icon

Skúsenosti so zákrokmi na tvári: Bolí to?

28. máj 2026

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať žien, ktoré boli na nejakom estetickom zákroku na tvári 🙂 Bolelo to veľmi? A boli ste spokojné s výsledkom?
Poslednú dobu nad niečím podobným rozmýšľam - láka ma zväčšenie pier kyselinou hyalurónovou, ale mám rešpekt hlavne z bolesti a tiež sa bojím, aby výsledok nepôsobil neprirodzene.
Dá sa to zvládnuť? Ja som dosť bojko v tomto.

anonym_461d41
28. máj 2026

Tak ja mám skúsenosť s : botox do čela, kyselina hyaluronova pod oci, mezoterapia do ocneh okolia, peptidy do ocneho okolia.

anonym_abc002
28. máj 2026

@anonym_autor ja chodím pravidelne na pery. Záleží aká technika. Akože prvýkrát to trochu viac bolelo, potom ďalšie razy som to skoro necítili, naposledy som bola a doktor mal nejakú novú techniku, mala som aj menštruakciu, takže to fakt bolelo, ale inak sa to dá zvládnuť a za ten efekt to stojí. Zajtra idem na výplň brady, takže uvidime

anonym_c25da2
28. máj 2026
@anonym_abc002

@anonym_autor ja chodím pravidelne na pery. Záleží aká technika. Akože prvýkrát to trochu viac bolelo, potom ďalšie razy som to skoro necítili, naposledy som bola a doktor mal nejakú novú techniku, mala som aj menštruakciu, takže to fakt bolelo, ale inak sa to dá zvládnuť a za ten efekt to stojí. Zajtra idem na výplň brady, takže uvidime

@anonym_abc002 daj potom pls vedieť, či to bolelo a či je dobrý efekt. Tiež uvažujem, mám nevýraznú bradu. Dik

anonym_8ef1ad
28. máj 2026

@anonym_autor botox do čela,kys.hyal.do tváre,bolelo to ako sviňa a efekt nulový

sovica
28. máj 2026

Pridaj sa do skupiny: Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie a tam môžeš čítať a pozerať foto, koľko ti srdce ráči. Môžeš sa zapojiť do diskusií alebo sa opýtať, čo ťa zaujíma.
https://www.modrykonik.sk/group/7291/

anonym_e5d1b3
28. máj 2026

ked sa uz rozhodnes, hlavne si to daj spravit u LEKARKY!
Teraz sa to dost riesi v mediach, ze latky ktore su viazane na lekarsky predpis aplikuju sirinu marinu kozmeticky.

anonym_e9f8d0
28. máj 2026

Mňa pery vždy extreeeemne boleli, preto si ich už nedávam pichať, za mňa strašná bolesť, raz som tam skoro odpadla a doktorka musela prestať a dala mi dýchať kyslík. Botox - pre mňa žiadna bolesť, len jemné pichnutie, úplná pohoda. Výplň do brady a sánky - bola som raz a dalo sa vydržať, bol to skôr taký tlak a nepríjemný pocit než bolesť, ale viac už nejdem, nepáči sa mi to. Mezoterapie - tie ma vždy bolia, hlavne pichanie okolo nosa a očí, ale najhoršie sú pery.

anonym_d61d81
28. máj 2026

Bolesť - nebolesť... ja sa len čudujem, že si toľkoto sajrajtu dáte do seba trepať...

anonym_4ae6c4
28. máj 2026

@anonym_autor VZDY to bude pôsobiť neprirodzene.

anonym_eea89d
Dnes o 15:57

@anonym_autor hlavne si vyberte niekoho kto vie čo robí a má dobré výsledky

dia99
Dnes o 20:13

@anonym_autor ja som sa síce nebola dať "skrášliť" ale mne odstraňovali znamienko na tvári na esteticko chirurgickej ambulancií a ženy ako klobúk dolu za to že si dávate dobrovoľne pichať do tváre. Ja som myslela že tam odpadnem a to doslova.

anonym_1b08fc
Dnes o 20:20

Pery bolia strašne. Tiež zZ kvôli bolesti nechodím a radšej si pery jemne zvacsujem konturkou a ruzom

anonym_ecd128
Dnes o 20:20
@anonym_4ae6c4

@anonym_autor VZDY to bude pôsobiť neprirodzene.

@anonym_4ae6c4 Nie, nebude to vždy vyzerat neprirodzene. Keď sa do toho nevyznáš, tak nekomentuj. Neprirodzenie to vyzerá len u tých, ktoré nemajú vkus a mieru. Denne vidíš na ulici niekoľko žien u ktorych ani nevies, ze maju zakrok.

anonym_ecd128
Dnes o 20:21
@anonym_8ef1ad

@anonym_autor botox do čela,kys.hyal.do tváre,bolelo to ako sviňa a efekt nulový

@anonym_8ef1ad neverim, ze efekt nulovy.