icon

Skúsenosti so zákrokmi na tvári: Bolí to?

28. máj 2026

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať žien, ktoré boli na nejakom estetickom zákroku na tvári 🙂 Bolelo to veľmi? A boli ste spokojné s výsledkom?
Poslednú dobu nad niečím podobným rozmýšľam - láka ma zväčšenie pier kyselinou hyalurónovou, ale mám rešpekt hlavne z bolesti a tiež sa bojím, aby výsledok nepôsobil neprirodzene.
Dá sa to zvládnuť? Ja som dosť bojko v tomto.

anonym_461d41
28. máj 2026

Tak ja mám skúsenosť s : botox do čela, kyselina hyaluronova pod oci, mezoterapia do ocneh okolia, peptidy do ocneho okolia.

anonym_abc002
28. máj 2026

@anonym_autor ja chodím pravidelne na pery. Záleží aká technika. Akože prvýkrát to trochu viac bolelo, potom ďalšie razy som to skoro necítili, naposledy som bola a doktor mal nejakú novú techniku, mala som aj menštruakciu, takže to fakt bolelo, ale inak sa to dá zvládnuť a za ten efekt to stojí. Zajtra idem na výplň brady, takže uvidime

anonym_c25da2
28. máj 2026
@anonym_abc002

@anonym_autor ja chodím pravidelne na pery. Záleží aká technika. Akože prvýkrát to trochu viac bolelo, potom ďalšie razy som to skoro necítili, naposledy som bola a doktor mal nejakú novú techniku, mala som aj menštruakciu, takže to fakt bolelo, ale inak sa to dá zvládnuť a za ten efekt to stojí. Zajtra idem na výplň brady, takže uvidime

@anonym_abc002 daj potom pls vedieť, či to bolelo a či je dobrý efekt. Tiež uvažujem, mám nevýraznú bradu. Dik

anonym_8ef1ad
28. máj 2026

@anonym_autor botox do čela,kys.hyal.do tváre,bolelo to ako sviňa a efekt nulový

sovica
28. máj 2026

Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie a tam môžeš čítať a pozerať foto, koľko ti srdce ráči. Môžeš sa zapojiť do diskusií alebo sa opýtať, čo ťa zaujíma.
https://www.modrykonik.sk/group/7291/

anonym_e5d1b3
28. máj 2026

ked sa uz rozhodnes, hlavne si to daj spravit u LEKARKY!
Teraz sa to dost riesi v mediach, ze latky ktore su viazane na lekarsky predpis aplikuju sirinu marinu kozmeticky.

anonym_e9f8d0
28. máj 2026

Mňa pery vždy extreeeemne boleli, preto si ich už nedávam pichať, za mňa strašná bolesť, raz som tam skoro odpadla a doktorka musela prestať a dala mi dýchať kyslík. Botox - pre mňa žiadna bolesť, len jemné pichnutie, úplná pohoda. Výplň do brady a sánky - bola som raz a dalo sa vydržať, bol to skôr taký tlak a nepríjemný pocit než bolesť, ale viac už nejdem, nepáči sa mi to. Mezoterapie - tie ma vždy bolia, hlavne pichanie okolo nosa a očí, ale najhoršie sú pery.

anonym_d61d81
28. máj 2026

Bolesť - nebolesť... ja sa len čudujem, že si toľkoto sajrajtu dáte do seba trepať...

anonym_4ae6c4
28. máj 2026

@anonym_autor VZDY to bude pôsobiť neprirodzene.

anonym_eea89d
30. máj 2026

@anonym_autor hlavne si vyberte niekoho kto vie čo robí a má dobré výsledky

dia99
30. máj 2026

@anonym_autor ja som sa síce nebola dať "skrášliť" ale mne odstraňovali znamienko na tvári na esteticko chirurgickej ambulancií a ženy ako klobúk dolu za to že si dávate dobrovoľne pichať do tváre. Ja som myslela že tam odpadnem a to doslova.

anonym_1b08fc
30. máj 2026

Pery bolia strašne. Tiež zZ kvôli bolesti nechodím a radšej si pery jemne zvacsujem konturkou a ruzom

anonym_ecd128
30. máj 2026
@anonym_4ae6c4

@anonym_autor VZDY to bude pôsobiť neprirodzene.

@anonym_4ae6c4 Nie, nebude to vždy vyzerat neprirodzene. Keď sa do toho nevyznáš, tak nekomentuj. Neprirodzenie to vyzerá len u tých, ktoré nemajú vkus a mieru. Denne vidíš na ulici niekoľko žien u ktorych ani nevies, ze maju zakrok.

anonym_ecd128
30. máj 2026
@anonym_8ef1ad

@anonym_autor botox do čela,kys.hyal.do tváre,bolelo to ako sviňa a efekt nulový

@anonym_8ef1ad neverim, ze efekt nulovy.

anonym_bf150c
30. máj 2026
@anonym_d61d81

Bolesť - nebolesť... ja sa len čudujem, že si toľkoto sajrajtu dáte do seba trepať...

@anonym_d61d81 Nepoviem, keby to tie baby potrebovali k práci; sú napr.modelky, herečky, atď., ale ak nie, tak proc? Nepoviem botox, kys.hyaluronova kôli vráskam..Ale milion všelijakých blbos9 to k čomu je?

alzb1
11. jún 2026

Ja pravidelne chodím do Medirectu na rôzne zákroky. Bola som na botoxe do čela a glabely, výplň pier, mezoterapii a tiež aj Sculptru. Na všetky procedúry okrem botoxu mi vždy dali lokálnu anestézu. Pri perách som cítila len jemný tlak, ale inak to vôbec nebolo extrémne bolestivé. Botox trochu pichal, ale nie niečo, čo by sa nedalo zniesť. Odporúčam !!! a hlavne robia tam doktorky a nie nejaké kozmetičky.

anonym_cd2e39
2. júl 2026

ahoj, ja som bola na zväcseni pier na klinike envy x privee, zakrok bol takmer bezbolestivy, pred zakrokom mi naniesli krem s obsahom lokalneho anestetika 🙂