Rozpúšťanie kyseliny hyalurónovej v perách
Žienky chcem sa vás spýtať či si niektorá z vas dávala rozpustiť napichané pery. Zmigrovala mi kyselina nad vrchnú Peru. Zaujímalo by b´ma hlavne,
Či to treba rozpustiť celé, tým myslim celé pery alebo len tú vrchnú časť nad Perou, Prečo som sa u 2 rôznych doktorov stretla s 2 rôznymi nazormi.
Či to moc bolelo, či to opuchlo, či nebola nejaká alergická reakcia a po koľkých dňoch ste potom vyzerali normálne a ci toe pery boli v pôvodnom stave ako pred povodnym zvacsovanim.
Bola by som veľmi vďačná za hocijakú odpoveď keďže sa mi ta kyselina posunula dosť hore nad vrchnu peru A zvažujem rozpúšťanie ale bojím sa toho
mne rozpustali iba cast - konkretne zapalenu hrcu co sa mi urobila. takze samozrejme da sa to.
reakcia ziadna, bolest ziadna, vyzerala som normalne hned.
akurat ma ta komplikacia vtedy tak vystresovala, ze na pery som odvtedy nebola a uz ani nepojdem 😀
@falbala132 Ďakujem za odpoveď. Mne sa tá kyselina akoby posunula nad vrchnú Peru a mám tam tým pádom veľmi výraznú kontúru a odstava to nad perou.
Bolo mi povedané že to treba rozpustiť cele že aj pery.
Mne sa tonezdá keďže som počula aj iný názor. No Hold asi budem musieť nájsť iného doktora
@sissa_il dala som si rozpustiť celé, tiež mi to zmigrovalo a nepáčil sa mi tvar. Bolesť extrémna, ale mňa to vždy bolelo aj pri pichaní. Opuch hneď po bol horší ako po výplni 😅 cca 3 dni a boli už ok. Alergickú reakciu som nemala žiadnu. Potom som nejaký čas počkala a dala si výplne u lepšieho lekára.
@sissa_il dala som si rozpustiť celé, tiež mi to zmigrovalo a nepáčil sa mi tvar. Bolesť extrémna, ale mňa to vždy bolelo aj pri pichaní. Opuch hneď po bol horší ako po výplni 😅 cca 3 dni a boli už ok. Alergickú reakciu som nemala žiadnu. Potom som nejaký čas počkala a dala si výplne u lepšieho lekára.
@ssimusska Fakt tak to je dosť mať 3 dni opuch horsi ako po kyseline
@sissa_il samozrejme, každý deň to bolo menej a menej ale u mňa to bolo vidno 😄
@ssimusska A chcem sa ešte spýtať že keď vám to opuchlo tak ste mali pery presne také isté ako predtým? Lebo ja som mala pôvodne veľmi úzke a bojím sa že tam bude nejaká asymetria alebo vnútorne zjazvenie ktoré tu asymetriu spôsobi.
Lebo nechcela by som ísť opäť na ďalšie dopichavanie
@ssimusska A chcem sa ešte spýtať že keď vám to opuchlo tak ste mali pery presne také isté ako predtým? Lebo ja som mala pôvodne veľmi úzke a bojím sa že tam bude nejaká asymetria alebo vnútorne zjazvenie ktoré tu asymetriu spôsobi.
Lebo nechcela by som ísť opäť na ďalšie dopichavanie
@sissa_il ano mne sa vrátili do cca pôvodného stavu, preto som išla zasa
@sissa_il ano mne sa vrátili do cca pôvodného stavu, preto som išla zasa
@ssimusska Takže neboli tie pery v takom stave že by tak už mohli ostať? Ty myslím či nemali nejakú asymetriu alebo nejaký defekt lebo ja už potom skutočne neplánujem ísť a bojím sa toho že potom budú nejaké iné A bude potreba ísť na ďalšiu korekciu
@ssimusska Takže neboli tie pery v takom stave že by tak už mohli ostať? Ty myslím či nemali nejakú asymetriu alebo nejaký defekt lebo ja už potom skutočne neplánujem ísť a bojím sa toho že potom budú nejaké iné A bude potreba ísť na ďalšiu korekciu
@sissa_il ja som ich mala ok, ale ono to je individuálne.

mne rozpustali iba cast - konkretne zapalenu hrcu co sa mi urobila. takze samozrejme da sa to.
reakcia ziadna, bolest ziadna, vyzerala som normalne hned.
akurat ma ta komplikacia vtedy tak vystresovala, ze na pery som odvtedy nebola a uz ani nepojdem 😀