Skúsenosti s padnutým viečkom po aplikácii botoxu
Ahojte chcela by som sa spytat ci mate niektore skusenosti padnuteho viecka po aplikacii botoxu. Viem ze sa s tym neda mihnutim nic robit,ale ako urychlit aby botox vyprchal? Je to dost neprijemne,viecko tlaci na oko.Za kazdu dobru radu moc moc moc dakujem.
Mala som tento problem, kontaktovala som lekarku, povedala mi, ze to do tyzdna odznie, ak to chcem urychlit mam si dat teple obklady, a ak to nepomoze, mam prist na korekciu. Na obklady som vtedy nemala cas, odznelo to cca po tyzdni samo.
pokial Vam to ale lekar pichne spravne, tak by k ziadnemu poklesu viecka atd dochadzat nemalo, nie?
@crazy_cat_lady toto ti neviem povedat. Proste lekarke veris, ma dobre recenzie a potom buch.
@crazy_cat_lady no vraj by sa to nemalo stat pokial je botox pichnuty spravne.Ale tazko povedat.
@betty8080 mozem sa opytat, do ktorej oblasti vam pichali botox. Dodrzali ste tie odporucania 4 hodiny nepredklanat a nelezat? Tiez mam obavy z padnutia viecka, preto sa pytam?
@dadushka007 pichali mi do cela a okolie oci.Ano dodrzala som uplne vsetko a davala som si pozor.Botox som uz pred par rokmi mala a bolo vsetko ok.Teraz som si dala pichat ale inde a dopadlo to ako to dopadlo.
@dadushka007 pichali mi do cela a okolie oci.Ano dodrzala som uplne vsetko a davala som si pozor.Botox som uz pred par rokmi mala a bolo vsetko ok.Teraz som si dala pichat ale inde a dopadlo to ako to dopadlo.
@betty8080 ahoj ako dlho ti trvalo kým sa ti to upravilo? Ja mám tiež ten problém teraz bola som aj na korekcii ale nič. Viečko mám padnuté plus obočie. Ďakujem
@betty8080 ahoj ako dlho ti trvalo kým sa ti to upravilo? Ja mám tiež ten problém teraz bola som aj na korekcii ale nič. Viečko mám padnuté plus obočie. Ďakujem
@adika84 ahoj,najhorsie to bolo 1 mesiac.Uplne sa mi to dalo do poriadku cca do 2 mesiacov.Kazdy den som sa naparovala nad hrncom🙈 a nad oci som si vmasirovala den co den Milgammu N.Narezes kapsulu a vnutri co je olejcek,rozotieras.No bola to hroza 🙈