor presne ako napisala nicoletta98, žiadne predklananie po botoxe par hodin po, prvú noc ja zvyknem spat na chrbte, cca 2 tyzdne vynechať kozmetičku, nemasirovat si oblasť kam ti pichnú botox, pár dní vynechať aj šport, saunu.

mmia96
6. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut keď to nie je prehnané a dobre urobené je to pekné

luccija
6. jan 2026

@anonym_autor okrem iného necvičiť...retinol neviem

anonym_c1dcd8
6. jan 2026

Hlavne nie solárko. Ja som s botoxom išla do solárka a pigmentové škvrny na čele, tam kde bol botox.

nicoletta98
6. jan 2026

A retinol, vit c, aha/bha rovnako vynechať pár dni. Len jemne umyt penou, kys hyal a krém hydratacny.

autor
6. jan 2026
@mogaa

@anonym_autor vieš tu ti budú vypisovať 30, možno niektoré 40, ale ak už máš k 50, tak botox ti naozaj zvýši sebavedomie, pekne vypne čelo prípadne zredukuje "vrásky smiechu a hnevu"🙂nič špeciálne predtým nemusíš, len vynechaj na cca 2týždne šport a namáhavé aktivity a po botoxe nespať na boku ale na chrbte v polosede a nepredkláňať sa.

@mogaa praveze nemám ani 30 no dostala som poukážku na vianoce

lizatko1009
6. jan 2026

ved to ti pocie lekarka, my vzdy kazdej zakaznicke vysvetlime, povieme. Po botoxe nesmies lahnut a predklanat sa aspon 5 hodin, sauny, lietanie, tvarove masaze 2 tyzdne. Nedaj sa nikym odradit, je to perfektna vec a nikdy neodkladat na 50 tku.

mmia96
6. jan 2026
@anonym_autor

@mogaa praveze nemám ani 30 no dostala som poukážku na vianoce

@anonym_autor To nevadí, že máš 30, aj ja mám a chodim pravidelne cca 1-2x ročne od mojej 26ky. Nič iné na vrásky nepomôže len botox. A netreba čakať zbytočne do 50 keď už aj tie vrásky budú hlbšie.

krasneleto
6. jan 2026

na predlzenie ucinku botoxu sa odporuca uzivat zinok pred aj pocas par dni

krasneleto
6. jan 2026
@anonym_5f380d

@anonym_5f380d asi ano, ked sa na to pyta, ci?

anonym_137f81
6. jan 2026

@anonym_autor mám jednu radu - nedávaj si pichať pery. Nebudeš s tým pekná.

autor
6. jan 2026
@anonym_137f81

@anonym_autor mám jednu radu - nedávaj si pichať pery. Nebudeš s tým pekná.

@anonym_137f81 lebo ty vieš ako vyzerám však 🙂

anonym_137f81
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_137f81 lebo ty vieš ako vyzerám však 🙂

@anonym_autor to nie, ale všetky napichane papule sú hrozne.Takže asi tak.

anonym_d48630
6. jan 2026

@anonym_autor zase sa tu zišli odborníci na botox. Si ani neviete predstaviť kto vsetko vo vasom okolí ho má. Keď sa to spraví decentne a s rozumom tak je to prirodzené. 🙂

anonym_d48630
6. jan 2026

@anonym_autor hlavne nepočúvaj názor chlapov. Chlap ti povie že nemá rád umeliny a keď si pozrieš čo lajkuje a sleduje tak samé kačacie pery a umelé prsia (minimálne) :D diváj sa na to čo ty chces a sprav si to decentne a budeš šupa🙂

autor
6. jan 2026
@anonym_137f81

@anonym_137f81 teraz by si si ani nevšimla že mám 0,5ml, keďže mám pery ako 2 čiarky.

autor
6. jan 2026
@anonym_d48630

@anonym_autor hlavne nepočúvaj názor chlapov. Chlap ti povie že nemá rád umeliny a keď si pozrieš čo lajkuje a sleduje tak samé kačacie pery a umelé prsia (minimálne) :D diváj sa na to čo ty chces a sprav si to decentne a budeš šupa🙂

@anonym_d48630 ja mám práveže poukážky od muža 😄

anonym_d48630
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_d48630 ja mám práveže poukážky od muža 😄

@anonym_autor tak to máš dobrého muža🙂 rozumný muž si uvedomuje že s rozumom to dosiahne pekný efekt a mladistvy 🙂

nyusika
6. jan 2026
@anonym_137f81

@anonym_137f81 hrozne sú chudery, čo vypisujú takto sprostosti anonymne.

Strana
z2