icon

Skúsenosti s labioplastikou

29. sep 2025

Ahoj ženy, píšem anonymne pretože mi je to trápne, ale chcem sa spýtať či niektorá z vás podstúpila labioplastiku alebo pozná niekoho v okolí kto ju podstúpil...ja nad tým premýšľam pretože sa necítim komfortné, a aj keď to môjmu mužovi nevadí hanbím sa aj pred ním a mám z toho komplexy ..chcela by som vedieť len nejaké skúsenosti..ďakujem krásne za prečítanie

anonym_f7119d
29. sep 2025

ahoj, sestra absolvovala
Mala asymetriu vo veľkých pyskoch
Operácia bez problémov, hojenie tiež
Je spokojná
So sestrou máme blízky vzťah, preto viem aj podrobnosti a aj som to videla na vlastné oči pred aj po

anonym_482495
29. sep 2025

Mňa skôr zaujíma prečo si ženy najprv nájdu muža a potom sa pred ním hanbia a riešia tieto veci. Nie je lepšie si to poriesit pred vzťahom a ísť do vzťahu bez hanby? Načo niekomu niečo ukazovať za co sa hanbím a vešať mu na nos aká som so sebou nespokojná?

anonym_bc64d5
29. sep 2025

Povedal ti na to niečo predtým chlap? Alebo to chceš sama od seba?

kiki68
29. sep 2025
@anonym_482495

Mňa skôr zaujíma prečo si ženy najprv nájdu muža a potom sa pred ním hanbia a riešia tieto veci. Nie je lepšie si to poriesit pred vzťahom a ísť do vzťahu bez hanby? Načo niekomu niečo ukazovať za co sa hanbím a vešať mu na nos aká som so sebou nespokojná?

@anonym_482495 Ty si asi este nerodila, ze? Lebo inak by si vedela ako sa to dole moze zmenit za minutu a mas vybavene. Neni lahke zit s tym, ze si nejak vyzerala pred a teraz mas takto. O muza nejde.

anonym_eb9f2a
29. sep 2025

@anonym_autor ja som bola v Nitre. Hojenie bolo trosku naročne. Prvych 5dni som mala bolesti. Ale dalo sa to vydržat. Spokojna som nadmieru. Isla som po 2 porodoch. Ja som neisla koli muzovi, ale koli sebe. Ja som chcela byt spokojna.

anonym_eb9f2a
29. sep 2025

@anonym_autor operuje sa ambulantne bez uspavania, cena bola 700-800e. Uz si nepamatam. 1raz sa ide na konzultaciu, potom na operaciu. Treba prist oholena. Ja som dostala izbu, pred operaciou som isla do sprchy. Po operacii ktora trvala cca 1 hodinku sa ide domov. Asi 2 tyzdne sa sedi na špecialnom baloniku. Sedenie boli. Ja som nesedela vobec, skor som jedla na sedačke v takom polo lahu. Prvy den si prikladas lad na vaginu (vo vrecku, nie priamo, ale cez vložku). Cikanie zo začiatku štipe. Zakazane je sa kupat, len sprcha. Zobrala by som si dovolenku aspon tyzden. Nedvihat nic tazke. Stehy su vstrebatelne.