icon

Skúsenosti so zväčšením pier kyselinou hyalurónovou

biancaa3
6. júl 2025

Zdravím,chcem sa spytať kto ma skusenosti alebo sa niekomu stalo niečo ako mne…
V roku 2022 som si dala prvy krat zväčšiť pery 1ml dala som si to robiť v BA bolo mi povedane že si to mam nechať 2 mesiace tak a môžem isť znova moj sem bol mať vždy plne pery tak som sa spytala či sa da dať aj 2ml na raz pan doktor povedal že ano tak mi aplikoval 2ml jasne teraz už viem že sa to tak nema robiť ….
No a všetko sa mi behom pol roka strebalo ani nechapem prečo tak som v roku 2023 isla znova ale uz teraz do Senca a tam mi pani doktora aplikovala 1ml ale ostali mi hrčky… A ano pisala som jej ohladne toho že tam mam hrčky už hned ako zmyzol opuch a ja som to videla …pani doktorka mi povedala že určite to nie je možne ona všetko robi typ top a ma všetko kvalite a bla bla…takže som si nijak nepomohla,no teraz v utorok som sa objednala znova na pery ale znova inej pani doktorke a ta mi povedala že mi da pery do poriadku …sice až tak moc tomu neverim až mam strach …ma niekto podobnu skusenosť?vedel by mi niekto ohladne toho poradiť?Prosim vas ženy blbe komentare si nechajte pre seba Ďakujem

vanilkovazmrzka
6. júl 2025

A co chces poradit? Chod k dalsej doktorke a uz mozes len dufat ze to nepokazi.

biancaa3
autor
6. júl 2025
@vanilkovazmrzka

A co chces poradit? Chod k dalsej doktorke a uz mozes len dufat ze to nepokazi.

@vanilkovazmrzka poradiť chcem to či ma niekto podobnu skusenosť je to tam dosť jasno napisane …🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
laurinka27
6. júl 2025

Teraz idealne nechat rozpustit pokazene vyplne a uz aplikovat iba MAX 0,5 ml na jeden raz, aby nevznikali patalie. 1 ml naraz je vela a ak je niekto ochotny natrepat ti tam rovno 2 ml, tak nema ani sajnu, co robi.

biancaa3
autor
6. júl 2025
@laurinka27

Teraz idealne nechat rozpustit pokazene vyplne a uz aplikovat iba MAX 0,5 ml na jeden raz, aby nevznikali patalie. 1 ml naraz je vela a ak je niekto ochotny natrepat ti tam rovno 2 ml, tak nema ani sajnu, co robi.

@laurinka27 Ďakujem za radu …to ano to maš pravdu teraz už o tom viem aj ja len bohužial neskoro

lasona
7. júl 2025

Nechaj si to rozpustiť a už viac nič nedávaj. Načo? Kvôli čomu? To máš ozaj také úzke pery? Však to vôbec nie je pekne

biancaa3
autor
7. júl 2025
@lasona

Nechaj si to rozpustiť a už viac nič nedávaj. Načo? Kvôli čomu? To máš ozaj také úzke pery? Však to vôbec nie je pekne

@lasona ano mam velmi uzke pery mam vyraznu tvar doslova mam na tvari tetovanie umele mihalnice vytetované obočie a tie pery su hrozne ….ale aj sa mi to pači každemu sa pači niečo ine

goodday123
17. aug 2025

Mna by velmi zaujimalo ktory dr. pichol naraz 2ml. Je to brutalne velke mnozstvo pre tie pery…Max 1ml na jeden krat. Tomu dr. by som asi zobrala papiere na estetiku…

biancaa3
autor
17. aug 2025
@goodday123

Mna by velmi zaujimalo ktory dr. pichol naraz 2ml. Je to brutalne velke mnozstvo pre tie pery…Max 1ml na jeden krat. Tomu dr. by som asi zobrala papiere na estetiku…

@goodday123 neviem ako sa vola…nachadza sa v BA ako je Vivo tušim pan doktor je arab je dost znamy…vzdy po pichnuti pier som ich mala “pekne,, len sa mi to za par mesiacov strebalo nevydrzali mi pekne dlho😕
No ale už som bola u druhej pani doktorke ktora mi ich “opravila,, 😆🙂no mam ich take iste ako pred tym,dokial som mala opuch boli pekne “plne,, ked zmyzol opuch su rovnake ako pred tym mam pichnutych uz 5ml a neni to ani vidiet vyzera to ako keby mam 1-2ml takže nič 😏🙁

goodday123
4. sep 2025
@biancaa3

@goodday123 neviem ako sa vola…nachadza sa v BA ako je Vivo tušim pan doktor je arab je dost znamy…vzdy po pichnuti pier som ich mala “pekne,, len sa mi to za par mesiacov strebalo nevydrzali mi pekne dlho😕
No ale už som bola u druhej pani doktorke ktora mi ich “opravila,, 😆🙂no mam ich take iste ako pred tym,dokial som mala opuch boli pekne “plne,, ked zmyzol opuch su rovnake ako pred tym mam pichnutych uz 5ml a neni to ani vidiet vyzera to ako keby mam 1-2ml takže nič 😏🙁

@biancaa3 tak treba vyskusat inu kyselinu. mozno viac sietovanu. ja mam regenovue deep a drzi super. a mam nejak 4ml pichnute…