Som už adept na operáciu horných viečok?
V našej rodine máme predispozíciu na tieto ovisnuté viečka, zaradom si to všetky ženy po 45. roku dali odstrániť. Ja vidím a cítim, že už to nie je ono, hlavne pohľad zboku. Lenže mám “len” 38. Či myslíte vy?

Užívaj si život dobre to vyzerá
Podľa mňa netreba. Si pekná a oči tiež.
Nerieš to
Este pockaj aspon do tych 45 r. Nemas to vobec zle. Ja som si tiez dala poradit a isla az v 50tke, kedze po rokoch treba zakrok opakovat. Este si mlada, hoci moja sestra bola tiez pred 40tkou, ale aj u nej to bolo skoro.
Urcite este nie, mas cas....
@mamamasama
@tenerifka
@la_dolce_vita
@stellarstar
@koniarova velmi pekne vam dakujem za nazor… totiz, aj za konzultaciu sa z nas plati, takze radsej takto ♥️
Ja som si nič nevšimla. Mala som ich skaredsie keď som sa dala operovat
Ja mám veľmi podobne a to mám 26 rokov.. tiež rozmýšľam že si to dám opravit niekedy po 30tke
38 je uz vek kedy to "len" uz nedava ..ano mas ich uz poklesnute a ak nad tym premyslas smelo do toho .. rozjasni ti to oko .. btw ta konzultacia taka draha nieje a videla som zakroky kde to bolo menej poklesnute a vysledok krasny ..vela vysledkov najdes aj tu https://www.modrykonik.sk/group/7291/
Áno, trocha to je vidieť.Ale máš taký typ oči ešte počkaj tak 45+ pokým nemáš pocit ťažkých oči nerieš to.
Za mňa ešte máš čas, mala som to oveľa horšie a riešila až po 40
tak ja som si ziadne horne poklesnute nevsimla, mas taky typ oka. akurat trochu crows feet okolo oci, ale aj to je v pohode. urcite si pekna - podla oci.
Podľa mňa máš super tie oči ☺️
Myslime si, ze ms fajn obocie 😉
Casom urcite kedze mas len 38 ale myslim ze este 5r min mas cas. Cas na operqciu bude az zacnes dvihat obocie
Veď vyzeráš super sviežo, netreba ti úpravy. Máš čas na nejaké vylepšenia.
@diaszoky 😀 ďakujem
Ja mam 28 a som par dni po operacii 🙂↔️, som rada ze som operaciu podstupila a odhodlala sa kedze som to riesila uz 3 roky …sam kozny lekar ma na to upozornil, od vtedy som to mala hlave a viac si to zacala vsimat😃.,mojej znamej robili zakrok ako 23 rocnej ,geneticky mala velmi padnute viecka, este 8 rokov do zadu🤗 ( to len keby niekto chcel riesit ze je teraz taky trend) 😃
Na veku vobec nezalezi, ale na tom aky je prebytok koze pripadne tukovych vackov . Jedina nevyhoda dat si to urobit skorsom veku je ,ze to budes musiet pravdepodobne absolvovat v buducnosti este raz. Co mne nevadi,doba ide stale do predu a nie je to take invazivne .
Treba si vybrat len vhodneho doktora a radsej ist na viac konzultacii.🙂↔️

Podľa mňa si úplne v pohode. Počkaj 10 rokov.