Som už adept na operáciu horných viečok?
V našej rodine máme predispozíciu na tieto ovisnuté viečka, zaradom si to všetky ženy po 45. roku dali odstrániť. Ja vidím a cítim, že už to nie je ono, hlavne pohľad zboku. Lenže mám “len” 38. Či myslíte vy?
Este pockaj aspon do tych 45 r. Nemas to vobec zle. Ja som si tiez dala poradit a isla az v 50tke, kedze po rokoch treba zakrok opakovat. Este si mlada, hoci moja sestra bola tiez pred 40tkou, ale aj u nej to bolo skoro.
@mamamasama
@tenerifka
@la_dolce_vita
@stellarstar
@koniarova velmi pekne vam dakujem za nazor… totiz, aj za konzultaciu sa z nas plati, takze radsej takto ♥️
Ja mám veľmi podobne a to mám 26 rokov.. tiež rozmýšľam že si to dám opravit niekedy po 30tke
38 je uz vek kedy to "len" uz nedava ..ano mas ich uz poklesnute a ak nad tym premyslas smelo do toho .. rozjasni ti to oko .. btw ta konzultacia taka draha nieje a videla som zakroky kde to bolo menej poklesnute a vysledok krasny ..vela vysledkov najdes aj tu https://www.modrykonik.sk/group/7291/
Áno, trocha to je vidieť.Ale máš taký typ oči ešte počkaj tak 45+ pokým nemáš pocit ťažkých oči nerieš to.
tak ja som si ziadne horne poklesnute nevsimla, mas taky typ oka. akurat trochu crows feet okolo oci, ale aj to je v pohode. urcite si pekna - podla oci.
Casom urcite kedze mas len 38 ale myslim ze este 5r min mas cas. Cas na operqciu bude az zacnes dvihat obocie
Ja mam 28 a som par dni po operacii 🙂↔️, som rada ze som operaciu podstupila a odhodlala sa kedze som to riesila uz 3 roky …sam kozny lekar ma na to upozornil, od vtedy som to mala hlave a viac si to zacala vsimat😃.,mojej znamej robili zakrok ako 23 rocnej ,geneticky mala velmi padnute viecka, este 8 rokov do zadu🤗 ( to len keby niekto chcel riesit ze je teraz taky trend) 😃
Na veku vobec nezalezi, ale na tom aky je prebytok koze pripadne tukovych vackov . Jedina nevyhoda dat si to urobit skorsom veku je ,ze to budes musiet pravdepodobne absolvovat v buducnosti este raz. Co mne nevadi,doba ide stale do predu a nie je to take invazivne .
Treba si vybrat len vhodneho doktora a radsej ist na viac konzultacii.🙂↔️

Podľa mňa si úplne v pohode. Počkaj 10 rokov.