icon

Som po abdominoplastike a môžem len odporučiť

floower
13. feb 2020

Ahojte, som tri týždne po miniabdominoplastike, baby nebojte sa bolesť po operácii sa tlmí liekmi novalgin a nič nebolí, som šťastná ze už nemám previs brucha ešte mam opuch ale už teraz to vyzerá super, už nič nebolí teraz a cítim sa spokojne, rozhodovala som sa roky ale stalo to za to, bola som vo Frais a pán Dr Dziuban ma zlaté ruky vrelo odporúčam...

lindusss2016
13. feb 2020

@floower mohla si sem hodit fotky pred a po, ked uz robis reklamu.

ivankalaco
15. feb 2020

Super, aj ja mám v pláne, len sa chcem dať ešte váhovo do poriadku, rodila som minulý rok v apríli a to brucho..no des..teraz držím delenú stravu..môžem vedieť cenu, koľko ťa to stálo?

23lenka
15. feb 2020

@floower super 😁 ja som mala ísť na abdominoplastiku teraz 4.3 😥 ale nejdem, pretože som brala do pred včera atb a vraj organizmus musí byť úplne fit pred takou operáciu.. Teraz čakám na ďalší termín, ak mi niečo tento rok nájdu. Strašne som chcela mať už po 😥 koľko si čakala na termín?

lindusss2016
15. feb 2020

@ivankalaco
@23lenka baby, neviem, kolko ste schudli, ale napr.ja som schudla dost rychlo 35 kg a koza na mne ozaj vsade visela a zbavila som sa toho len poctivym cvicenim. Viem, nie je ro take jednoduche ako ist na kliniku, ale pre vase telo ovela lepsie. Kazda operacia je riziko, ak sa da, vyhnite sa tomu

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
floower
autor
15. feb 2020

@lindusss2016 fotky pridám hneď ako vyzlečiem korzet ktorý musím nosiť, ale fotiek je na nete dosť ale pridám aj ja

lindusss2016
15. feb 2020

@zazvorka87 ja cvicim len power jogu, su to uzasne cviky na brucho a stred tela. A cvicenie ma velmi vela inych benefitov, nielen chudnutie. Cvicim intenzivne od augusta, malicky previs stale mam nebudem tvrdit, ze nie, ale horne brusko mam uz uplne svalnate a verim, ze do leta budem mat aj spodne 😊 tiez som nemyslela, ze cvicenim zhodis kozu. A este v lete som aj ja rozmyslala nad plastikou. Visela mi koza aj na stehnach a bruchu, ale ta uz je prec. Brusko je narocnejsie, no nestracam nadej. Ale uz by som nemala zabrany sa ukazat v bikinach 😉

demonka5
15. feb 2020

📌

ivankalaco
15. feb 2020

@lindusss2016 Ahojky.. želám ti krásnu sobotu. Cvičenie je cesta, ale niekedy nestačí cvičiť, niekto má menej pružnú kožu. Keď som bola prvý raz tehotná, mastila som si v kuse brucho najdrahšími prípravkami a aj tak mám milión strií. Po pôrode som cvičila do zbláznenia a efekt nula bodov. Svaly spevnejú, ale vyťahaná koža sa už nenapraví ☹ Teraz už aj vek robí svoje, mám 46 rokov.. toto je moja jediná možnosť..

lindusss2016
15. feb 2020

@ivankalaco jasne, vek a stav koze urcite zavazi, len som chcela dodat nadej babam, ktore si myslia, ze plastika je jedina moznost. Ja som sa za cele tehotenstvo nakremovala mozno 3x 🙈 strie mam, ale su uz dost slabo viditelne. A mam cerstvo 33 rokov, tak je jasne, ze o 10 rokov sa ta koza bude chovat uz inak. Tak ti teda drzim palce, nech ti vsetko dopadne podla predstav

lapersefona
15. feb 2020

@lindusss2016 mohla by som poprosiť nejaký link alebo osobu podľa ktorej cvičíš. Ja mám trošku môže takže dávaš mi nádej že mi to zmizne trošku? Lebo vyzerám smiešne trčia mi rebra a kus brucha

