icon

Skúsenosti s estetickými zákrokmi na zuby v Turecku

7. jún 2025

Ahojte, prosím o skúsenosti z Turecka, prípadne Maďarsko na komplet nový chrup z estetických dôvodov. Samorejme ako každý chcem, aby bol chrup čo najviac ako natural, nie ako Puskajler a pod. nevydarené zákroky. Potrebujem sa zorientovať, ponúk je veľa a určite si nechcem vyberať len podľa ceny. Ale na Slovensku je to neúnosné pre mňa.
Ďakujem za postrehy.

janinka007
7. jún 2025

Do srbska do Kysaca. Vygoogli. Slovaci su tam ako na páse.

laurinka27
7. jún 2025

Puskailer má svoje zuby. 🙂 Práveže väčšinou tie prípady z Turecka majú presne také tie hnusné neprirodzené zuby ako orbitky v odtieni záchodovej misy. Musela by si naozaj poriadne pohľadať kliniku, na ktorej vedia robiť naozaj estetickú prirodzenú protetiku. A nie je to úplne safe, ak náhodou nastanú nejaké ťažkosti, tak slovenskí zubári to potom nemusia chcieť opravovať.

mirka414
7. jún 2025

Mám zúbky z Turecka už 2 roky a veľmi som spokojna

patus_2
7. jún 2025

Najprv si zisti, či skutočne potrebuješ korunky. Ide o to, že tvoje, aj zdravé zuby, obrusia a na nich nasadia, nalepia korunky. Je možné, že sa ti časom pod korunkami tvoje korene zvyšky zubov a korene začnú kaziť a odhnívať. Áno, je to lacnejšie ako na Slovensku a aj na istý čas efektné, ale pokiaľ nieje vyslovene dôvod, tak by som si svoje zuby obrusiť nedala.

tinka_1807
7. jún 2025

Ak ide len o estetické dôvody, tak určiť nechod do koruniek. Mám len jeden zub korunku (kvôli nehode v detstve) a je to des! Za 20 rokov sa mi dvakrát zapálil koreň v kosti.Ten zub tým, ze je obruseny, tak už nikdy nebude tka vitálny. U mňa je to predná dvojka. Ak ti môžem dať radu, naozaj v žiadnom prípade si zdravé zuby neznič tým, že pôjdeš do koruniek. Korunky sú super, ale naozaj len keď na to máš zdravotný dôvod ( mne sa zlomil zub v detstve) Možno 10-15 rokov to bude ok s koeunki, ale je to časovaná bomba čo sa týka zápalov pod zubom a v kosti a po nejakom čase s veľkou pravdepodobnosťou sa ti začnú zapalovat. Ak ide o estetiku a zuby máš zdravé, tak chod radšej do zubného strojčeka + bielenie. Áno, bude to chcieť možno dlhšie čas, ale tvoje zuby, sú tvoje zuby - naozaj si ich nedaj znehodnotiť korunkami, ak to nie je nutné.

zuzik1407
9. jún 2025

Môj synovec prisiel minulý týždeň z Turecka od zubára.Zatial mu vytahali 24 zubov.Od mala mal trápenie so zubami.Takze 24 implantátov ,5 ,,dní v Turecku.V septembri ide opäť ,už po zuby.Musi sa všetko pohojit.Prisli po neho aj na letisko,oni vybavili ubytovanie aj stravu.Vsetko dokopy ho to bude stáť 9000€.Letenky kupoval sám.

zuzik1407
9. jún 2025

Oprava ,24 implantátov 7000€ plus 200€letenka

8611
12. sep 2025

Najskor si zistite ci klinika existuje...kamaratknej kamratky muz...si siel dat urobit zuby...a neozval sa...vyhlasili po nom patranie..Zmizol v Turecku...len stihol do telefonu povedat ..ze uz nechce zazit co zazil.dvtedy mobil nedoatupny......

anonym_0420ef
12. sep 2025
@8611

Najskor si zistite ci klinika existuje...kamaratknej kamratky muz...si siel dat urobit zuby...a neozval sa...vyhlasili po nom patranie..Zmizol v Turecku...len stihol do telefonu povedat ..ze uz nechce zazit co zazil.dvtedy mobil nedoatupny......

@8611 to naozaj , ježiši????

hopsas
12. sep 2025
@8611

@8611 čože?!

mirka414
15. sep 2025
@8611

@8611 kamaratkinej kamarátky …samozrejme každý rozumný človek si preverí popredu či klinika existuje ,lebo to by ľudia ani na dovolenku do Turecka nemohli ist 🤪

lucia232lucia
18. okt 2025
@zuzik1407

Oprava ,24 implantátov 7000€ plus 200€letenka

@zuzik1407 Dobrý deň ..môžete mi prosim povedat kliniku na ktorej bol synovec ..dakujem krásne..

zuzik1407
19. okt 2025
@lucia232lucia

@zuzik1407 Dobrý deň ..môžete mi prosim povedat kliniku na ktorej bol synovec ..dakujem krásne..

@lucia232lucia Antalya,a ďalšia známa bola v istanbule.Nazvy kliník neviem.Ale synovec je veľmi spokojný ,aj prístup ,aj cena....Jemu celý vrch vytrhali.Lebo on mal strašné zuby.