Skúsenosti s estetickými zákrokmi na zuby v Turecku
Ahojte, prosím o skúsenosti z Turecka, prípadne Maďarsko na komplet nový chrup z estetických dôvodov. Samorejme ako každý chcem, aby bol chrup čo najviac ako natural, nie ako Puskajler a pod. nevydarené zákroky. Potrebujem sa zorientovať, ponúk je veľa a určite si nechcem vyberať len podľa ceny. Ale na Slovensku je to neúnosné pre mňa.
Ďakujem za postrehy.
Puskailer má svoje zuby. 🙂 Práveže väčšinou tie prípady z Turecka majú presne také tie hnusné neprirodzené zuby ako orbitky v odtieni záchodovej misy. Musela by si naozaj poriadne pohľadať kliniku, na ktorej vedia robiť naozaj estetickú prirodzenú protetiku. A nie je to úplne safe, ak náhodou nastanú nejaké ťažkosti, tak slovenskí zubári to potom nemusia chcieť opravovať.
Najprv si zisti, či skutočne potrebuješ korunky. Ide o to, že tvoje, aj zdravé zuby, obrusia a na nich nasadia, nalepia korunky. Je možné, že sa ti časom pod korunkami tvoje korene zvyšky zubov a korene začnú kaziť a odhnívať. Áno, je to lacnejšie ako na Slovensku a aj na istý čas efektné, ale pokiaľ nieje vyslovene dôvod, tak by som si svoje zuby obrusiť nedala.
Ak ide len o estetické dôvody, tak určiť nechod do koruniek. Mám len jeden zub korunku (kvôli nehode v detstve) a je to des! Za 20 rokov sa mi dvakrát zapálil koreň v kosti.Ten zub tým, ze je obruseny, tak už nikdy nebude tka vitálny. U mňa je to predná dvojka. Ak ti môžem dať radu, naozaj v žiadnom prípade si zdravé zuby neznič tým, že pôjdeš do koruniek. Korunky sú super, ale naozaj len keď na to máš zdravotný dôvod ( mne sa zlomil zub v detstve) Možno 10-15 rokov to bude ok s koeunki, ale je to časovaná bomba čo sa týka zápalov pod zubom a v kosti a po nejakom čase s veľkou pravdepodobnosťou sa ti začnú zapalovat. Ak ide o estetiku a zuby máš zdravé, tak chod radšej do zubného strojčeka + bielenie. Áno, bude to chcieť možno dlhšie čas, ale tvoje zuby, sú tvoje zuby - naozaj si ich nedaj znehodnotiť korunkami, ak to nie je nutné.
Môj synovec prisiel minulý týždeň z Turecka od zubára.Zatial mu vytahali 24 zubov.Od mala mal trápenie so zubami.Takze 24 implantátov ,5 ,,dní v Turecku.V septembri ide opäť ,už po zuby.Musi sa všetko pohojit.Prisli po neho aj na letisko,oni vybavili ubytovanie aj stravu.Vsetko dokopy ho to bude stáť 9000€.Letenky kupoval sám.
Oprava ,24 implantátov 7000€ plus 200€letenka
Najskor si zistite ci klinika existuje...kamaratknej kamratky muz...si siel dat urobit zuby...a neozval sa...vyhlasili po nom patranie..Zmizol v Turecku...len stihol do telefonu povedat ..ze uz nechce zazit co zazil.dvtedy mobil nedoatupny......
Najskor si zistite ci klinika existuje...kamaratknej kamratky muz...si siel dat urobit zuby...a neozval sa...vyhlasili po nom patranie..Zmizol v Turecku...len stihol do telefonu povedat ..ze uz nechce zazit co zazil.dvtedy mobil nedoatupny......
@8611 to naozaj , ježiši????
@8611 kamaratkinej kamarátky …samozrejme každý rozumný človek si preverí popredu či klinika existuje ,lebo to by ľudia ani na dovolenku do Turecka nemohli ist 🤪
Oprava ,24 implantátov 7000€ plus 200€letenka
@zuzik1407 Dobrý deň ..môžete mi prosim povedat kliniku na ktorej bol synovec ..dakujem krásne..
@zuzik1407 Dobrý deň ..môžete mi prosim povedat kliniku na ktorej bol synovec ..dakujem krásne..
@lucia232lucia Antalya,a ďalšia známa bola v istanbule.Nazvy kliník neviem.Ale synovec je veľmi spokojný ,aj prístup ,aj cena....Jemu celý vrch vytrhali.Lebo on mal strašné zuby.

Do srbska do Kysaca. Vygoogli. Slovaci su tam ako na páse.