lindusss2016
15. feb 2020

@lapersefona ja som lektorka jogy, cvicim podla seba a youtuberov nepoznam 🙊 ale na brusko ti poradim 3 zakladne pozicie, vygoogli si ich a z tych sa potom odvijaju cviky, to uz urcite najdes v tych videach. Doska, mačka a loďka. Popripade si pozri cvicenia na diastazu, to su vlastne cviky na spevnenie stredu tela.
Skusim ti to rozpisat, keby si nerozumela, kludne sa pytaj, ale proste si vygoogli pozicia doska a v nej sa snaz vydrzat co najdlhsie, zdvihni najskor jednu nohu, drz, vystriedaj. Potom sa vytoc na stranu do bocnej dosky. Potom doska na laktoch alebo plank.
V macke zas zdvihni pravu ruku a pridaj lavu nohu, drz a potom vymen. Preklop spicky a odlep len kolena od zeme a drz.
Lodku skus na zaciatok so zohnutymi kolenami, predkolenia rovnobezne so zemou, nech spicky nepadaju. postupne pridavaj cas a potom sa snaz vystriet kolena.
To su take uplne zakladne cviky na spevnenie bruska. Stale sa snaz drzat chrbat rovny a brusko, zadok a stehna spevnit.
A potom rozne predklony, zaklony a uklony 😁 vsetko, co natahuje tu kozu v oblasti brucha. Ale podla mna ked si pozries hocijaku power jogu na youtube, namakas sa dost. Skus napr.videa Vaska Krejcika, neviem, ci ma nieco pristupne, ale snad ano.

midka
15. feb 2020

@lindusss2016 videla som tvoje fotky v inej diskusii,,, parada,.... klobuk dole... 🙂

23lenka
15. feb 2020

@lindusss2016 ja som bola u lekára a po dvojickach mi moje bruško do kopy nedá žiadne cvičenie... A to cvičim o 10mes dvojčiat a o dva týždne majú 4roky.. Proste nebola som nikdy pribrata, len tehotná nemám problém poslať foto.. Ale mne pomôže určite len operácia... Mam milión strii a mega veľa koze... Naozaj

lindusss2016
15. feb 2020

@23lenka no to uz je asi o inom po dvojickach 😳 ja som mala velke brucho, ale bola som pribrata aj cela, takze sa to vlastne rozlozilo do celeho tela, nie ze by som mala len na bruchu kozu. Ja som si vedoma, ze cvicenie nie je riesenie pre kazdu, len som chcela prispiet, aby baby najskor skusili vsetko mozne, nez pristupia k takemu radikalnemu kroku ako je operacia. Ja som posero, mna by asi pod noz dobrovolne nenahnal nikto, ale veruze som nad tym uz sama zacala rozmyslat, lebo este v lete som vyzerala, akoby som si obliekla kozu cloveka o 5 konfekcii vacsieho 😐

lindusss2016
15. feb 2020

@midka dakujem za pochvalu a najlepsie je na tom to, ze som len robila, co ma bavi a tie vysledky sa dostavili same 😊 ozaj som nesla za cielom zbavit sa koze, lebo som bola presvedcena o tom, ze sa ro ani neda. No skoda, ze som sa v lete nefotila, ako som vyzerala. Ale tej koze bolo vsade, ked som zdivhla nohu, tak zo stehna mi visela plachta. Ruky to iste a ked som sa predklonila, tak brucho katastrofa

23lenka
15. feb 2020

@lindusss2016 písala som spravu aj foto som priložila.. Nehanbím sa za bruško, len mi je neprijemne ho nosiť zapravene v gatiach.. A dosť sa to cez leto zapari 😬 nič príjemné.. Tiež sa bojím operácie veľmi.. Ale je to môj sen mat zas,, svoje bruško,,

lapersefona
15. feb 2020

@lindusss2016 ďakujem ti krásne za odpoveď. Pak u prácu máš a pevné telo ;) ja som cvicila kedysi joga kvôli chrbtici tak to je podobné. Uz len vôľu vydrzat

lindusss2016
15. feb 2020

@lapersefona ved prave, ta vola je to najtazsie... doma sa velmi tazko cvici... a ked mas male deti, tak duplom. V lete sa mi este obcas dalo, vybehli sme niekam von na travu a ja som cvicila, decka sa pridali, doma ich to nebavi a mna nenechaju ani 5 min, preto som si proste musela ten cas na seba specialne vyclenit. Teraz mam lekcie 6x tyzdenne, z toho raz aj s detmi, takze 5x tyzdenne po veceroch nechavam deti muzovi a ja si proste robim svoj priestor. Najskor som aj mala vycitky, ale teraz som si uz ista, ze je to absolutne v poriadku. Musime sa starat aj o seba, nielen o deti, o muza, o rosinu, musime vediet byt trosku "sebecke", lebo je to pre nase zdravie, preto, aby sme sa mohli detom naplno a s laskou venovat a k tomu potrebujeme byt ptedsa fit 😊 u mna to malo naozaj obrovske fyzicke aj psychicke benefity. Okrem ineho sa mi napr.konecne upravil cyklus a prvykrat v zivote mam mrchu kazdy mesiac ako normalna zena 😁

freeeya
12. nov 2020

Ahojte 🙂 aka je momentalne cena za tento zakrok? Nasla som.iba informacie z roku 2012. Dakujem

visnacka
23. jan 2022

Ahoj baby som treti deň po abdominoplastike brucha chcem sa spytať kedy možem ležat aj na boku ? zo všetkeho je najhoršie ležanie na chrbte 🥺