Skúsenosti s výplňou pier pomocou Hyalupenu?
Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či mate nieto skúsenosti s výplňou pier kyselinou hyaluronovou, ale nie košická injekčná aplikácia, ale takým perom. Hyalupen sa to myslím volá. Ide o veľmi decentne vyplnenie pier. Mám svoje pery pekné, nechcem ich zväčšovať, skôr mi ide o taky šťavnatejší vzhľad ak viete čo myslím 😂 ak aj poznáte inú metódu, ktorou by som to dosiahla, sem s ňou.
@rebrambora to mi je jasne, ale viem že sú rôzne metódy. Jednak klasická výplň, potom to pero a potom ešte niečo iné, neviem čo, raz to zdieľala na profile Rumanová. K nejakému fušerovi by som určite nešla.
Opäť len môj (starosvetský) názor - nechoď do toho. Maj aj naďalej svoje krásne, prirodzené pery. Určite má Tvoj partner veľké šťastie ich pobozkať.
@madeincssr ach bože, zas toto. Lebo každá žena s kyselinou musí hneď vyzerat umelo však že
Prepáč, ak sa ťa to dotklo. Napísal som len môj názor. Proti gustu žiadny dišputát. "Každej sme ňákej."
Nemusí. Ale vyzerá. Hádam si ozaj nemysliš,že to nie je vidno. Vždy je to vidno. Aj keď je to len decentné vyplnenie.
Bola som pred mesiacom ale v klinike a nie s tým perom ale ihlou... ak ti môžem poradiť tak račej tak ako tým perom.. s tým perom je to úplne amaterske.. a je na tebe koľko ml si dáš.. stačí konfrontovať že chceš len málo..
@koniarova nechcem si dať zväčšiť pery

Tu ide skôr o odbornika a 'odbornika', kt to robi. Tu kyselinu tam budes mat tak co tak.