Rhinoplastika po úraze nosa: Ísť alebo neísť?
Mám nos po úrazw, znížený, makke casti su pohyblive v hornej casto. Fungujem s nim uz 6 rokov. No mam obavy, ze ci vydrzim cely zivot s tym, ze sa ho budem bat dotknut, aby mi neklesol a podobne.vzjlad nosa mi nevadi az tak, len ked sa znizi tlakom. Mam velke obavy, ci ist alwbo neist.Mozno bude treba aj vypodlozit stepmi,aby pevne drzal. Este som nenola ma ziadnom zakroku. Co by ste robili? Isli by ste do toho?
@anonym_autor urcite ano. Ja uz sa tesim na svoju rhinoplastiku cisto z estetickych dovodov. Hlavne si vyber dobreho chirurga 🙂
Ďakujem Vám za názory.Už podnikám prvé kroky.Uvažujem, kam ísť, mám nejakých favoritov. Snáď si dobre vyberiem.Zariaĺ sa mi pozdáva dr Sičák a dr Kaňa.
@anonym_autor urcite ano. Ja uz sa tesim na svoju rhinoplastiku cisto z estetickych dovodov. Hlavne si vyber dobreho chirurga 🙂
@anonym_68ed69 prwzradíš, kam ideš?
@anonym_68ed69 prwzradíš, kam ideš?
@anonym_autor renome klinika v Prahe
@anonym_autor renome klinika v Prahe
@anonym_68ed69 aha, pozriem aj to, konkretny operater, ci nie,ak chces napisat, ak nie, takto to sstaci na info.🙂dakujem
@anonym_68ed69 aha, pozriem aj to, konkretny operater, ci nie,ak chces napisat, ak nie, takto to sstaci na info.🙂dakujem
@anonym_autor MUDr. Vojtěch Šandera

Išla.