icon

Riešenie plastickej operácie, keď partner nesúhlasí

15. jún 2024

Ženy zaujíma ma Váš názor
Po dvoch deťoch, sa mi veľmi zničila cela moja postava. Bohužiaľ je to tak. Niečo som pribrala, to schudnem časom, v tom až taký problém nevidim.
Problém je však ako vyzerajú moje prsia. Dve deti dojčené…asi nemusím hovoriť viac. Bohužiaľ pomôže len plastická chirurgia, na toto žiadne cvičenie nepomôže. Chcem podstúpiť mastopexiu (úpravu a zmenšenie prsníkov celkovo, ak by sa dalo, iba s vlastným tkanivom, ideálne bez implantatov, ale o tom rozhodne predsa lekar čo treba spraviť), hlavne preto, že sa necítim v tomto tele dobre. Financne by som si to hradila ja. Muž o tom ale nechce ani pocut. Že či chcem vyzerať ako tie umeliny. Mne nejde o to aby som vyzerala ako umelina, ja chcem aby prsia vyzerali ako tie moje povodne. Teraz si nemôžem dať ani tielko keď je vonku 35’C, vyzerá to hrozne. Hanbím sa aj sama pred sebou, necítim sa dobre. Keď som to vravela mojej mame (stará škola) reakcia bola podobná. Muž je ale vyslovene proti. Ja nechcem niekomu robiť teraz napriek, ani vyzerať ako umelina, chcem sa cítim opäť “fajn vo vlastnom tele”. Som pomerne ešte mlada, ale cítim sa ako uviaznutá v tele 60rocnej pani.
Ist do toho? Kvôli sebe. Aj keď majú všetci reči a Vás vlastný muž je silne proti.

Strana
z2
ivanakal
15. jún 2024

Ja som bola na operacii viecok. Ked som o tom rozpravala muzovi, ten bol proti, ze som pekna aka som a pod. A vies co? Na konzultaciu som isla sama 80 km autom. Az ked som mala termin, o tom som mu povedala, ze ma tam treba zaviest a hotovo.. nepytala som sa a preco aj, je to moje telo, moje stastie. Potom sme mali dlhhyyy rozhovor a vidi ze som teraz stastna.. aj keby mi nedovolil, isla by som. Vybav si to tiez sama a hotovo

eeffka
15. jún 2024

V prvom radw ai kup dobru podprsenku, najlepsie taku co ma vypchavju co sa da vybrat aby si zamaskovala asymetriu. Potom az dokojis pockaj rok, a az potom to zacni riesit.
Pozerala som tie operacie a teda mne sa to nepacilo, hnusne jazvy, aj ked v podprsenke moze byt ok.
Pred detmi som mala B, pri prvej som nekojila nejak neslo, pri druhej som kojila 2.5r, mala som obrovske cecky ani to inak neviem nazvat niekde D/E a este jednu o cislo vacaiu nez druhu. Do 2rokov sa to zrovnalo. Prsicka ako zamlada uz nemam, bez podprdy si uz neviem predstavit existovat ale rezat do zdraveho tela mam respekt.

lavender94
15. jún 2024

Vôbec by som sa nepýtala nikoho na názor. Nie každý je spokojný nech vyzerá akokoľvek a viem si prestaviť seba na tvojom mieste, že by som bola dosť nešťastná. Nechápem prečo to tak strašne ten muž prežíva. Veď ty sa chceš dať do pôvodného stavu, zadné implantáty ani nič take.
Je fajn, keď sa na takejto veci manželia zhodnú, ale stále je to tvoje telo a radšej nahnevať muža ako sa celý život pozerať do zrkadla s nechuťou.

mandymoore123
15. jún 2024

Áno , vyzera to desivo ten rez a všetko . Ale moja skúsenosť bola dobrá. Ak chces kľudne napíš správu. Ja som bola u dr šípku v pezinku. Uricte ale budeš potrebovať asistenciu aj 10 dní - pomôcť doma, vstať z postele, umyť vlasy, .. bežné činnosti budú prvé dni ťažké. Ale asi po 2tyzdnoch to už bolo ok. Ja som bola na RD takže ani prácu som riešiť nemusela vtedy

sashabb
16. jún 2024

@eeffka aké jazvy? ak je dobrý doktor tak jazvy po zahojení nie je ani vidno.

Autorka myslím si, že väčšina žien úplne chápe čo dokážu tehotenstvá a dojčenie. Nemyslím si, že sa tu musíš obhajovať a hlavne čokoľvek vysvetľovať. Ako už bolo spomenuté, pridaj sa do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/2363/ tam nájdeš veľa krásnych zmien, preštuduj si, vyber doktora a smelo do toho.

eeffka
16. jún 2024

@sashabb pozerala som fotky pred a po.

veselo_neveselo
16. jún 2024

Potom zober muza na konzultaciu s chirurgom.
Ten by mal potom byt schopny ukazat ako bude vyzerat vysledok a co ocakavat.

Keby aj tak neauhlasil, spravila by som to aj tak. Tvoje telo.

domkakvet
16. jún 2024

Ano, urcite do toho chod.

enusamt
16. jún 2024

Pri dalsom rozhovore s muzom to radsej spravne pomenuj - uprava/modelacia prsnikov.. lebo isto si hned predstavil silikony..
A vezmi ho so sebou na konzultaciu 🙂

alexa1289
19. júl 2024

Ja som sa tiež takto cítila. A v roku 2020 som si dala spraviť mastopexiu s augmentaciou.

olivierko229
19. júl 2024

@mandymoore123 ahoj, mozem sa ta opytat, ako sa ti zmenila/nezmenila citlivost bradaviek po zakroku? Mna dost odradili videa, ked som to spominala gynekologovi, spomenul tento aspekt, ze sa na to zeny po zakroku stazuju. Tazsie sa vzrusia skrze tu nizsiu citlivost a tak. A ako dlho si po zakroku? Cca ako dlho vydrzi tento efekt, spomina sa pat rokov..dakujem 🙂

mandymoore123
19. júl 2024

@olivierko229 áno ,cit v bradavkách mám. Som dva roky po . Výsledok sa časom mení,pre veľa faktorov
Váha,elasticita kože ,vek,.. stále sú pekné a som s nimi spokojná,ale od operácie sa samozrejme trochu zmenili. Skús pozrieť skupinu ,je tam veľa premien a aj foto pred / po a po pár rokoch ☺️ určite to stojí za to. Sú tam aj fotky kde sa po rokoch stále prsia krásne držia. Je to individuálne. Napr po tehotenstve - niekomu po mastopexii alebo vykladani implantátu aj po tehotenstve krásne držia alebo sa len trocha zmenia,niekto potrebuje opätovnú úpravu ( ak to tak cíti )

Strana
z2